My Net-A-Porter Wishlist

For the English version, please go to the bottom of the post.

Jag vet inte hur det är med er, men jag är en massiv fönstershoppare.

Inte så mycket i riktiga fönster, utan mest online.

I alla webbshoppar jag gillar ligger halvfulla shoppingkorgar och väntar på ”en vacker dag”. Det händer givetvis att jag köper plagget, men oftast är det mest drömgarderoben som jag sätter ihop.

Jag har lite dyrare smak än vad jag har råd med, så många av plaggen är verkligen bara för att dagdrömma lite, men då och då ramlar jag över något som känns helt rätt och då slår jag till.

Just nu ligger dessa 9 saker i min korg på Net-A-Porter. Jag går in flera gånger i veckan och tittar på allt det nya som har kommit in. Samma sak på Vestiaire Collective… Det senaste som jag slog till på var en underbart vacker Blumarine klänning från Vestiaire som är på väg till mig på posten, det slank även med ett par leggings från Farfetched tidigare i veckan.

Just nu kan jag mest bara drömma, men plaggen jag har köpt är alla saker som jag kan använda både nu och efter graviditeten. Sedan har jag lovat mig själv att jag ska starta på nytt, rensa ut hela min garderob, göra mig av med 75% och börja om igen. Jag vill bara ha saker jag verkligen älskar, kvalitet över kvantitet. Just nu ser jag inte garderoben för alla kläder.

I början kommer allting att behöva vara amningsvänligt, men efter det ska jag påbörja processen att skapa min drömgarderob.

Det ska bli min push present.I collaget (adlinks)

Bottega Veneta Knot Bag
Marcus Lupfer Slogan T-shirt
Bella Freud Scented candle
Gucci Sunglasses
Etro Pussy-Bow Top
Camilla Baddräkt
Miu Miu Star Earring
Dolce & Gabbana Lace Slides
Ulla Johnson Giada JeansFler collage hittar du här;

Maxi Dresses For Casual, Formal, Petite & Maternity
Nautical Vibes
Love The Trend – All The Pretty Pastels

For the English version, please click below. 

I don’t know about you ladies, but I’m a massive window shopper. 

Actually not so much trough windows at all, mainly trough my computer and phone screen.

I have a half full basket waiting for ”some day” in every online shop I like. Of course, I do end up buying things now and then, but mostly I’m just daydreaming of my perfect future wardrobe.

I have slightly pricier taste than I can afford, so most of these gorgeous items will never live at my house and are mainly there as inspiration. But now and then I do stumble across something that feels just right and then I will finally click ”buy”.

Right at this moment, I have 9 items in my basket at Net-A-Porter. I go in several times a week to have a look at all the new arrivals and always save my favorites. The same with Vestiaire, Farfetched, My Theresa etc. The last item I actually bought was this stunning Bluemarine dress I found at Vestiaire the other day and I also stumbled across the last set of leggings that I have been looking for at FarFetched a few days ago.

Right now I can mainly dream about all these clothes and the items I did end up buying are all wearable right now and also after the pregnancy. I have promised myself to start fresh with my wardrobe, I want to clear out 75% of all the clothes I have and start over only with things I truly love. More quality, less quantity and slowly but surely build my dream wardrobe.

In the beginning, it will all need to be suitable for breastfeeding, but after that, I will properly start the journey towards my dream wardrobe.

This will be my push present.In the collage (adlinks)

Bottega Veneta Knot Bag
Marcus Lupfer Slogan T-shirt
Bella Freud Scented candle
Gucci Sunglasses
Etro Pussy-Bow Top
Camilla Baddräkt
Miu Miu Star Earring
Dolce & Gabbana Lace Slides
Ulla Johnson Giada JeansYou can find more wishlists here;

Maxi Dresses For Casual, Formal, Petite & Maternity
Nautical Vibes
Love The Trend – All The Pretty Pastels

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej Tess!

    Du är ju så bra på inredning och jag gillar verkligen ditt val av lampor i er lägenhet. Jag är på jakt efter en golvlampa som ser snygg ut och ger en mysig belysning i ett vardagsrum. Har kikat lite på Flos IC lights men det känns som man ser dom överallt nu. Kan inte du tipsa om några av dina favoriter?