Smile, It’s The Weekend!

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det är freeeeeedag och vi har 27°C här i London, kan det bli bättre?

I går mötte jag up Gia och Josefina på vår favvo italienare ”Ciao Bella” som ligger på Lambs Conduit street för tjejmiddag.

Det är så mysigt att Josefina är gravid samtidigt och Gia har redan två små tjejer, så hon kom med massor med goda råd. Dock ser det ut som att det är mer än 2 veckor mellan våra magar, snarare två månader. Gia tittade på mig, skakade på huvudet och utbrast ”You are going to be massive” på precis det ärliga sättet som man behöver höra från sina vänner.

Ja, jag kommer att bli jättestor och det kan nog bli ganska komiskt runt Augusti någongång. Just nu står vågen på 57 kg, vilket är +10 från min vanliga vikt. Jag är absolut inte viktstressad utan tror på att min kropp gör vad som är rätt, men jag är däremot rädd att det kommer att bli väldigt tungt för fötterna och ryggen snart. Men jag fortsätter med min träning , yoga, promenader och bra diet (med en onyttighet om dagen, för balans).

Garth gav mig världens underbarasta ryggmassage med olja i går när jag kom hem och det var verkligen himmelskt. Jag har en så himla fin man som tar otroligt väl hand om mig. Speciellt just nu är han enormt omtänksam och tänker hela tiden på vad som är bäst för mig och Froggy, det gör mig helt rörd.

Tusen tack förresten för alla fina kommentarer på inlägget i förregår! Ni är så himla fina hela gänget.

Jag fick massor med bra tips, konstruktiv kritik och så är det hur kul som helst att höra att ni faktiskt ser graviditeten som någonting roligt att läsa om. Som sagt så är det en väldigt begränsad tid, men ni som själva är gravida eller har fått barn vet nog precis hur uppslukande det är. Det är ju för tusan det absolut coolaste och bästa jag har varit med om i mitt liv och det vill jag ju dela med er! Jag ska ta till mig allting ni har sagt och uppskattar verkligen att ni engagerar er. <3

Nu ska jag hoppa in i en klänning, beställa en uber och bege mig till Blakes hotell för en mysig lunch med Urbanista. Det ser jag verkligen fram emot!Hur fin är inte den här ”weekend” tröjan med alla tofsarna? Garth är så rolig, för han minns när jag kollade på Svenska Hollywoodfruar för några år sedan och påpekade att jag nu är precis som ”The tassle lady” (Maria Montazami). Jag älskar när han ger svenska referenser, det känns så himla otippat!

Outfit (adlinks)

Tröja – Rails
Kjol – Asos (liknande här)
Väska – Accent x Whyred
Klackar – Topshop
Örhängen – AsosKika på fler av mina outfits här;

The Perfect Yellow Maxi Dress
How To Still Wear Your Favorite Outfit When You Are Pregnant
Aloha

For the English version, please click below.

It’s Friiiiidaaaaay and we have 27°C here in London, can I get any better?

I kicked off the weekend early last night with a lovely girls dinner at Ciao Bella with Gia and Josefina. It’s so lovely that Josefina is pregnant at the same time. But even though there are only 2 weeks between us, it looks more like 2 months… Gia just looked at me, shook her head and exclaimed in that honest way only your best friends can: ”you are going to be massive!”.

…and I’m pretty sure she is completely accurate. I will be huge come August. I don’t know why my bump is so big, but hey, it’s pregnancy and if you ask your midwife they will just say ”it’s normal”, like with everything else.

I do have a feeling that it will get pretty comical towards the end of the pregnancy, especially considering I’m now 57 kg (+10 from my regular weight)in week 25. But I have no worried about weight gain. I believe that my body will do exactly what it needs to for Froggy to be healthy and happy and if I just keep going with my yoga, circuits and healthy eating (+ 1 naughty snack a day, for balance) then it will all be yay ok.

I’m also really lucky to have a very supportive and caring husband that takes such good care of me, so if I do end up feeling very heavy towards the end, then I know he will be there. He has been truly wonderful throughout the pregnancy and it makes me all soppy thinking about it. Last night when I got home from dinner he gave me a proper back rub with oil. I mean, how wonderful is he?

Something else wonderful is you guys, thank you for all the comments on my post the other day. It feels really reassuring and great to hear that you enjoy tagging along in my little pregnancy bubble. In the end, it’s by far the best and coolest ting that has ever happened to me and I really want to share it with you. I also got lots of great tips, advice and constructive criticism that I will take onboard for the next few months. Thank you for giving me great feedback <3

Now I’m about to jump (well more like squeeze) myself into a dress, order an Uber and head to Blakes hotel and a lovely lunch with Urbanista. I can’t wait!

