Sminktips – ”Enchanted Secrets” av Linda Hallberg // ”Enchanted Secrets” by Linda Hallberg

For the English version, please go to the bottom of the post.

Hur fin är inte den här paletten?!

Det är inte alla som har en kompis med sitt eget sminkmärke och när de kommer med presenter så fina som dessa, ja, då känner man sig ännu mer turlig. Jag älskar när någon har en dröm och kör hårt för att nå den. Inte lyssnar till nej-sägare utan bara bestämmer att det ska gå och att det ska bli succé. Då blir det så.

Det här är alltså ”Enchanted Secrets ” av Linda Hallberg. Jag fick denna, en röd läppenna som varken drar åt orange eller blått (som jag inte har testat ännu), en läppolja och även en multi-use palett.

Lindas grej är att göra produkter som man kan använda precis som man vill. Det är du som är kreatören, du som bestämmer och om man tar inspiration från hennes egna sminkningar så kan man ju se att makeup verkligen kan vara hur kreativt som helst.

Själv är jag inte så värst modig med smink. Eller jag har min naturliga stil, så där andra vågar mycket kör jag lite, men det behöver inte vara tråkigt för det. Jag använde till exempel ”Moonwake” och ”Zephyr” i min sminkning till Guldtuben och nästa gång jag går ut blir det en look med Orphic.

Linda sa att hon trodde att de bodde en liten ”Enchanted Secrets” i mig och det är helt rätt. Allt lite skimrigt, magiskt, blommigt och vackert går jag igång på, så den här paletten kommer att bli väl använd.

Jag måste säga att jag är riktigt imponerad över den höga kvalitén på sminket jag har testat hittills, lätt i klass med de ledande sminkmärkena internationellt. Så himla häftigt. Go Linda med team!

Ni kan hitta ”Enchanted Secrets” här. (annonslänk)

Finn fler smink och skönhetsinlägg här;

Skönhetstips – Shiseido ”Waso” cleanser
Sminktips – by Terry Cellularosa Brightening CC-Serum
Dagdrömmar & Skönhetsprodukter

For the English version, please click below.

How beautiful is this palette?!

Not everyone has a friend with their own makeup brand and when this friend also brings gifts like these, then you know you are truly blessed. I love when someone has a dream and just goes for it. Work hard, make it happen, ignore ney-sayers and aim for success. Then it happens.

This is the ”Enchanted Secrets ” palette by Linda Hallberg. I got this, a red lippen that neither id orange or blue.. interesting ( I haven’t had a chance to try it yet, I will get back to you on that one.), a lip and nail oil and a multi-use palette.

Lindas this is to make products you can use as you please, you are the creator, you decide. And if you take inspiration from her own makeups then you can truly see how creative and magical makeup can be.

I’m not the bravest when it comes to my own makeup. I got my ”natural” style, so where others might dare a bit more, I go a bit less. But natural doesn’t have to equal boring. I used ”Moonwake and ”Zephyr” in my makeup for Guldtuben and next time I go out I’m planning to dive into ”Orpic”.

Linda said she thought there were an ”Enchanted Secrets” in me and she is right. Anything with some shimmer, flowers, flowery and magical is totally my jazz. So this palette will not be collecting dust in the back of my makeup drawer, that’s for sure.

I have to brag a bit more and tell you how impressed I am with the quality of Linda’s makeup. It’s jsut as good if not even better than most of the leading international brands. That’s seriosuly cool. Go, Linda and team!

Find your ”Enchanted Secrets” here 

Fancy more beauty and makeup tips?

 Shiseido ”Waso” cleanser
by Terry Cellularosa Brightening CC-Serum
Daydreams & Beautyproducts

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Angelica

    Det kan vara så att det bara är för mig men på senaste så tar det lång tid att ladda bilderna (läser i mobilen) vilket gör det lite frustrerande då sidan kan stå och tugga och vänta in en bild innan man får börja läsa texten 🙂