A Statement Coat For Fall

Det i det här inlägget förekommer reklam för & Other Stories.

Hej kompisar! Hur går er vecka? Snart är det helg igen, whoop whoop!

Ace har sin första förkylning, så vi har varit hemma med feber i dag. Annars försöker jag alltid komma ut på ett eller annat sätt om dagen, annars blir det lätt att man klättrar på väggarna.

Vad tycker ni förresten om min nya höstkappa? Jag älskar färgen, snittet och att den är lite längre. En riktig färgklick! Det kan kännas lite risky att välja en stark färg på ett ytterplagg, men speciellt när det kommer till rött så är det en risk som lönar sig. Visst du kommer att stå ut mer än smälta in, men av helt rätt anledning. Det här är en riktig statement rock!

Kappan kommer från & Other Stories och ni hittar den här. (adlink), jumper – Nelly.com, boots – Alexander Wang, jeans – Seraphine maternity, väska – Chanel. 

Jag har suttit och googlat inspiration till en ny frisyr, det finns liksom inte tid att sitta och göra slingor i flera timmar var 6e vecka, så jag funderar på att göra en baylage istället och använda min naturliga hårfärg som grund. Vad tror ni om det?

Foto – Ida Zander

Liknande inlägg hittar ni här;

Faux Fur & A Buggy
A Good Hat Can Hide Many Sins
I’m Finally In Normal Clothes After Pregnancy

For the English version, please click below.

This post is sponsored by & Other Stories.

Hello, lovelies! How was your week? Soon it’s the weekend again, whoop whoop!

Ace has got his first cold, so today we spent the day inside since he’s got a little bit of a fever. Most days I try to make it out at least once, otherwise, I would get cabin fever very quickly. I love the weather right now, sunny and with all the pretty leaves everywhere.

How do you like my new fall coat? I love the colour, cut and also that it’s quite long. A proper colour pop! It might feel a bit risky to choose such a strong colour on a coat, but this time it surely pays off. Yes, you will stand out rather than blend in, but for exactly the right reason. This is a proper statement coat.

My coat is by & Other Stories and you can find it here. (adlink), jumper – Nelly.com, boots – Alexander Wang, jeans – Seraphine maternity, bag – Chanel. 

I’m at the moment researching lots of inspirational photos for a new hairdo. I don’t really have the time to spend hours in a chair every 6 weeks anymore, so I’m thinking if a baylage with my natural hair colour as a base. What do you think, should I do it?

Photo – Ida Zander

Find more outfit posts here;

Faux Fur & A Buggy
A Good Hat Can Hide Many Sins
I’m Finally In Normal Clothes After Pregnancy

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Jade Ashleigh

  Absolutely loving the winter berry coloured coat 😍 About your hair 💁🏼‍♀️first up what ever you decide to do you’ll totally own it and look gorgeous!!!! Would personally love to see your natural hair colour 😊 xxx

 2. Sperfin kappa, färgen klär dig!
  Hur går det med återhamntningen efter graviditeten, hade varit kul och intressant att läsa nu när det har gått en tid.

 3. Hej tess! Tack för en superbra blogg som jag har läst i mååånga år nu. Jag har ett önskeinlägg som jag skulle tycka vore intressant att höra ditt resonemang om. Jag är gift sedan en tid tillbaka och lever ett bra liv med min man, och vi börjar gemensamt känna en barnlängtan. Dock känner jag mig stundvis nervös över hur mycket livet verkar ändras av att få barn. Idag tar vi sovmorgon, tränar, har långa middagar och träffar vänner och reser ofta. Hur blir egentligen livet med en liten bebis och hur trött är man?! Det är saker jag tänker på just nu. Handlar väl om att jag inte vill tappa bort mitt nuvarande liv helt, samtidigt som jag är barnkär och vill få egna barn. Om du vill skriva dina tankar om detta vore jag superglad. Stor kram till dig och din fina familj!

  1. Haller med Sofia, skulle jattegarna vilja lasa ett inlagg om detta! Jag och min man planerar ocksa att borja forsoka bli gravida nasta host och medan han ar jatteglad sa kanner jag mig SA nervos. Jag alskar vad vi har tillsammans sa mycket, och ar livradd att barn kommer att innebara att vi endast blir ‘mamma och pappa’ och tappar det VI har, som man och fru. Det skrammer mig verkligen, kanske lite val mycket.

 4. Jättesnygg kappa verkligen! Den klär dig utmärkt, Hoppas lillen blir frisk snart. Massa kramar

 5. Jag tror du skulle vara så snygg i din naturliga hårfärg!! Do it! 🙂

 6. Efter att ha slingat, blekt eller färgat mitt hår hela livet slutade jag för 2,5 år sen och lät min naturliga färg växa ut och bilda en balayage med mina blekta längder. Bästa beslutet! Min egna hårfärg var så mycket finare när man såg mer av den än bara utväxt och rötter som ser råttfärgade ut.

 7. Angelica

  Super snygg kappa och ny fin headerbild 🙂
  Jag är väldigt nyfiken på hur det fungerar med föräldrarledighet i uk? Hur mycket får föräldrarna? 🙂 kram