Wrap Dresses & Wedges – My Summer Heroes

For the English version, please go to the bottom of the post.

Hej kompisar! Hur mår ni idag? 

Jag sitter här med Olive i knät i min nya lilla blogghörna. Min lilla voffe har så mycket FOMO att hon absolut ska sitta med mig på min pilatesboll och trängas med magen…

I dag står frisörbesök på schemat.

Ni som slingar blont vet nog hur gult håret blir efter en solsemester. Jag försöker vara duktig med hattar, uv-spray och sjalar, men det går inte att undkomma. Så jag fixar till det i dag och så planerar jag in ett till frisörbesök i Augusti innan Froggy tittar ut. För sen vet man ju inte när det kommer att hända igen…

Visst är den här röda klänningen från Bershka fin? Den kommer från Asos och är från den vanliga kollektionen. Men eftersom att den har snörning och omlott så funkar det finfint. Dock kommer den att bli för kort framtill om någon vecka, så jag får passa på att använda den lite nu innan dess.

Min klänning är tyvärr slutsåld, men ni kan hitta liknande här, här och här. (adlinks)

I Grekland var kilklackarna min bästa vän. Så länge man inte tappar balansen så är de absolut bekväma nog att ha på sig ett par timmar då och då. Jag är en klacktjej och nu när jag känner mig lika bred som lång så känns det extra bra att få ha lite klack om jag ska på galej eller middag. Då är en riktigt skön kilklack en vinnare, oavsett om man bär ett par kg extra eller om man helt enkelt inte gillar traditionella klackar.

Dessa gamla godingar kommer från Aldo och ni kan hitta liknande här.

Nej, nu ska jag väcka snarkhunden som sovande lyckas balansera mellan pilatesbollen och magen. Ganska imponerande ändå.

For the English version, please click below.

Hello Lovelies, how are you today?

I’m sitting in my new little blog office on my pilates ball and would be super comfy if it wasn’t for a certain little doggie with massive FOMO. She has decided that she will fit with me on the ball next to the bump and impressively enough she kind of does and is at the moment snoring loudly.

On today’s schedule is a visit to the hairdresser.

All you blondies probably know how hard it is to keep your hair to go yellow in the sun, especially on holiday. I try to be really good with scarves, UV-spray, and hats, but it still gets that somewhat strawlike shade. So my lovely hairdresser at Four London will sort that out for me today. I’m planning one more visit in Agust before Froggy pops out, who knows when I will be able to get there again after birth…

I love this little red wrap dress I wore one of the nights in Greece. It’s a regular dress, but since it has a wrap at the front, it works with a bump too. I will however only be able to use it for a few more weeks since it’s getting rather short and racy in the front.

Unfortunately, this dress is already sold out but you can find similar ones here, here and here. (adlinks)

I try to stay away from heels at the moment, but since I’m already petite and now feel about as wide as I’m tall, I kind of fancy a bit more height now and then. That’s when a good wedge heel comes to the rescue. They are way more comfortable than regular heels and if I have a fun event or a dinner at night, I don’t mind wearing them for a few hours.

My ones are oldies from Aldo, but you can find similar ones here. (adlink).

Time to wake FOMO dog up and head into town. Have a lovely hump day guys!<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej Tess! Jag åker till London ikväll och undrar om du har tips på butiker med fina skinnväskor som inte kostar skjortan? Jag älskar väskor men har inte råd med märken som gucci och LV, kan tänka mig att lägga max 3000kr på en större variant. Skulle helst vilja ha en mindre variant där ändå mobil, plånbok, borste och lite sånt får plats 🙂

    1. Vad kul att du kommer hit! Jag skulle satsa på en Furla, Aspinal of London eller varför inte Michael Kors? De är alla i en vettig prisklass men väldigt fina och fortfarande designer.

  2. Wrap dresses alskar jag med, aven fast jag inte ar gravid. Sa himla smickrande och skont pa sommaren!