London’s Prettiest Bakery & My Ever Shrinking Wardrobe

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det här inlägget innehåller annonslänkar.

Jag fortsätter mina fredagar i temat att unna mig, så i morse medan vår städdam var här (unnande 1) så tog jag med mig Olive och köpte en stor härlig bukett blommor (unnande 2) från ståndet utanför tunnelbanan.

Olive är så rolig, hon tror att Garth bor i tunnelbanestationen på dagarna. Vi går nämligen ofta och möter honom, så när jag måste gå förbi av någon annan anledning så sätter hon sig vid ingången och väntar. Hon vägrar att rubba sig en cm, så i dag var jag tvungen att bära både henne, blommorna och kalaskulan hem medan hon gnällde ynkligt. Lite jobbigt, men himla sött med.

Unnande no 3 i dag blir en kopp te och kaka tillsammans med en preggo Niamh (jepp, en till!) på The Black lab om någon timma och sedan om jag hinner så tänkte jag ta en manikyr som unnande no 4. Härlig Fredag eller hur?

Om jag bodde på gångavstånd från Peggy Porschen så skulle jag lätt unna mig en cupcake där varje fredag. Är det inte världens finaste lilla bageri? De ändrar sin front ett par gånger om året och jag tror att det måste vara London mest Instagrammade ställe.

Jag märker att min garerob bara blir mindre och mindre, jag kommer helt enkelt inte i så himla mycket längre. Problemet är att allting blir för kort över magen eller så blir klänningarna riktigt mini mini… vilket kan vara lite fräsigt vanligtvis, men kanske inte just nu.

Så häromdagen smet jag in på H&M och köpte ett par midiklänningar i stretch från deras vanliga kollektion och det är det sista jag tänker köpa som är gravidanpassat. Det är bara ungefär 5 veckor kvar nu… Jag får ha kul med scarfar och smycken istället.

Mina fina små ballerinas kommer från Flattered och har varit livräddare under de senaste veckorna. 

Nu börjar nedräkningen på riktigt….

Foto – Catching_the_Sunrise

För fler outfits, kika här;

 Smuggling Watermelons & A Preggo Styling Tip
Fashion bloggers & Pregnancy
Stirrup Leggings & A Man’s Shirt

 For the English version, please click below. 

This post contains adlinks.

Friday is such a lovely day and since I can’t really join in on AWs or go out in the same way as normal, I make sure I make it extra special in other ways.

This morning whilst the cleaning lady was here (treat no 1) I took Olive and went to buy some beautiful Friday Flowers at a stall outside the tube station (treat no 2).

Olive is such a funny pup, I think she believes that Garth lives in the tube station during the days because we tend to go and meet him there when he gets back from work in the evening.  So whenever we walk past she sits down and waits for him. Today she wouldn’t budge and I ended up having to carry both her, the flowers and the bump home to the soundtrack of tiny doggie cries.

A tad bit annoying, but kind of cute too.

If I lived walking distance to Peggy Porschen, then their cupcakes would have been my Friday-treat no 3, but instead, I will have to make do with The Black lab here in Clapham. I’m meeting Niamh there for cake and tea in an hour or so. She is actually pregnant too, so I’m really not kidding when I’m saying that everyone around me is having babies.

My Friday treat no 4 will be a manicure, if I have time. I’m thinking a light bubblegum pink. Or maybe I should call it ”Peggy-pink”? Seriously, this bakery must be the most Instagrammed place in all of London.

They change their decor a few times a year and it’s always absolutely stunning!

I’m noticing that my wardrobe is shrinking at the moment… literally. Nothing fits anymore! My tops are too short over the belly and my dresses has become a tad bit too sexy for my liking. So to sort me out for the next 5 weeks, I popped into H&M the other day and got a few stretchy midi-dresses. I don’t see a reason to buy anything else pregnancy related now. It’s such a short amount of time left.

I have to have fun with shoes, jewellery and accessories instead.

…and the countdown begins.

Photo – Catching_the_sunrise

For more outfits, check these posts out;

 Smuggling Watermelons & A Preggo Styling Tip
Fashion bloggers & Pregnancy
Stirrup Leggings & A Man’s Shirt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Såå fina bilder!!