YouTube – Min 10 Minuter Mamma Makeup // My 10-Minute Mom-Makeup

For the English version, please go to the bottom of the post.
Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Hej kompisar!

Här kommer min första YouTube video, whoop whoop!

Jag började med min kanal för ett bra tag sedan, men lyckades tyvärr inte hålla igång att filma under graviditeten. Så nu kör vi igen och satsar på att lägga upp en ny video varannan Söndag. Målet är att det ska bli en video i veckan senare, men vi börjar lugnt och bygger upp så att jag inte lovar mer än vad jag kan hålla.

Första videon är min 10-minuter mamma-sminkning som jag kör till vardags. Den är snabb och enkel nog att göra medan Ace sover och får mig att känna mig fin trots att jag ofta är ganska så trött.

Produkterna jag använde i videon är;

Foundation – Mac ”Face & Body”
Concealer – L’Oréal ”Infallible Total Cover Concealer Palette”
Puder 1 – Makeup Store Loose powder i ”Cream”
Puder 2 – Makeup Store Wonderpowder i ”Kalahari”
Solpuder – Yves Rocher ”Bronzer”
Highlighter palett – Revlon ”Bronze glow”
Ögonskugga – Urban Decay ”Naked 3 palette”
Mascara – LCC ”18 hours”
Ögonbrynspenna – The Brow Gal
Ögonbryns Gel – Lumene ”Nordic Chic Eyebrow gel”
Läppenna – Isadora ”Bare Beige”
Läppstift – Isadora Lip Desire ”Nude Blush”

Nu är jag jättetaggad att filma mer och ni får väldigt gärna komma med önskemål på vad ni skulle tycka var kul att se.

Video – Ida Zander

For the English version, please click below.


This post contains adlinks.

Hi lovelies! As promised, here is my first YouTube video, whoop whoop!

I started my channel ages ago, but I unfortunatley didn’t manage to keep up with the filming when I was preggers. So now it’s time to get going again and for now I will be posting a clip ever other Sunday. The goal is to make one a week, but for now I don’t want to make any promises I can’t keep.

This first new video is me showing my 10-minuter Mom-makeup I wear most days. It’s really quick and super easy, so I can fit it in when Ace is napping. A little bit of makeup makes me feel a lot more alive, even when I’m really tired.

These are the products I have used in the video –

Foundation – Mac ”Face & Body”
Concealer – L’Oréal ”Infallible Total Cover Concealer Palette”
Powder 1 – Makeup Store Loose powder i ”Cream”
Powder 2 – Makeup Store Wonderpowder i ”Kalahari”
Sunpowder – Yves Rocher ”Bronzer”
Highlighter palette – Revlon ”Bronze glow”
Eyeshadows – Urban Decay ”Naked 3 palette”
Mascara – LCC ”18 hours”
Eyebrow pen – The Brow Gal
Eyebrow Gel – Lumene ”Nordic Chic Eyebrow gel”
Lip pencil – Isadora ”Bare Beige”
Lipstick – Isadora Lip Desire ”Nude Blush”

Now I’m super excited to film a whole lot more and I would love for you to come with suggestions of things you would like me to show and talk about.

Video – Ida Zander

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Snygg sminkning! Skulle du kunna berätta eller ge tips för de som haft en jobbig barndom med sin mamma?

 2. Hur sover Ace på natten? Dvs hur mycket/lite sömn får du per dygn? 🙂

 3. Åh vad roligt med en video igen. Jag gillar verkligen dina skönhetsinlägg både på bloggen och via youtube, men det är givetvis lite roligare när det är en video. Jag skulle gärna vilja höra dina tankar kring anti-age produkter, när man ska börja använda och hur tänker kring hela upplägget med att ta hand om sin hy när den börjar åldras vid ca 30 års ålder.

 4. Så kul med video!

 5. Jade Ashleigh

  Absolutely loving the new vlog 😍I’ve missed your YouTube moments!! Which primers and foundations can you recommend? I remember you loved the naked skin by urban decay one 😊 are there others you use and enjoy? Xx

 6. Gillar vloggen!
  Vet du var jag kan hitta Makeup store i London ? Har för mig att det finns/fanns en i centrala London men min sökning hittar inga!!
  Tack!

 7. Grym video Tess! Ser gärna fler 🙂 vad heter ditt fina nagellack? Eller det är gellack?

 8. Du är så otroligt bra framför kameran, jättekul och jag lärde mig mkt bara av denna! Lämnar sällan en kommentar trots att jag tittar in här då och då. Du är supergrym tycker jag! KRam

  1. Tack fina du! <3