This Is Not A Pregnancy Blog

For the English version, please go to the bottom of the post.

…fast det är det ju visst det märkte jag när jag bläddrade igenom de senaste veckornas inlägg.

Jag som absolut INTE skulle låta graviditeten ta över totalt, utan bara ha ett eller två specifika inlägg i veckan blandat med allt det vanliga jag har skrivit om förr.

Men tji på det! Det var lättare sagt än gjort. För ALLTING jag gör nu har nästan med graviditeten att göra.Outfits – I början så blev det ingen större skillnad direkt, men nu går det knappast att dölja eller att inte nämna att jag har en vattenmelon på framsidan av kroppen. Jag använder mycket ”vanliga” kläder fortfarande, men det blir absolut med gravidinriktning.

Skönhet – Jag som alltid har haft dunderhud som tål allt måste helt plötsligt börja tänka på vad jag smörjer in och tvättar mig med. Jag skulle aldrig rekommendera någonting som jag inte själv har testat (ett bra tag för att vara säker). Så just nu blir produktpoolen mer av en pöl.

Hälsa, mat och träning – Ingenting är som vanligt. Jag har en specifik diet, kan inte träna som jag gjorde innan och hälsan har ett helt annat fokus just nu. Allt jag gör är till för att växa den lilla krabaten i magen, eller bara palla vardagen. Saker som var viktiga innan har åkt rakt ut genom fönstret och tvärtom.

Inredning – Nästa projekt är att sätta ihop vårt bebisrum, så det är mest det som snurrar i mina tankar. …och alla vassa livsfarliga hörn på allting som vi har här hemma. Men jag ska faktiskt fixa ihop ett litet bloggkontor först, om den där j*kla strighyllan kommer någongång… det företaget vi köpte från har varit katastrof.

Kollage – Här kan jag ju drömma om saker som jag kan ha på mig när jag är tillbaka i min vanliga kropp igen. Jag ser alltid till att slänga in lite mamma-grejer ändå, så att det blir någon form av verklighetsförankring och inte bara dagdrömmeri.

London & Resor – Jag är för trött för att springa på middagar, barer och events på kvällarna, så det blir mest lunchgrejer och ofta här i Clapham, som är lite trist att skriva om i längden. Resor är även de få och med fokus på att ta det lugnt och bara vara, så knappast några äventyr eller bra baser till ”guider”.

Modelljobb – Ja, det är ju bara mammakläder just nu… så knappast spännande för er som inte är preggo.Så att blogga som gravid livsstilsbloggare är svårt om man inte bara vill prata om bebisar, graviditet och krämpor hela tiden. Även om jag tycker att det är superkul att blogga om allt det där, så är jag orolig att det blir lite för mycket.

Därför tänkte jag att jag skulle fråga er.

Vad vill ni läsa om som funkar nu fram till September? Det spelar ingen roll om det är graviditet och barnrelaterat eller vad som helst annars. Kanske en önskerubrik? Ett ämne som känns aktuellt?

Jag behöver inspiration helt enkelt och jag är lite rädd att ni som inte tycker att graviditet är så himla kul inte ska känna att den här bloggen passar er längre, även om det är en fas i mitt liv som kommer att vara över efter sommaren. (Då börjar bebis snacket istället hehe).

Det vore bra att få till en vettig balans.

Lämna jättegärna en kommentar! 

Min fina tunika kommer från Hush Homewear. (adlink)

For the English version, please click below.

…or maybe it is! (Who am I kidding right?)

I just realized when looking back at my last few weeks of posts that this now is TOTALLY a pregnancy blog. And I promised myself this would not be the case, I was only going to post maybe one or two pregnancy-related posts a day.

I did not succeed.

In all fairness, it’s really hard to blog as a pregnant lifestyle blogger, everything I wear, think, do and eat is pregnancy related. I just cannot get away from it.Outfits – In the beginning, it was all easy and hunky-dory, I had to cheat a few angles and some stuff didn’t really fit anymore. But these days I can hardly ignore the watermelon on the front of my body and even though I do try to wear a lot of ”normal” clothes, it will have to be with a maternity angle.

Beauty – I’m used to trying loads of great skin and hair care and normally I can use about anything. Unfortunately pregnancy comes with restrictions and on top of this, my skin is a whole lot more sensitive than it used to be. I always try out products (usually for weeks) before I’m comfortable enough to recommend them to you. But right now my product pool is more like a very small pond.

