Tillbaka i Rusket // Back In The Cold

For the English version, please go to the bottom of the post. 

Är det ok om man går i ide till Mars någongång? Fy vad kallt och ruskigt det är här hemma i London och jag förstår att det är likadant i Sverige med. Kom igen våren!

Nä vintern är definitivt inte min årstid, efter jul och nyår så vill jag bara snabbspola till körsbärsträden får blommor och London blir helt rosa och levande igen. Det hjälper visserligen väldigt mycket att åka iväg till värmen såhär, ladda D-vitamin och få skala av sig alla lager kläder för en stund.

Resan tillbaka gick toppenbra. Ace sov 9 av 10.5 timmar på den långa flighten och det var inget gråt alls under hela resan. Vår snälla lilla skrutt! Han var så trött i går att han sov 10.5 timmar på raken, somnade vid 5.30 på eftermiddagen och vaknade 4 och tyckte att det var morgon. Det blev Garth som fick ta den.. jag är ingen morgonmänniska alls, så jag har tagit alla sena kvällar i början och Garth tar tidiga mornar istället. Oftast somnar han dock vid 8 och vaknar vid 6, med en matpaus vid 4.30, så det blir varken allt för sent eller för tidigt.

Nu håller vi på att packa upp alla väskor och packa bort julen för fullt här hemma. Vi reste den 26e December, så julgranen står fortfarande kvar och barrar…

Jag tänkte slänga ihop en liten guide till Kapstaden i helgen. Jag vet att ni är många som ska resa dit under året och jag har varit ganska många gånger nu, så jag har ett gäng hotell och restauranger att rekommendera. Outfit

Byxor & Blus – WtR
Klackar NA-KD
Örhängen – Van Peterson

Foto – Ida ZanderFler outfitinlägg hittar ni här;

Dressing Up &  A Mum Bun
24h In Sweden
How We Celebrate Swedish Xmas In London

For the English version, please click below.

Can I just hibernate until March sometimes, please? It’s sooo cold and dark here in London at the moment, very depressing to come home too. I understand it’s the same back in Sweden too. Come on spring!

Winter is not my cup of tea, after Xmas and New Years I would prefer just to skip the time until the cherry trees blossom again and London becomes this pink fluffy cloud of lovely springness.

It does help to get a couple of weeks in the sun, to load up on vitamin D and peel off a few layers of clothes for a while. The trip back went really well. Ace slept for 9 out of the 10.5 h of the long leg. He didn’t cry even once, our little hero. But he was pooped yesterday and slept 10.5 h between 17.30 and 04.00 when he woke up and decided it was morning. Luckily for me, our deal is that Garth takes the early mornings and I do any late nights. He is a morning person and I’m really not, so it makes sense. To be fair, we rarely have to do any of it since he normally sleeps between 20.00 – 06.00 with a small feed at 04.30.

Now we are in the middle of unpacking all of our bags and also removing all the Christmas decorations, Garth is trying to get the tree out without too much mess as I’m typing this. We left the 26th December and it’s really weird to come back to a fully decorated home.

I’m going to put together a small Cape town guide this weekend. I know a few of you will be going this year and I have been quite a few times now, so I defo have hotels and restaurants to recommend. Outfit

Trousers & Blouse – WtR
Heels –  NA-KD
Earrings – Van Peterson

Photo – Ida ZanderFind more of my outfit posts here;

Dressing Up &  A Mum Bun
24h In Sweden
How We Celebrate Swedish Xmas In London

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Wow, vilken snygg outfit!

  2. När outfiten matchar soffan i utställningsfönstret, det är verkligen matchning på hög nivå! 😀
    London har ju redan vårväder jmf med Sverige, här är det minusgrader och snö… I december längtade jag så efter snö, men nej. Den kom nu istället, när ingen vill ha den!

    1. Haha… det var meningen (hrm…)!

  3. ja fyfan för detta vinterrugg 🙁 kan nästan bli värre resa bort till värme för då vill man bara tillbaka och får abstinens när man är hemma i kyla igen haha:)

    Ha en fin vecka! LOVE Maria på Inredningsvis