2 Riktigt Fina Accessoarer Till Våren // My 2 Favorite Accessories For Spring

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget presenteras i samarbete med TRIWA.

Accessoarer kan verkligen lyfta en outfit tycker jag, de blir som körsbäret på toppen av glassen eller glasyren på kakan.

(Mmm… glass och kakor. Jag försöker vänja mig av med socker…men allt jag kan tänka på är sötsaker haha.)

Jag lever i solglasögon på sommaren och våren och har gärna flera att byta av med för att förnya och liva upp dag till dag. Speciellt de dagarna jag glider runt i t-shirt, jeans och sneakers i parken med vagnen så gör ett par riktigt snygga glajjor verkligen skillnad. (Plus att jag kan hoppa att sminka mig och gömma sömnbristen bakom linserna istället. Sjukt praktiskt!)

Mina nya favoriter är dessa från Triwa, som jag i princip inte har tagit av mig sedan jag fick dem. Vi har 16°C och sol här i London för tillfället, så det kunde knappast komma vid ett bättre tillfälle. Att få känna sig lite glam mitt i småbarnslivet är verkligen guld värt och dessa är klassiska nog att passa till det mesta, men ändå med ett coolt snitt.

En annan outfithöjare är en riktigt snygg klocka.

Det är intressant hur hela klockindustrin verkligen har boomat under de senaste åren. Förr var en klocka en statussymbol, men tack vare märken som Triwa som gör klockor i bra kvalité och i snygg design utan att kosta skjortan, har det blivit mer av en modeaccossear. Nu kan vi matcha klockan till outfiten och ha fler än en färg och utförande att välja på. Så mycket roligare!

Det är så himla häftigt hur ett litet företag från Sverige, startat av fyra vänner för 11 år sedan har blivit så populärt och vuxit sig så stort att de numera finns i 25 länder. De började med klockor och nu har de även solglasögon och armband i sortimentet. Jag blir så himla inspirerad av framgångshistorier som dessa och blir peppad att komma på en alldeles egen idé.

Jag har varit sugen på en klocka med ett snyggt ljust läderband länge och när jag såg ”Birch Falken” med precis rätt färg på armbandet (svenskt, handgjort och organiskt läder!) så fick jag precis den där skandinaviska stilrena känslan som jag hade tänkt mig. Jag kan verkligen tänka mig att den kommer att bli ännu finare mot solbrun hud om ett par månader.

Nu är jag redo för sommaren!

Du kan hitta klockan (Birch Falken)  här och solglasögonen ( Black Oyster Olivia) här. Om du anväder koden ”TESS” när du checkar ut så får du hela 20% rabatt till och med sista April, så missa inte det!

Fotograf – Ida Zander

For the English version, please click below.

This post contains advertising for TRIWA.

Accessories can really make an outfit, they are like the cherry on top of the ice cream or the icing on the cake.

(Mmm… ice cream and cakes… I’m trying to stop eating refined sugars, but all I can think about are cakes and sweets. Haha!)

I basically live in sunnies in spring and summer and I like to have a few of them to mix and match. Especially those days when I hang out in the park with Ace in jeans and t-shirt, a pair of glam glasses really are needed. (And I don’t need to wear any makeup to cover  those sleep-deprived eyes, winning!)

My new favourites are these from Triwa, I have actually barely taken them off since I got them. It has been 16c and sunny here in London, so they came at the right moment. Yay spring!

It makes such a difference to get to be a bit glam when you are a new mom. These work with most of my outfits since they are really classic, but still with a modern twist.

Another way to lift an outfit is with a stylish watch.

It’s really interesting how the watch market has boomed recently. A timepiece used to be an expensive status symbol, but now, thanks to brands like TRIWA who makes stylish watches in great quality without breaking the bank they have become more of a fashion statement.

Now it’s much easier to match our watch to our outfit and also to have a few to choose from. Way more fun!

I’m so impressed that a small company from Sweden, founded by four friends 11 years ago has grown so large that they now sell in 25 countries. They started off with watches and now they also carry sunglasses and bracelets.

I think success stories like these are incredibly inspiring and it makes me want to come up with a great idea of my own.

I have been looking for a watch with a nice light leather band for a while and when I found ”Birch Falken”, I knew I found it. It’s the right colour of the leather (yes, I’m very particular…) and handmade from Swedish organic leather. I like the minimal Swedish aesthetic and I imagine this watch will be even nicer on tanned skin in a month or two.

Bring on summer!

If you like my watch ”Birch Falken”, get yours here. And if you fancy my glasses ”Black Oyster Olivia”, click here to get yourself a pair. And if you use the code ”TESS” when you check out, you will get a full 20% discount until the end of April. Don’t miss out!

Photographer – Ida Zander

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Åh borde åka in till London, 9 grader och regn i Watford 🙁

 2. Vilket snyggt inlägg. Bästa och mest autentiska inlägget för Triwa hittills. Den känns mer äkta en de andra bloggarna som gjort reklam för märket!

  1. Vad glad jag blir! Det är otroligt viktigt för mig att bara samarbeta med märken som jag skulle bära eller använda oavsett och triwa är just ett sånt märke. Tack snälla för feedback ❤️

 3. Wow så fint!

  1. Tack snälla!

 4. tyckte inte detta kändes skoj att läsa. reklam reklam reklam.

  1. Hej Jonna!
   Vi bloggare gör lite reklam då och då för att kunna fortsätta blogga. Nu gör jag typ ett sponsrat inlägg i månaden, så det är verkligen inte ofta. Men det är otroligt viktigt för mig att jag verkligen gillar produkten och märket och med Triwa är det verkligen spot on.