Vlogg – Hur Blir Man Modell? // Vlog – How To Become A Model

For the English version, please go to the bottom of the post.

En av de frågorna som jag har fått allra mest under de här 10 åren med blogg är ”Hur blir man modell”.

Efter 14 år som modell på heltid här i London och småjobb hit och dit från att jag var bara några år gammal så har jag en bra koll på modellbranchen och är faktiskt en väldigt bra person att fråga om den här typen av saker. Jag har både massor med erfarenhet, men är även gammal nog att ha insikt och kan vara ärlig om precis hur det är att vara modell.

Jag har skrivit ett par inlägg om det tidigare, men efter att ha fått frågan flera gånger de senaste veckorna så kände jag att det vore smidigt att svara i en vlogg.

Och för er som är sjukt nöjda med att inte bli modeller, ni får en liten kik på min portfolio och det blir även gästspel från både Ace och Olive.

Heter det ”self-timer” (självutlösare) förresten? Varken jag eller Ida kunde komma på ordet. 

Jag håller på att dividera lite fram och tillbaka om vilket språk jag vill köra YouTube på, vi har inte riktigt landat ännu, men jag tycker att idén med att undertexta är riktigt bra. Jag ska se om det går att fixa och i så fall kan jag vlogga på Svenska trots allt.

For the English version, please click below.

One of the most asked questions here on the blog, during all the 10 years I have been blogging is ”How do I become a model?”.

After 14 years full-time modeling here in London and sporadic work all the way since I was only a few years old I’m probably quite a good person to ask regarding anything in the modeling industry. Not only do I have heaps of experience I also am old enough to have some insight and to be able to give an honest view of exactly what it’s like to be a model.

I have answered this question a few times in the past, but since I got asked again a couple of times in the last week I thought it was time to do a vlog about it.

And if you are very content with not being a model, well then you get to take a peek at what my portfolio looks like at the moment and there are little guest appearances by both Olive and Acie.

I hope you will enjoy this vlog and don’t forget to subscribe to my channel!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Jupp, det heter self-timer/selftimer 🙂

  2. Så fin klänning! Vart kommer den ifrån?

    1. Tack snälla! Den kommer från Réalisation.