Körsbärsblom, Kimono & En Läskig Grej // Cherry Blossom, Kimono & Something Scary

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Hej gullisar! Har ni en härlig helg?

Själva har vi spenderat dagen med våra NCT par, det vill säga de som vi gick på föräldrarklasser med när vi var gravida. Det är så himla kul att se alla barnen tillsammans, det skiljer max en månad mellan dem och det är 7 tjejer och Ace. Vi la dem alla i en hög tillsammans med leksaker och så fick de leka loss. Jättekul!

Nästa helg ska jag göra någonting ap-läskigt.

Jag ska lämna Ace med Garth i hela 3(!) nätter och åka till Stockholm. Jag åker på Torsdag kväll, har lite möten och en podd att spela in på fredagen och på lördagen funderar jag på att gå på spa. Egentligen ville jag komma hem på lördagen, men Garth insisterade att jag stannar och träffar familj och vänner en dag och även om det är läskigt att vara borta, så tror jag att det är nyttigt.

Garth kommer att få ha 100% ansvar över Ace och prova på att vara mig en helg, jag får jobb gjort och får ta av mig föräldrarhatten ett tag och Ace för massor med kvalitetstid med sin pappa. Men det gör lite ont i hjärtat när jag tänker på det… Men det kommer att gå bra, det är dags.

Ni såg lite av det här kimono-setet från Ideal of Sweden eventet, men det förtjänar sitt eget inlägg, för jag verkligen ÄLSKAR det. Den har en sån härlig hippikänsla, jag kommer typ att bo i det här hela sommaren. Märket har jag inte hört om tidigare och det heter Sisters of the tribe.

Ni hittar setet här och toppen (som jag måste visa ordentligt i ett eget inlägg för att den är så himla fin), hittar ni här. Mina örhängen är nya och av van Pedersen London. 

Foto – Ida Zander.

For the English version, please click below. 

This post contains adlinks. 

Hi lovelies, how is your weekend?

We spent our day with our NCT group. All the parents who went to parenting group together when we were pregnant and now we have 7 little girls and one little boy all born within a month of each other. We basically just put them in a big pile and threw in a bunch of toys. Super cute!

Next weekend I’m going to do something really super mega scary.

I’m going to leave Ace with Garth for 3 whole nights and days and go to Stockholm on my own. I will leave Thursday night, go to a few meetings and record a podcast on Friday and I’m thinking of going to a spa on Saturday before I go back to London on Sunday. I wanted to come home on Saturday, but Garth convinced me to stay and meet some friends and family. Even though it will be super scary to be away from Ace for such a long time, I know it’s healthy.

Garth will get to try out what it’s like being me and have 100% responsibility for Ace and I will get to do some work and take off my ”mom-hat” får a while. Ace will get loads of quality time with his dad and I know he will be completely fine. But still, it’s really scary…

You saw this kimono set from my post from the Ideal of Sweden event but I really think it deserves it’s own post since it’s so lovely! I feel like a colorful hippie in it and I will basically live in this outfit all summer long. I haven’t heard of the brand, sisters if the tribe, before and I got it from Asos.

You can find the kimono and trousers set here and the top (I need to give it a post too since it’s pretty much the perfect top) until then you can find it here. My earrings are new and by London brand van Pedersen.

Photo – Ida Zander

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Det kommer att gå jättebra! 🙂

  2. Du har så sjukt fin hår! Hur har du gjort med håret här? När jag fixar mitt hår (har ganska lockigt) så plattar jag det och det ser bara platt och livlöst ut. Något tips på vad jag kan göra? Funderar på att platta och sedan locka. Gillar inte mina egna lockar alltid.