Älskade Pasteller // Bring On the Pastels

For the English version, please go to the bottom of the post.
Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Nu börjar äntligen min kropp bli min igen, magmusklerna är fortfarande rejält delade, men jag ser inte gravid ut längre och börjar känna mig mycket mer som mig själv igen.

Det var väldigt kul att klä kalaskulan när jag var gravid, men tiden efter födseln var inte lika rolig. Jag hade väntat så länge på att få bära mina vanliga kläder igen och jag kände mig snuvad på konfekten när magen bestämde sig för att stanna kvar en stund till. Så nu är jag väldigt taggad på att få ha på mig precis vad jag vill igen.

Mode, design och kläder är min hobby, mitt intresse och någonting jag tycker är otroligt kul. Om jag skulle ha en ny karriär så skulle jag utan tvekan satsa på att jobba inom modeindustrin. Min garderob består av plagg som jag känner för, som talar till mig och som tillsammans utgör min personliga stil. Ett plagg kan få mig att känna på ett speciellt sätt eller kopplas till ett minne. Ytligt, visst, men vad gör det? Modeindustrin är enorm och det är av en anledning – Kläder är kul!

Så nu ser jag väldigt mycket fram emot våren och att få ha på mig glada pastelliga, ljusa kläder som passar mig igen. Bara tanken får mig att bli glad. Ju äldre jag blir desto mer känner jag att färg verkligen är min grej och framförallt pasteller är en riktig favorit. Så räkna med att få se mig i mycket ljusrosa, babyblått, ljusgult och mintgrönt de närmaste månaderna.Mina Favoriter

Jumper – Chinti & Parker
Klackar – Valentino
Duffel – Gloverall
Fluffig jacka – Glamorous
Klänning – & Other Stories
Byxor – Chloé
Kappa – Asos
Väska – Chloé
Solglasögon – Quay AustraliaFor the English version, please click below. 


This post contains adlinks.

Now, finally, my body is getting back to a somewhat similar shape to before the pregnancy and I’m starting to feel a bit more like myself again. My abs are still split pretty badly, but it has started going back finally. 

It was loads of fun to dress my baby bump, but the time after birth was a bit disappointing. I had soo been looking forward to wearing my normal clothes again, but my belly just wouldn’t go back. So now I’m finally getting to wear whatever I like again and I’m super excited.

Fashion, design and clothes is a hobby of mine, an interest and something I really enjoy. If I would have another career I would without a doubt try to do something in the fashion industry. My wardrobe is put together of clothes that make me feel something, speaks to me and that all together makes up my own personal style. An item can make me feel something particular or evoke a memory. You can call it shallow, but does it matter? The fashion industry is massive for a reason – fashion is fun!

So now I’m really looking forward to spring and to get to wear lots of lovely clothes in bright pastels. Even the thought of it makes me happy. The older I get, the more I feel that colour really is my thing, pastels is a massive favourite in particular. So count on seeing me in loads of light pink, baby blue, light yellow and sorbet green in the next few months.My Favs

Jumper – Chinti & Parker
Heels – Valentino
Duffel coat – Gloverall
Fluffy jacket – Glamorous
Dress – & Other Stories
Trousers – Chloé
Coat – Asos
Bag – Chloé
Sunnies – Quay AustraliaWrite a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så snyggt!

  2. Kan du inte skriva lite om hur det går med dina delade magmuskler, har du genomgått ett träningsprogram för att påskynda processen?