Health, food and working out – This has all totally changed since I got pregnant. Things that was important in the past is now completely out the window and other tings are taking priority. I’m on a pregnancy specific diet (even though I mainly just want to eat chocolate), I cannot work out the way I want to and my whole health is all about the little person growing in my belly. So this one is a hard topic to try to diversify at the moment.

Interiors – Our next project is the nursery, so that takes up all my brainpower at the moment. Who knew a little baby need so much bloody stuff?! …oh and I also think a lot about all the death traps in the house like our basement stairs and sharp corners. I do however expect a String shelf to turn up pretty soon. It will form my little blog office I have been longing for.The company we bought the shelf from has been a complete nightmare, so I’m really hoping it will come before the baby is here!

Collage – This is one part of the blog where I can allow myself to dream about normal stuff and my post baby body. I do try to throw in a maternity item now and then, just to keep it realistic. But I cannot stop dreaming about wearing regular jeans and dresses again. High waisted trousers yum!

London & Travel – Hello pregnancy fatigue. I have no energy to go to dinners, bars or attend evening events. I want to be in bed by 10 at the moment. This leaves a brunch here and there and it tends to be mainly around here in Clapham. So unfortunately not much to call home about. When it comes to trips and travel, the babymoon was it for me this summer. I will only be allowed to travel for a few more weeks and honestly, after our little scare in Greece I kind of just want to stay home close to my hospital.

Modeling – ….it’s all about pregnancy clothes. So not too interesting for you non-preggos out there I’m afraid.My worry is that you guys who have no interest in babies and pregnancy will find the blog a bit boring and one-sided. A pregnancy is only for 9 months and then this phase in my life will be over (and the baby talk will start lol).

Don’t get me wrong I do love writing about all the baby stuff too. I just think the blog might need some more variation.

So to get some more inspiration on what to write about until Septemeber, I thought I would ask you want you to want to read about? Maybe a specific subject you tink I should cover or if you have a question? It can, of course, be pregnancy related too, but feel free to think outside the box. I would really appreciate some input from you guys. In the end, this blog is for you!

Please feel free to leave me a comment!

My lovely tunic is from Hush Homewear.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

53 kommentarer

 1. Jag älskar dina mer resonerande/tanke inlägg där du skriver om dina åsikter gällande olika grejer 😀 Typiskt din kategori ”Important topics” där du pratar om olika dilemman i ditt liv, händelser som du bryr dig om (tex 8 mars eller woman power eller andra mer politiska/åsikts topics), din ställning i tex relationsproblem/frågor (tex det om otrohet), bara allt sånt! Tycker du ofta har vettiga åsikter och det känns mer personligt och spännande at läsa än att tex titta igenom en massa kollage eller guides om ställen jag inte själv ska åka till… Såna inlägg kanske man behöver söka en del inspiration till, men det är ju inget du inte kan göra (jag menar typ fysiskt) nu när du är gravid 🙂

  Kram!

  1. Det är så sant, just åsikterna sitter ju inne i en själv och behöver inte ”lets upp” på samma sätt som ett collage, restaurang eller resa. Det gäller bara att få tillräckligt mycket klarhet i virret av tankar för att kunna få ner det i ett inlägg. Just nu ligger det ju ortroligt många tankar och gror om relationer både till andra och mig själv samt Froggy då såklart. Jag gillar att skriva om aktuella ämnen och lite mer djupgående, så jag ska verkligen ta tillvara på det när jag har ”flow”. Tack <3

 2. Även om jag inte är i barnstadiet så tycker jag att det har varit kul att läsa om din graviditet och dina tankar. Jag läser din blogg för att jag är intresserad av dig som person och tycker du är väldigt vettig och skriver fint. Därför blir det intressant att läsa oavsett var du är i livet.

  Något jag verkligen gillar med din blogg är de mer fundersamma inläggen du har. Kanske du skulle kunna skriva något om hur det känns just att bli mamma och försöka bevara sig själv mitt i graviditet och barnförväntan. Jag tror jag har funderat mycket på det här sen en av mina nära barndomsvänner fick barn rätt tidigt och jag kände att det blev som en barriär mellan oss för att vi hamnade i så olika faser i livet. I efterhand har hon berättat för mig att hon kände sig också väldigt utanför och bortkommen den första tiden och visste inte hur mycket hon vågade prata om sitt barn utan att bli uppfattad som tråkig. Lite lösa luddiga tankar bara. Det är ju en stor livsomställning att bli förälder och hur förenar man det med andra delar av sig själv och i relationer med andra som kanske är i andra faser. Omvänt så kan man ju också vara den enda i ett kompisgäng som inte har barn…..Jätteluddiga tankar för min del. Hoppas det går att förstå lite ändå.

