Finkläder & En Mamma-knut / / Dressing Up & My Mom-Bun

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller reklam för & Other Stories.

Hej kompisar! Nu är vi tillbaka i London igen.

Det gick verkligen hur bra som helst att flyga tillbaka, Ace sov större delen av tiden och Yoyo vagnen gjorde det riktigt smidigt att ta sig fram, tillbaka och genom flygplatsen. Det bådar gott inför Sydafrika om några veckor.

I dag har jag fokuserat på att hitta lugnet och rutinen igen. Lillkillen sov två extra tupplurer, han är helt slut efter veckans alla äventyr. Jag passade på att göra en telefonintervju med en tidning och få lite tvättar gjorda. Det är galet vad tvättmaskinen går när man har småbarn.

Själv ser jag till att bära mycket amningsvänliga skjortor och blusar som går att tvätta i maskin. Om jag ska någonstans kan jag alltid slänga på en snygg blazer och så känner jag mig lite mer uppklädd. Jag har fortfarande för mycket mage kvar för att kunna ha mina vanliga jeans, men mina skinnbyxor från by Malene Birger funkar toppen och blir väl använda. Allting med lite resår runt magen funkar toppen. Det ska bli intressant att se vad jag kommer att kunna ta med mig i packningen till Kapstaden.

Nu när man-bunen inte är så inne längre, så myntar jag istället en mom-bun. Utsläppt hår funkar inte med små fingrar som ska gripa tag i allt och toffs har jag annars varje dag. Så en knut på huvudet med några lösa slingor har blivit min fin-frilla när jag vill klä upp mig lite.

Outfiten på bilderna bar jag till min vän Niamhs babyshower innan vi åkte till Sverige. Jag tycker att det är fint med blusar med hög krage och blazern är i sammet och sitter som en smäck.

Ni hittar blusen här och blazern här. (Annonslänkar) Båda kommer från & Other Stories.

Foto – Ida Zander

Fler outfit-inlägg hittar du här;

A Statement Coat For Fall
Faux Fur & A Buggy
A Good Hat Can Hide Many Sins

For the English version, please click below. 

This post contains advertising for & Other Stories.

Hi lovelies! We are back home in London again after a week of Swedish adventures. 

The flight back went really well, Ace slept most of it and the Yoyo buggy made the journey, to, from an trough the airport really smooth. Hopefully, it will be the same when we head to South Africa later this month.

Today I have mainly focused on trying to find our routine and calm again. The little dude took two extra naps, he is pooped after such an event-filled week. I took the opportunity to do a phone interview with a magazine and throw in a wash or two in the machine. It’s crazy how much more laundry I do now when we have kids.

I try to dress myself in breastfeeding-friendly shirts and blouses that I can wash in the machine. If I’m going somewhere fancy I can just throw on a pair of (low) heels and a blazer and feel a bit more dressed up. I still have to much of a bump left to wear my normal jeans, but these leather trousers from by Malene Birger has an elasticated waist and I’m wearing them most days at the moment. Packing for Capetown will be interesting…

Now when the Man-bun is ”out” I’m introducing the new ”in” hairsttyle – the Mom-bun! I can’t let my hair out anywhere close to little fingers who like to grab everyhting and pony tails is my everyday go-to. So a nice bun on the top of my head with a few loose strands to soften it up is my new ”going out” hairdo.

I wore this outfit to my lovely friend Niamh’s baby shower the other day. I really love that the blouse has a high turtleneck detail and the velvet blazer fits me like a glove.

You can find the blouse here and the blazer here. (Adlinks) Both are by & Other Stories.

Photo – Ida Zander

Find more outfit posts here;

A Statement Coat For Fall
Faux Fur & A Buggy
A Good Hat Can Hide Many Sins

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vilken fin outfit! Håller med om att Yoyo’n är fantastisk! 🙂