Måndagslistan // Hello Monday!

For the English version, please go to the bottom of the post. 

Hej Måndag! Nu kör vi! 

Veckans mantra – ”Det är underbart att leva i nuet, men nu är det dags att börja planera för framtiden igen”.

Veckans affirmation – ”Om jag känner efter så vet jag precis hur jag vill fördela min tid och energi för att få balans”

Veckans mål – 8 blogginlägg, förra veckan blev det 7 och veckan innan dess 8. Målet efter sommaren är att vara tillbaka på 10 inlägg i veckan som vanligt igen. Det har varit tufft att hitta tiden att skriva med en liten plutt i armarna mest hela dagarna, men nu när han sover lite bättre tupplurer så tror jag tusan att jag kan hinna skriva ett inlägg då.

Veckans dröm – Jag drömmer om en månad i Sverige i Augusti. Att Garth åker över med bilen och Olive och jag flyger med Ace, så kan han flyga lite fram och tillbaka som jobbet tillåter medan jag och Ace får spendera lite riktig kvalitetstid i mitt hemland. Kanske hyra en stuga ute på Ekerö halva tiden och en Air BnB i stan den andra?

Veckans fokus – Effektivitet. Det är mycket att göra den här veckan. Vi måste bli tillräckligt klara i lägenheten över innan Bex och Luke flyttar in i helgen. Mitt möte med min woman’s physio är idag och jag ska få reda på hur det står till med min mage. Jag har ett par bloggsamarbeten att ta bilder till och fixa med. Youtubefilm och en plåtning med Ida, ett roligt event här i London och sedan åker jag till Sverige på fredag.

Veckans händelse – Guldtuben! Jag flyger hem på fredag för att ta lite möten och sedan gå på galan på lördag. Även den här gången åker jag utan Ace, som får stanna i London med Garth och Olive. Jag har verkligen märkt hur mycket starkare deras pappa-son band är sedan de var ensamma en helg tidigare. Garth har ett helt annat självförtroende nu än innan. Han vet att han kan ta hand om Ace när det än skulle krävas och det är både upplyftande och lugnande.

Lärdom från förra veckan – Jag får inte överplanera mina helger, för då duttar jag bara lite här och där och känner inte att jag faktiskt får någonting helt klart. Jag måste avsluta en uppgift innan jag påbörjar en ny.

Veckans vardagslyx – Bo på hotell och äta hotellfrukost. Jag ska breda ut mig i en stor säng och sova minst 8 timmar i sträck, om jag ens vet hur man gör.

Veckans låt – Den här gamla dängan fastnade i mitt huvud och har vägrat att ge med sig under hela helgen. Glee-versionen såklart. (Förvänta er inte det nyaste och hetaste från mig, jag älskar nostalgimusik).

For the English version, please click below.

Hello Monday, let’s do this!

This week’s mantra – ”It’s amazing to live in the present, but it’s time for me to start planning for the future again”.

This week’s affirmation – ”I know how to portion out my energy and attention to feel balanced.”

This week’s goal – 8 blog posts. Last week I posted 7 and the week before that 8. My goal after the summer is 10 posts a week like I used to. It has been hard finding the time to blog during the days when I’m with Ace, but now when he naps a bit better I feel that I could possibly get a post done in the morning again.

This week’s dream –  I dream of a month in Sweden in August. Garth can drive over olive in the car and I will fly with Ace, then he can fly in and out as work allows him and I get to spend some quality time in my home country with both my babies. Maybe rent a cottage close to my sister and Dad at Ekerö half the time and Air BnB in town the other half?

This week’s fokus – Being effecient. There is loads to do this week. We have to get the flat upstarirs redy enough for Bex and luke to move in this weekend. I have my woman’s physio appointement today, where I will finally find out how bad my ab-split is after pregnancy. I have a few blogg collaborations to shoot and write. I want to film Youtube and do a shoot with Ida and there is this fun event here in London. Then to top it off I’m going to Sweden on Friday for the weekend.

This week’s event – Guldtuben! It’s the big gala for YouTubers, influencers, and vloggers in Stockholm. I’m flying home on Fridays and the gala is on Saturday. Ace gets to stay in London with Garth and Olive. I really noticed a difference in Garth from last time I went away. He really feels a lot more confident with Ace and their bond is even stronger.

Lesson learned from last week – I have to be careful with over-planning my weekends. Then I just end up doing a little bit here and a little bit there and I don’t end up getting anything done at all. I have to finish a task before I start a new one this week.

This week’s little luxury – Stay in a hotel on my own, sleep in a big bed for at least 8 hours in one go and do I even need to mention hotel breakfast?

This week’s song – This old tune has been stuck in my head recently The Glee-version of course haha! såklart. (Don’t expect the newest hottest songs from me, I’m all about nostalgia and memories when it comes to music).

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Gillar dom här ”veckans”, hoppas det blir en fin vecka:) Sverige är härligt nu också förresten!

  2. Varför måste han köra? Olive är vä

    1. Varför måste han köra? Olive är väl så liten att hon kan flyga i kabinen? Lite enklare att genomföra din dröm då, London- Stockholm med bil är låååångt. 🙂