  Tusen tack för en bra blogg!

  1. Det är ett jättebra förslag, jag har så himla många tankar som virrar just nu om både framtid, relationer med vänner och liknande. Jag ska försöka sätta mig ner och få ihop det till ett par inlägg. Det är som du säger och som du och din vän kände en väldigt stor omställning i livet och det kommer absolut inte helt utan sin beskärda del av nya problem och funderingar. Tack för dina fina ord <3

 3. Jag är inte gravid och har inte heller barn men tycker att sådana inlägg är såååå mysiga!! Du har ju en livsstilsblogg som handlar om ditt liv och din graviditet tar ju upp en väldigt stor del av ditt liv, SÅKLART! Det är en av de största sakerna som händer i livet så det är naturligt att du skriver mycket om det, kör på säger jag 🙂 jag gillar tankarna du har i de lite mer djupgående inläggen också!

  1. Jag blir så glad att även ni som inte har barn eller är gravida ser det så och tycker att det är mysigt att följa med på min resa ändå. <3

 4. Cornelia

  Jag håller med de som redan kommenterat, jag följer dig för att jag gillar dig och tycker det är kul att läsa om ditt liv och dina tankar vilken ”fas” du än är i. Är inte i närheten av att skaffa barn själv än men tycker det är mysigt att läsa ändå. Jag stannar hur mycket bebis och gravidsnack det än blir!

  1. Tack gulle du! Det gör mig väldigt glad att höra. <3

 5. Jag håller med dom andra! Ser fram emot dina inlägg varje dag oavsett om det handlar om graviditet eller ej! Jag har inte barn men är något vi vill börja tänka på inom något år. Tycker det är jätte mysigt att följa din graviditet och gör mig sugen att börja lite tidigare. Du verkar vara en så fin person, jordnära och positiv. Froggy är riktigt lyckligt lottad att hon/han ligger där i ”vattenmelonen”!

  1. Gud vad du är gullig! Jag blir så himla glad av att höra att graviditeten inte påverkar bloggen negativt, även om ni som läser kanske inte är i samma livsfas. Det ÄR jättemysigt att vara gravid, du har absolut någonting helt underbart att se fram emot senare <3

 6. Jennifer

  Jag gillar dina gravidinlägg men tips på annat är:
  – Fler Londontips (caféer och resturanger kan du ju fortfarande tipsa om då du fortfarande äter 🙂 )
  – recept på mat/bakverk
  – diskussionsämnen (vad tycker du om religion, träningshets när man är gravid, om ni skulle flytta från England vart skulle ni flytta, dina drömresmål, hur du förhåller dig till yoga och mindfulness)
  – dagens fråga
  – trender
  Kram!

  1. Ja, du har så rätt, jag äter ju fortfarande och egentligen handlar det ju bara om att välja lite roligare ställen. Jag får ta tag i det mer nu känner jag, speciellt eftersin att det komemr att bli en sommar hemma för min del. (Jag vågar inte riktigt flyga nu efter vår lilla scare i Grekland). Tack för alla tips, jag har skrivit ner dem i min bulletjournal.

 7. Hej Tess! Tycker allt du skriver är underbart MEN eftersom du frågade. Skulle vara kul att ha lite tip på relationer/förhållanden. Du verkar så bra på det! Lång historia kort så började jag dejta en jätte trevlig kille vi sågs ett par gånger, gick ut osv. Sen out of nowhere ! Får jag ett text sär han säger att det går för fort och han vill ha ett seriöst snack med mig etc. Allt rann ut i sanden och nu 4 månader efter då jag är glad och dejtar andra kom han tillbaka !!!! Han skickade ett mess och skrev om jah ville gå på middag och han har haft mycket på jobbet men han gillade verkligen mitt sällskap. Frågan är, vad gör kag?! Hur beter jag mig?? Jag gillade verkligen honom så jag vill gärna se om det går att görs något second time around. Förlåt va lång kommentar. Men vad tycker du? Tacksam för mer dejting/relations råd! Tack för en super blogg!!!! Xxx

 8. Åh alltså jag måste bara säga, jag har följt din blogg typ forever and ever (genom hela husletande, renovering osv osv) och måste bara säga att jag älskar den. Gravidblogg eller inte, DU skiner liksom igenom och är så himla härlig? DU och din blogg var på riktigt en av anledningarna till att jag började blogga när jag flyttade till Cali. Så tack för en härlig och välarbetad blogg och för att du alltid bjuder å perfekta kombon av pepp och personlighet<3

  1. Vad roligt att jag har fått inspirera dig till att blogga! Det tar jag verkligen som en jättekomplimang. Kul att du bor i Cali med, ett av mina favoritställen på hela jorden.

