Min Nya Favoritklänning // My New Favorite Dress

For the English version, please go to the bottom of the post.
Det här inlägget innehåller en annonslänk.

Hej kompisar! Hur är helgen?

Jag är själv med Ace i ett par dagar, för Garth är på en svensexa i Brighton. Så det är full rulle hela dagen och jag måste vara duktig på att gå och lägga mig i tid så att jag får nog med sömn. Men jag gillar att jag får hela stora sängen för mig själv…

Jag tog med mig Acie till frisören i Fredags och det gick faktiskt riktigt bra, men var absolut inte så avslappnande som det brukar vara. Jag hade en sprattlig minimänniska som stod i mitt knä och lekte rövare när jag fick håret tvättat. Han var glad som en liten solstråle, men jag tror att jag går själv och läser Vogue istället nästa gång. Men mitt hår var en riktig risbuske, så det var ett välbehövligt besök.

Det blir ett snabbt hej från mig ikväll, jag väntade nämligen i 1.5h på att min Deliveroo från Mommi skulle komma och så cancellerar de! Så typiskt när man är trött och hungrig… så jag rotade fram lite pasta och ett par tomater och det fick bli min middag. Jag har aldrig varit så hungrig som nu när jag ammar, jag äter nog minst 4 mål mat om dagen just nu.

Nej nu ska jag pumpa, plocka upp alla miljoner leksaker, slänga in en tvätt och släppa ut Olive innan jag tänker ramla i säng. I morgon kommer Candace och Summer över och vi tänkte slå våra kloka huvuden ihop och laga bebismat.I dag gjorde jag torsk med potatis, morötter och ärtor och i morgon ska vi hitta på något kul med kyckling och lever.

Ha en riktigt fin Söndag!

Min fina klänning hittar ni här, det är en ny favorit i garderoben.

Fotograf är Ida Zander. 

For the English version, please click below.

This post contains an adlink.

Hi, Lovelies! Are you enjoying your weekend?

I’m on my own with Ace for a few days while Garth is in Brighton on a stag. So I got busy days filled with baby fun and I have to be really good at going to bed in time, so I get enough sleep. But I have to admit I do like having the whole big bed to myself…

I brought Acie to the hairdresser yesterday and it was actually pretty ok. Not as relaxing as before, I had a wild mini-human standing in my lap flapping his little arms whilst I had my hair washed. He was in great form, but I think I will go on my own next time… My hair was in a terrible condition, so I’m glad I went.

This will have to be a quick post, I waited for 1.5 h for my Deliveroo from Mommi and then they cancelled on me! Hungry, tired and breastfeeding…not ok. I found some pasta and a few tomatoes and had that for dinner. I’m constantly hungry, so I’m just glad I had something edible at home.

I’m sooo ready to hit the hay, but first I have to pump, throw in a wash, pick up a million toys and let Olive out for her night pee. Tomorrow Candance and Summer are coming over and we are going to cook baby food. I made cod with potato, peas and carrots today and tomorrow we are cooking chicken and liver.

Enjoy your Sunday!

You can find my dress here. It’s a new favorite!

Photographer – Ida Zander. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Vad du ser fin och härlig ut på bilden! Jättefint hår!!! Längtar tills mitt är så långt igen. Varför ångrar man sig alltid när man ber frisören klippa kortare?! 🙂 Tänkte bara på en sak, och jag försöker att vara konstruktiv här :), att du använt samma skor till 3 midiklänningar på sista tiden…du har flera andra skor som hade passat superbra till denna klänning tycker jag, bättre än de du bär på bilden (de med guld spets längst ut, de som var typ svarta slingbacks med ”brosch” fram, de vita t-strap skorna…eller kanske tom ett par svarta ankelboots/ höga stövlar under som meghan markle har :)) klänningen är superfin men jag tycker skorna är mer somriga – och passar bättre med de andra klänningarna du har visat. Kanske hade jag inte märkt det om det varit massa andra outiftbilder mellan klänningarna, och självklart är det din smak som avgör! Åh, ville även gå bak i arkivet för att kolla senaste tidens outfits men hittar ingen ”outfit” tag? Så jag klickade på ”fashionblog” – jag kanske missade en massa andra outfits då, men jag är en ganska flitig läsare så jag tror/ hoppas inte det :):) kan du kanske skapa en i framtiden så man bara får inlägg med själva kläderna? Hoppas vi även kan få se röda jackan från Other stories på igen 🙂 och hur gick det med castingen du gick på med Ace? Har jag missat det? 🙁 Hoppas du tar denna kommentar som välmenande och konstruktiv, menar absolut inget illa och gillar din stil! Tänkte bara bidra med lite inspiration – hoppas det är ok!

    1. Hej! Tack för din kommentar! Jag är en person som lätt ”snöar in” på plagg då och då och just nu älskar jag de vita skorna igen (de är gamla som gatan). Sen är de helt galet bekväma och just nu är det något jag verkligen prioriterar. Men jag bär många andra skor med, om du går in på ”kategorier” så finns ”Outfits” där och bland annat hade jag på mig en klänning från Religion med mina Rag & Bone boots förra veckan. Men jag ska absolut tänka på att blanda upp det lite mer, jag har ju faktiskt väldigt många skor! (Du inspirerar mig att bli lite mindre lat och faktiskt titta in i min garderob ordentligt!)
      Kram!

  2. Hi Tess, I’ve been reading your blog for the last 3 years and enjoy reading your articles, especially about beauty products general lifestyle advice which is always very spot on! My question is very random but I’ve actually just started a Swedish guy who is lovely and very thoughtful and I was wondering if you could offer any advice on the differences regarding dating Swedish people and other cultures? I think things are going well, but I’m just very unsure about etiquette, attitudes etc. Sounds silly I know, but I don’t have any Swedish friends in London and am quite curious!
    Thank you!