Urbanista Event at Blakes ”Birdsnest”

For the English version, please go to the bottom of the post.

När Urbanista bjuder in så vet man att det kommer att bli ett trevligt event på något skojigt ställe.

Den här gången hade de hyrt ”The Birds Nest” som är som en liten inglasad fågelbur där man kan sitta 10-12 pers som ligger på utegården av Blake’s hotell. Så himla sött! Jag måste komma ihåg det till framtida tjejmiddagar.

Det var meningen att det skulle vara blandat engelska och svenska tjejer, men de två engelska kunde inte komma, så det blev riktigt svenskparty istället. Hur perfekt som helst och i slutet nästan lite stökigt till och med haha.

Vi åt en fantastisk tryffelravioli, black cod och ett helt gäng härliga desserter. De lyckades till och med slänga ihop en aperol spritz utan alkohol till mig.

Jag känner Valerie och Ebba från Urbanista sedan tidigare och de andra tjejerna Tess, Filippa och Caroline var hur härliga som helst. Jag märker verkligen hur mycket jag saknar att få prata svenska och hänga med svenskor. Det får bli bättring på det efter skrutten är ute.

Med mig hem fick jag två typer av hörlurar och en liten högtalare som ska få stå i barnrummet så att jag kan lyssna på musik och podcasts. Jag lyckades förresten till min stora förtjusnig klämma mig i en gammal klänning från Missguided. Thank god för stretchiga tyger!

I dag är det bank holiday, så vi har ledigt här i UK. Vi ska vi sätta upp mitt lilla bloggkontor här hemma, Stringsystemet har ÄNTLIGEN kommit och jag är sååå taggad! Nu börjar förändringen i gästrummet på riktigt. Om vi kommer någonvart så får ni en sneak peek lite senare, annars kan ni alltid kolla på min Instastory ( @TessMontgomery)

Blakes Hotel 
33 Roland Gardens
SW7 3PF Kensington, London

For the English version, please click below.

When Urbanista invites you to an event, then you know two things – It will be fun and the venue will be fab.

This time the girls had booked the amazing ”Birds Nest ” in the courtyard of Blakes Hotel in Kensington. It’s basically like a giant glassed in birdcage that seats 10-12 people. Super cute! I love getting introduced to these little gems in London and I will remember this one for future girls dinners.

It was a lovely group of Swedish girls this time and I know Valerie and Ebba from Urbanista from before and they are lovely. Turns out that Tess, Filippa and Caroline are just as amazing. We had such a great time! I really miss hanging out and get to speak Swedish. I will have to do more stuff with the Scandi girls once the little one is out and settled.

The food was gorgeous with a truffle ravioli to die for and an amazing black cod. They brought out a whole bunch of different desserts for us to share and even managed to make me an alcohol-free Aperol Spritz. That’s impressive!

Urbanista does these amazing headphones and speakers and I got a whole bunch of lovely things to take home. My favorite is a small pink speaker that I will keep in the nursery so I can listen to music and podcasts. Terrible practical when hands are occupied.

I managed to squeeze myself into this old white lace Missguided dress for the event. Thank god for stretchy fabrics is all I can say!

Thank you Urbanista for yet a fab event and I’m so happy to have got to meet all the ladies.

Today it’s a bankholiday and my string system has finally arrived, so hopefully, by tonight, I will have a little blog office. Yay! If it’s all done by tonight I will give you a little sneak peek, but if not you can follow the progress on my Instastories (@TessMontgomery)

Blakes Hotel
33 Roland Gardens 
SW7 3PF Kensington, London

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Hej!
  Ser ut som du hade det väldigt härligt på eventet 🙂

  Jag har en fråga som inte är relaterad till inlägget men ändå…

  Långklänningar!!!!

  Jag är 156 cm lång och det är typ omöjligt att hitta en klänning som inte är alldeles för lång. Men jag vill ju också ha en sån där fladdrig, blommig, drömsk klänning i sommar.
  Du som också är lite kortare, har du några tips? Kollade på asos petite-avdelning men hittade ingenting. :-/

  Mvh
  Irina

  1. I know your pain! Jag har svarat på din fråga i ett helt eget inlägg <3

 2. Vilken fin kläng du har! Vart är den ifrån? Undrar även om du kan fråga din kompis vart den mörkblå med vita prickarna är ifrån? Jättebra blogg! Kram

  1. Tack gulle! Den kommer från Missguided, men har tyvärr några år på nacken. (Jag tar lite vad jag kommer i just nu). Vart Valeries klänning kommer från vet jag tyvärr inte, men jag har skickat iväg ett email till henne precis för att fråga.

   1. vickan

    Tack så mycket för svar 🙂

  2. Valerie hälsar tack och att klänningen kommer från Topshop här i London.