 9. Jag tycker bloggen är superbra som den är nu.
  Har varken barn eller är gravid själv men tycker det är väldigt kul att läsa om din graviditet ändå.
  Som du säger är det en livsstilsblogg och det här är en del av ditt liv nu 😉
  Har läst din blogg i säkert 5 år. och kommer nog aldrig sluta. just för att den är så personlig och härlig.
  Keep up the good work 🙂

  1. Vad glad jag blir att höra att du har läst bloggen så länge och fortfarande tycker om den även om vi kanske inte är i samma livsfas just nu. <3

 10. Hej Tess!
  Jag ar inte gravid men tycker anda det ar jatte roligt att lasa om, och inte alls for mycket. Inredning och bilder pa huset, mat, bak och recept skulle ocksa vara kul att se mer av!
  Alskar din fina blogg!!
  Kram

  1. Tack fina du! Jag har faktiskt inte bakat eller lagat någon roligare maträtt på länge, jag vet inte varför, men det har inte blivit så mycket. Så det måste jag komma igång med nu när allting smakar gott igen.

 11. Har läst din blogg i många år och tycker den är så härlig. Många av andra stora bloggerskor känns så ”köpta” med alla sponsrade inlägg och ”i samarbete med” i vart och varannat inlägg. Det i kombo med sprutade läppar och eviga extensions känns så långt borta från mångas verklighet. Då upplevs du som så genuin, som en fantastisk storasyster för många tjejer. Älskar allt du skriver om graviditet och barn, så mysigt. Lite djupare inlägg kring det hade också varit intressant. Keep up the good work ❤

  1. Tack för din fina kommentar. Jag själv är inte så himla inspirerad av just sprutade läppar och fejkhår, det har sin egen charm, men blir väldigt mycket same same. Just med samarbeten så tror jag så mycket mer på att jobba nära med ett par märken och göra det ordentligt istället för att överfylla bloggen med massor med mindre samarbeten, det blir bara trist för er att läsa. Speciellt om produkten inte känns helt 100% aktuell för bloggen. Det kan verkligen störa mig med när jag läser bloggar. Kvalitet över kvantitet helt enkelt.

 12. Tycker bara det är spännande att läsa om graviditeten 🙂 Tycker extra mycket om din blogg nu, är mer personlig nu igen. Har följt ett par år och vardagsgrejer är roligast att läsa om 🙂

  1. Vad glad jag blir att du tycker att det är kul att läsa om graviditeten. Det är ju en enormt personlig grej att skriva om, men jag kan även förstå om de som inte riktigt är i samma skede i livet tycker att det är lite trist. Jag skulle kunna prata bara om bebisar och graviditet just nu, man blir så himla uppslukad!

 13. Hej,
  Jag tycker det är jätteroligt att läsa om din graviditet!
  Jag har en fråga: Jag ska gifta mig i början på augusti, och vi vill därefter åka på en mini moon i england (mitt favvoprogram – A place in the country 🙂
  Vi tänker ca 3 dagar, gärna vid havet, vacker storslagen natur. Vi vill inte lägga alltför mycket pengar då vi har en större resa bokad senare i vinter.
  Var i England tycker du vi ska åka? Gärna nära någon flygplats.
  Tusen tack!

  1. Jaa det skulle jag också vilka läsa om. Vi ska åka på bröllopsresa i oktober 🙂

  2. ÅÅ vad mysigt att du ska gifta dig! Grattis! En liten mini-moon i UK är supermysigt och om jag vore er så skulle jag kolla på ställen som ”The Pig” det ligger ett par stycken, en vid Bath och Pig on the beach tror jag att en heter med. Piggarna, Babington House och Lucknam park (http://tessm.metromode.se/2016/11/27/24-hours-at-lucknam-park-hotel-spa/) är nog alla bra för en kortare resa, men som är speciell. Annars är områden som the cotswold och cambersands riktigt fina.

