My Blog Office At Home

blog office, Tess at home blog officeblog office, Tess at home blog officeblog office, Tess at home blog office

For the English version, please go to the bottom of the post. 

Som ni ser fick vi till det i dag Whoop whoop, äntligen har jag en liten hörna för mig själv att blogga vid.

Jag sitter annars vi köksbordet eller i soffan och det är svårt att inte sitta som en ostbåge när man sitter mjukt, så det här kommer att bli så himla mycket bättre.

Men bäst av allt är att jag jobbar här inne och resten av huset får vara ”hemma”. Så som det ska vara, jag tror att det kommer att ta bort mycket av pressen att konstant prestera alla timmar varje dag och när jag väl sitter här inne så vet Garth att jag jobbar.

Det är väldigt viktigt för mig att få jobba i lugn och ro, jag blir lätt distraherad och att få sitta här med en öppen dörr och bara fokusera är himmelskt. Åå vad nöjd jag är.

Det är fortfarade en hel del pill att fixa, som en liten läslampa och var allting ska stå. Ni kanske minns min moodboard för min blogghörna som jag satte ihop för väldigt länge sedan (2014!)? Annars hittar ni den här. 

Jag är så himla glad nu, här ska jag vara sjukt produktiv!

For the English version, please click below. 

blog office, Tess at home blog officeblog office, Tess at home blog officeblog office, Tess at home blog office

What do you think of my new home blog office?

Yaay, Garth put it all up for me today and I’m soooo happy! There are still a few things to sort out, like a small lamp above the desk and where things will live, but so far it all works perfectly.

I’m really glad to be able to limit my workday to this room instead of sitting bent like a cheese doodle on the sofa or spreading out on the kitchen table. Here everything will have its own place and when I’m working, Garth will know without having to ask.

Mostly I’m happy that the rest of the house now can be ”home” and I won’t feel as pressured to constantly be on my laptop when working when I’m in. I will get a better work-life balance and I think my life will be a lot more productive this way.

…and this space makes me feel soo inspired to blog. I cannot believe I waited this long to set up my blog office. My first mood board is from 2014 and you can find it here.

Have I mentioned how happy I am?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer

 1. Gud va bra Tess! Jag vill ha en exakt likadan hörna, Just nu sitter jag vid köks bordet. 🙂 I know the feeling, Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  1. Do it! Alltså det är det skönaste att få sitta på en ordentlig plats såhär. Om du har en liten bit oanvänd yta hemma så kanske du kan planer någonting smart? Det här är egentligen bara en gång ut till trädgården från gästrummet.

 2. Blev supersnyggt! Jag har förvisso en skrivbordshörna hemma men märker att det blir mer och mer jobbade från caféer eftersom jag ofta är på språng men framför allt för att jag vill ha lite (lagom) liv och rörelse omkring mig med. Blir som översocial av att inte ha några regelrätta jobbkollegor ??

  1. Jag förstår precis vad du menar. Just det där med kollegor är lite trist at inte ha. Jag kör caféer ibland, men ofta kan det bli lite väl stimmigt för min del, hotell lobbys är ibland lite lugnare.

 3. Åh, snyggt! Såhär vill jag att mitt hemma-kontor ska se ut! Detta får nästan bli min inspo/mood board 🙂

  1. Åå tack! Jag blev faktiskt väldigt nöjd. Först trodde jag att utrymmet skulle vara för litet, men det gick finfint.

 4. P.S. vart kommer det där ”stödet” som datorn sitter på från?

  1. Det komemr från Apple och är galet praktiskt, jag har även en liten keyboard och en mus så som jag kan koppla in. Stödet gör att jag inte sitter lika hukad utan tittar upp lite mer, så det är mycket bättre för ryggen.

 5. Vad fint:) Mysigt sitta där med öppen dörr. Hade varit roligt se planlösningen igen och lite mer hur ni har det i källaren, och vid senare skede före/efter bilder på lägenheten ni köpte ovanför.

  1. Det ska jag skriva upp på min inläggslista direkt. Lägenheten där uppe har vi bestämt oss för att inte renovera förrän nästa år. Det tar sån tid att köpa här i London och nu blir det så nära inpå Froggys entré att vi lämnar hyresgästerna där till 2018 och renoverar då istället.

 6. Men alltså, så perfekt litet bloggkontor!! 😀

  1. Tack, det är litet men innehåller allting jag behöver. Innan var det en helt oanvänd yta, så jag är supernöjd!

 7. Angelica

  Snyggt! 🙂