3 Trends To Love Right Now

For the English version, please go to the bottom of the post.
Det här inlägget innehåller annonslänkar

Nu har jag browsat runt lite i webbshopparna igen och har hittat ett gäng riktigt snygga plagg inom 3 trender som jag verkligen gillar för tillfället.

The Slogan/Logo T-shirt

Ni kan inte ha missat alla dessa Gucci tishor som flyger runt på Instagram och för att vara helt ärlig så är jag ganska så trött på dem vid det här laget. Men de har öppnat en dörr till en trend som jag gillar och det är logo/slogan t-shirts. De får gärna ha glimten i ögat, vara en bild på frukt/annan mat eller bara en himla schysst logga.

Bär till jeans, instoppade i höga byxor, knyt under bysten om du är preggo eller varför inte matcha en tuffare variant med trend nummer två?

I collaget

Surf Girl – Gina Tricot
Paris – Scoth & Soda
Coming Soon – Asos Maternity
Croissant – Ganni
Lover – Gina TricotThe Frilly Skirt

Tea-dresses har varit inne hela våren och sommaren, så det är inte så konstigt att den lika romantiska lillasystern, den frilliga kjolen är minst lika populär. Perfekt för dig som känner att en klänning är lite väl mycket och hellre vill köra något mer avslappnat på överkroppen.

Hur snyggt som helst till stora tröjor, knutna t-shirts eller instoppade skjortor med en snygg spets-bh som kikar fram.

I collaget

Ljusblå kjol – Moon River
Gingham midi kjol – Style Nanda
Blå/vit randig kjol  – Mango
Gul kjol – RageThe Stirrup Legging

En storfavorit som kommer till hösten är stirrup leggings. Leggins är annars ett plagg som faktiskt kan vara ganska så tråkigt, men den lilla detlajen under foten gör så stor skillnad och för oss som är gravida är det här en ypperlig trend att haka på. Stretch, bekvämt och kroppsnära vad mer kan man önska?

Matcha till oversizade skjortor och klackar, knutna t-shirts eller en skön collegetröja med långa ärmar. En riktig höst-hit!

I collaget

Helsvarta leggings – NLY Trend
Grå leggings – Asos
Svarta leggings med rand – Gucci
Gröna leggings – Asos

För fler collage-inlägg, kolla in dessa;

The Sales – My Top Picks
The 3 Most Desirable Trends This Summer
Love The Trend – Statement Swimwear

For the English version, please click below. 


This post contains adlinks.

Yes, I have been at it again, browsing all my favourite web shops hunting down a whole bunch of great pieces in 3 trends I really dig at the moment. What did I find? Well, let’s have a look;

The Slogan/Logo T-shirt

You know those Gucci t-shirts hanging off perfectly toned and tanned shoulders of fashionistas on Instagram? Well, I’m for one am pretty tired of them by now. But they have opened the door to a trend I really like and that’s the slogan/logo t-shirts. I love mine to be slightly cheeky, have pictures of food or fruit or just a really cool logo.

Wear relaxed with a pair of perfectly fitting jeans, tucked into high waisted wide trousers, tie under those massive boobs of ours when we are preggo or why not match a slightly rockier version with the trend below?

In The Pic

Surf Girl – Gina Tricot
Paris – Scoth & Soda
Coming Soon – Asos Maternity
Croissant – Ganni
Lover – Gina TricotThe Frilly Skirt

Tea-dresses have been crazy popular this summer, and why not, they are pretty fab! And there is no surprise that the just as romantic little sister, the frilly skirt, is just as covetable. This is the perfect choice if a tea dress is a bit too froufrou for your likning and you prefer to wear something slightly more relaxed on top.

I would wear mine with big jumpers, t-shirts knotted at the waist or maybe even a tucked in shirt with a hint of lace bra peeping out.

In The Pic

Light blue skirt – Moon River
Gingham midi skirt – Style Nanda
Blue/white striped skirt – Mango
Yellow skirt – RageThe Stirrup Legging

One of my favourite trends coming this fall is the stirrup legging. I know leggings can be considered pretty boring, but the one little detail under the foot makes all the difference. And for us who are preggo, this is the perfect trend to sport; comfy, stretchy and cool. What more can you ask for?

Match yours with oversized shirts and heels, t-shirt tied in a knot or just a really slouchy college jumper with extra long sleeves. The perfect fall staple!

In The Pic

Black leggings – NLY Trend
Grey leggings – Asos
Black leggings with stripeGucci
Green leggings – Asos

If you like this post, why not check out these?

The Sales – My Top Picks
The 3 Most Desirable Trends This Summer
Love The Trend – Statement Swimwear

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Det här var ett rätt kul inlägg att läsa, just för att jag verkligen hatar de tre trenderna du visade upp just nu! Haha, tycker dessa slogan-T-shirts är så fake och barnsligt, hade mycket hellre haft en plain T shirt eller en fin blus, eller en T shirt med ett logo på som faktiskt betyder något för en själv, istället för den uttjatade trenden nu med allt ananas/avokado/jordgubbe/körsbär osv osv …
  De där frilly skirts har jag inget emot som så, tycker bara det är fult med så många ojämna skärningar och volanger överallt. Men kan förstå att andra tycker om det!
  De där legginsen är något av det fulaste jag sett på många år och tror verkligen att det är en sån trend man tittar tillbaka på om 10 år (eller kanske bara 2 år..) och tänker ”fyfan, hur kunde någon låta mig gå ut så?”.

  Menar inget illa, tycker bara det är roligt hur folk kan ha så olika tankar och åsikter om klädstil 😀

  1. Vet du vad, det här är precius det jag älskar med mode och personlig stil. Det som en person älskar kan en annan hata och tvärtom. Det är det som gör oss alla så unika och häftiga i oss själva. Det är så bra att vi alla inte är robotar som ser likadana ut utan istället kan hylla mångfald och olikheter.

 2. Slumpen tog mig hit! Du ar en fin blogg! Du får gärna tittar in till mig och sätta en tass om du vill detta. Välkommen!

  http://autismmamma.bloggplatsen.se