Sminktips – by Terry Cellularose Brightening CC-serum // New In My Makeup Bag

For the English version, please go to the bottom of the post.
Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Här ser ni mitt senaste sminkköp som jag är väldigt nöjd med.

Jag kör ofta på samma produkter och fastnar för favorier, men jag hade hört gott om by Terry och aldrig testat något från sortimentet, så jag begav mig till Space NK för att klämma, kladda, sniffa och känna.

Egentligen var jag ute efter en annan foundation de har, men personen i butiken trodde att det här cc-serumet skulle passa mig och min ”look” bättre. Jag är ju all about glow, så han hade helt rätt.

Cellularose Brightening CC-serum är typ lite som en lystergivande flytande bronzer. Jag fick veta att det bara finns en nyans som ska passa på alla, men efter lite research så stämmer inte det alls. Det finns flera nyanser och just denna är en av den lite mörkare ”Sunny flash”.

När jag är solbränd så kan jag ha den i hela ansiktet, men nu när jag är en smula blekare lägger jag den istället precis där jag skulle ha min bronzer. Så en dutt högst upp på pannan, en på vardera kindben, en på näsan, en på hakan och en liten touch på amorbågen.

Jag kör helt utan foundation under och lägger bara till lite flytande concealer och puder och så är basen klar, Jag har fått massor med komplimanger för min huds lyster och att jag ser ”fräsch” ut sedan jag började använda den här produkten och känner att det är ett riktigt toppenköp.

Ni hittar by Terry Cellularose Brightening CC-serum här. (annonslänk)

Nu blev jag sugen på att testa fler av by Terrys produkter. Har ni kanske några rekommendationer till mig?

Fler skönhetsinlägg hittar ni här;

Dagdrömmar & Skönhetsprodukter
Clinique Fresh Pressed
Youtube – Min 10 Minuter Mamma-makeup

For the English version, please click below.

This post contains adlinks.

Lo and behold my latest addition to my makeup-drawer and I couldn’t be happier. 

I tend to love certain products and use them forever and ever, but I have heard a lot of good gossips about by Terry and decided I wanted to try some products out for myself. So I headed to Space NK for a good squeeze, sniff, and rub.

I was actually keen on one of their foundations, but the person in the shop thought that maybe this cc-serum would be a better fit for ”my look”. I mean I am all about the glow, so he was indeed correct.

Cellularose Brightening CC-serum is like a glowy, sheer, liquid bronzer. I got told there was just one shade and that it would fit everyone, this was incorrect, there are a few shades and I have ”Sunny flash”, a slightly darker one.

When I’m tanned I can use this product all over my face, but when I’m a bit paler like now, I prefer to just dab it on the places where I would normally apply my bronzer; the top of my forehead, on each one of my cheekbones, the bridge and tip of my nose, my chin and a small smudge on my cupid’s bow.

I don’t need any foundation and just add a bit of liquid concealer and some powder and my dewy base is complete.

I have had loads of compliments and friends telling me I look healthy and glowy since I started using this product, so I have to say it’s one of my best buys in ages.

You can find by Terry Cellularose Brightening CC-serum here. (adlink)

Now I’m excited to try some more of by Terry’s products. Maybe you can recommend your favorite?

Find more similar beauty posts here;

Daydreams & Beauty products
Clinique Fresh Pressed
Youtube – My 10-Minute Mom-Makeup

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Deras ögonskuggspaletter är fantastiska, men bästa; hyaluronic hydra powder!

  2. Jag har ocksa den och den ar superbra. Speciellt nar man ar lite brun! Deras Touche Veloutee ar den basta concealer jag haft och deras vanliga densilis ar jattebra. Jag ar obsessed med min hy och det jag verkligen gillar med By Terry ar att produkterna ger nagot mer till hyn an bara vanligt smink. Har aldrig fatt finnar eller glamig hy av hennes produkter och det anda andra market jag anvander nar det kommer till foundations och sant ar Chantecaille. Iaf som det kanns just nu. El. jag gillar iof ocksa Hourglass…… Hur som helst, till hosten sa borde du testa By Terry’s Densilis foundation och se vad du tycker!

  3. Hydra powder som är nämnd här tidigare såååå bra, jeg har även deras concealer – dryga och super bra produkter. Ska köpa fler när andra nuvarande är slut.