 14. Det är pga gravidinläggen jag läser din blogg, så ännu mer av det 🙂 är själv gravid så allt kretsar ju kring detta ämnet..

  1. Jag förstår precis vad du menar. Om man kunde få en PhD i graviditet så hade vi nog alla haft varsinn. Man blir så hila omslukad och nästan lite besatt av att veta mer och läsa om hur andras gravidteter är. Jag är en sucker för en bra birth story och Margaux video var som den bästa filmen någonsin. Preggo-manina!

 15. Jag älskar din blogg! Jag är 24 år och singel! 🙂 Meeen, jag läser gärna också om kanske roliga händelser du varit med om, stora händelser som ändrat ditt liv på något sätt kanske och typ diskussionsämnen 🙂 Var ej orolig, din blogg är härlig och genuin! Ta hand om dig <3

  1. Tack gulle du, jag ska flura lite på större händelser och även komma ihåg att berätta om de små sakerna som händer i livet då och då. Ibland tänker jag att jag ska blogga om något som har hänt den dagen och så glömmer jag helt bort det istället.

 16. Håller med Ulrika- jag gillar också dina djupare inlägg med funderingar, tankar och åsikter. Du har en väldigt välskriven blogg och jag uppskattar verkligen det. Jag har följt din blogg JÄTTElänge (sedan innan du träffade Garth- tror jag började läsa 2010) och gillar att läsa om ditt liv och alla faser du går igenom. Är själv inte gravid eller mamma, men älskar ändå dina inlägg just nu. Bara fortsätt att vara du och fortsätt att vara personlig- vi (dina bloggläsare) gillar dig och vill höra om vad du har för dig och vad du tänker 🙂 Kram kram

  1. Vad kul att du har läst så länge och har valt att stanna kvar alla dessa år. Jag tar det som en enorm komplimang och blir så himla glad att höra att du fortfarande tycker om bloggen trots att barn inte riktigt är på din radar ännu. <3

 17. Jag har följt din blogg sen jag såg youtubeklippet från frieriet. Just nu kollar jag massor i din blogg för jag planerar mitt bröllop och älskar din stil så du är en av mina inspirationskällor till bröllopet 🙂 Även om barn inte är aktuellt för oss just nu så tycker jag om att läsa om din graviditet just för att jag gillar att följa dig. Jag fastnade för din blogg för att den är välskriven med bra bilder. Jag gillar att du blandar mode, skönhetsrecensioner och tankar/livsstil.

  1. Tack för din fina kommentar! Jag blir så glad att höra att även ni som inte väntar barn eller har barn ännu ändå känner att bloggen är rolig och aktuell. När är det dags för bröllopet? Jag älskade verkligen själva planeringen inför vårt bröllop. Du har så mycket kul framför dig!

 18. Hej Tess! Jag är 27 år ung, ej gravid eller går i barntankar men tycker det är såå mysigt att få läsa och följa din graviditet. Jag läser din blogg för att den är välskriven och för att jag uppskattar din persona, det DU väljer att dela med dig utav och skriva om är vad jag vill läsa. Min önskan är att du ska skriva utifrån dig själv, det du har lust och vilja att dela med dig utav, det känns mest genuint och jag tror att energin på bloggen blir allra bäst så. Dina personliga inlägg är mina favoriter! Kram

  1. ÅÅ tack gulle, jag blev så glad av din kommentar! Som livsstilsbloggare så utgår man som du säger mycket mer från sig sjäv än vad till exempel en redodlad modeblogg gör. Så då blir stora saker i livet automatiskt en del av bloggen.

 19. Jag själv är ju gravid och gillar bloggen mer nu.. 😉 Även om jag ligger en bit före så är det ju spännande och intressant.

  1. ÅÅ vad spännande, vilken vecka är du i nu? Det kanske börjar bärma sig för dig?

 20. Konstigt att du tänkte så när alla bilder är med handen på magen. Redan från första början. Känns lite too muCh gravidrelaterat.

  1. Fast jag berättade inte för er förrän runt vecka 11, så från början håller jag nog inte med om. Handen på magen är där av två orsaker 1. Det är mysigt och händer naturligt. 2. Pösiga klänningar och liknande visar inga former och just när man är gravid så känns magformen ganska så viktig för bilden, så då håller händerna plagget på plats lite bättre.

 21. Jag älskar att läsa din blogg! Speciellt nu med allt barnrelaterat! Det är ju lite charmen med livstilsblogg, att man följer en person genom livets olika skeden. Tycker ändå du bibehållit allt med mode osv bara att det är nischat till var i livet du befinner dig nu.