How amazing is this ”weekend” sweatshirt with all the tassels? It’s so fun and perfect for Fridays!

Outfit (adlinks)

Sweatshirt – Rails
Skirt – Asos (similar here)
Bag – Accent x Whyred
Heels – Topshop
Earrings – AsosCheck out more of my outfits here;

The Perfect Yellow Maxi Dress
How To Still Wear Your Favorite Outfit When You Are Pregnant
Aloha

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Annalovinda

  Det er så deilig å se en blogger med skikkelig gravidmage! De fleste bloggere får jo sånne minimager at en nesten ikke kan se at de er gravide en gang (sjekk norske fotballfrue bl.a.)! Det sender ganske feil signal til oss andre som blir ”skikkelig” gravide med en gang og som føler oss enorme i forhold… så befriende og deilig at du har stor mage ??

  1. Jag förstår precis vad du menar, jag har absolut ingen Instagram mage och tror inte på att vara för smal när man är gravid. Det går ju att träna mer efter sen, men just nu vill jag bara att den lilla sak få all näring som den behöver och struntar i om jag är ”smal” eller inte. Det känns vettigast!

 2. Har aldrig kommenterat förut men tänkte passa på nu!

  Ville bara säga att det är superkul att läsa om graviditeten. Kommer ihåg precis hur uppslukande och underbart (men också tidvis omvälvande) det var att vara gravid. Jag hade också en sån där bra graviditet som
  Många störde sig på, för att jag mådde så oförskämt bra. Funderar nu på att skaffa nr 2 så att läsa om din graviditet är så härligt!

  Måste också säga att mitt liv är nästan motsatsen till ditt just nu. Jag bodde i USA i 8 år men har för 5 år sedan flyttat hem till den lilla hemstaden i Sverige . Detta gör det extra roligt att läsa om dina erfarenheter om att få barn utomlands- kulturskillnader och allt som hör till.
  Ser sen fram emot många inlägg om bebisen- första barnet är en sådan upplevelse och en tid i livet som är så otroligt speciell!

  Fortsätt skriva om allt som händer. Vi är många som följer dig i det tysta och uppskattat alla dina funderingar och upplevelser!

  Kram!

  1. Tack fina du för din kommentar! Åå vad mysigt att du är mamma och funderar på en nummer 2, vet du när ni vill sätta igång eller är det mer på idéstadiet just nu? Jag vill helst ha två jag med. Hur gammal är din lilla?
   Jag har verkligen ingen aning om hur det kommer att kännas att bli mamma, men just nu känns det väldigt stort och häftigt. Det kanske inte blir samma känsla efter 2 timamr sömn per natt, men det stadiet går ju över det med. Det kommer nog att bli en hel del bilder och inlägg om den lilla när den är här. Såå taggad! Tack för att du läser <3

 3. Linda Nilsson

  Förlåt men det låter annat än hälsosamt-du är gravid och väger 57 (!!) Kg. Din vanliga vikt är endast 47 kg?!

  1. Jag tror att du kan se på mina bilder både före och efter att jag absolut inte är en ”smal” person utan väldigt vanlig. Jag är bara petite.

 4. Förlåt men kan inte hålla mig. Tess är som du säkert vet ganska petit så hennes normavikt på 47kg är normalt och hon var knappast underviktig när hon blev gravid. Tänk ett steg längre innan du kommenterar om andras kroppar. Eller så kommenterar du inte alls.

 5. Jag tänker att det i fallet med att bli massiv är en rätt bra fördel att ha en låg utgångsvikt! En 65-70 kg klarar de flesta av utan problem, egentligen också uppemot 80 kg men kanske inte på så kort tid som en enda graviditet. Tess är väl också ganska vältränad, så Tess oroa dig inte! Din kropp klarar nog detta alldeles utmärkt :). Skoinlägg är bästa hjälpen mot trötta fötter, och en riktigt bra bh gör underverk för ryggen (dina bröst ser definitivt massiva ut nu, så även om de håller sig uppe av sig själva nu så kan det vara skönt med avlastning. Gå till Bravissimo för större storlekar och bra fitting!).

  1. Tack fina du! Jag vet inte varför jag har blivit så himla supergravid, men det kanske har någonting att göra med att jag är 165 cm 47 kg (vanligtvis) och Garth är 195 cm och 105 kg. Den lilla kanske inte är så liten haha… Eller så är det bara turen. Fast det är både mysigt och lite jobbigt. Jag tar till mig dina tips på skor och BH, framförallt BHar är svåra just nu, det blir mest sport och mjuka varianter.