  KRAM

  1. Håller helt med!

  2. Tack fina du! Vad glad jag blir att du gillar bloggen <3 Jag förösker att blanda upp det så mycket jag kan, så att det finns något kul att läsa för alla som tittar in.

 22. Jag tycker tyvärr att graviditeten har fått ta för mycket plats och det har gjort att jag mindre frekvent läser din blogg nu. Dock tycker jag ändå att det är din blogg så att du ska skriva om det du vill, att just jag inte är så förtjust i att läsa om graviditeten och sånt som hör den till. Detta beror nog bara på att jag helt enkelt inte är där i mitt liv just ju och därför inte heller intresserad av detta.

  Jag gillar när du tar en ståndpunkt, diskuterar och är lite obekväm, vilket du har varit i bland när du tar upp olika ämne. Jag gillar också när du skriver om relationer, dina erfarenheter och hur ni har det idag för att få livet att fungera.

  Jag förstår att ert kommande barn är centrum i ditt liv just nu och att det kommer prägla din blogg så oavsett om det inte faller alla i smaken tycker jag att du ska fortsätta att skriva om det som du tycker är rätt för dig, en dag kanske jag bläddrar tillbaka till dina graviditetsinlägg för att få inspo ?

  1. Jag förstår precis vad du menar. Graviditet är en så himla specifik och annorlunda tid och det är väldigt omslukande för den som befinner sig mitt i den. Jag försaöker att blanda upp innehållet här på bloggen så mycket som det går, men det kommer att bli mer graviditet och sedan barn här på bloggen. Jag hoppas att efter Sept/Oktober kunna hålla barndeleni en bra relation till de andra inläggen så som jag försöker göra med mode, skönhet och inredning nu.
   Jag älskar att skriva de mer reflektiva inläggen, men de är otroligt spontana och händer lite sådär plötsligt. Jag ska föröska ta tillvara på de tillfällena lite oftare.

 23. Jag tycker som många andra att det inte spelar så stor roll vad du skriver om, jag vill läsa ändå. Har själv en 10-åring så graviditet är ju inte aktuellt för mig men jag har ju varit gravid och tycker att det är mysigt att läsa om din. Jag fick själv tidiga sammandragningar och hamnade på sjukhus i vecka 25 och fick ligga i stort sett stilla i 3 veckor för att inte föda. Sedan gick det inte att hålla kvar henne längre utan vår dotter föddes i vecka 28+3.
  Annars gillar jag att läsa London-relaterade inlägg oavsett om det är i Clapham eller inte. Älskar den staden och har alltid en längtan att åka tillbaka! Gillar också dina inlägg om smink, nagellack, kläder och örhängen. =)

  1. Tack gulle du, Vad sjukt att du också fick sammadragningar i samma vecka! Skönt ändå att det gick att stoppa ett par veckor. Hur gick det till när det ändå var ganska tidigt? Jag vet att i vecka 27 så är chanserna att barnet ska klara sig mycket större. Så jag har det som en första milstolpe nu. Jag tror själv att jag komemr att föda mellan 35-40 någongång. Den lilla känns otålig där inne…

 24. Ja tycker det ar jattekul att lasa om graviditeten! Det ar ju en viktig del av dej och ditt liv 🙂

  1. Tack fina <3

 25. Hej Tess. Jag kan verkligen förstå att det blir mycket fokus på graviditeten för dig. Men för mig som inte är gravid så lockas jag inte längre lika mycket att gå in på din blogg. Precis som du säger, och som jag ”befarar” så kommer det ju bli om än mer bäbisfokus när bäbisen väl kommit.
  Så svårt, för jag kan inte heller ge dig något tips, då detta är ditt fokus och liv nu…
  Du kommer nog att förlora flera läsare som mig men säkert få nya ”mammor” som vill läsa din blogg istället.

  1. Ja precis man växer ju åt olika håll och en livsstilsblogg följer ju automatiskt bloggarens resa. Det skulle vara konstigt om alla mina läsare var precis på samma ställe i livet som jag är.

 26. Skriv om vad som helst förutom bebisar. :p Förstår att du är helt uppslukad men det är verkligen jättetråkigt för oss som inte är gravida eller har ungar när alla inlägg handlar om det… Går in här väldigt sällan mot vad jag gjorde tidigare.

  1. Vi kanske har vuxit ifrån varandra?