Pretty Pastels On Kings Road

For the English version, please go to the bottom of the post.

Hallå från sjukstugan!

Jag har tagit hela dagen och helgen helt ledigt för att kunna ta hand om min nyopererade lilla skrutthund. Hon sover mest just nu, men då och då vaknar och gråter hon, skakar i hela kroppen och visar fram benet. Hjärtat brister!

Jag plöjer serier på Netflix och snacksar på mango och blåbär. I morse gjorde jag en telefonintervju som kommer ut i en tidning här i London snart, vi pratar om bloggare och mina bästa tips hur företag kan jobba med oss på bästa sätt.

Jag tror att fler bloggare kommer att göra som jag, det vill säga inte ha en miljon sponsrade inlägg hela tiden utan istället jobba med ett par företag som är väldigt väl valda och som jag verkligen tycker om. Kvalitet över kvantitet helt enkelt.

Den här outfiten plåtade jag med Ida häromdagen på Kings Road. Jag älskar solljuset just nu och det börjar bli varmt nog att skippa jackan, så himla härligt! Jag är en pastell-tjej och våren är verkligen den perfekta tiden på året för ljusa och glada kläder.

Jag har förresten svarat på massor med kommentarer i dag, så om du har väntat på svar, så bör det finnas ett där nu <3Outfit 

Topp & Byxor – Zara
Väska – Asos
Scarf – Gucci
Mules – H&M

Foto – Ida Zander

Tyvärr är alla plaggen ett par månader gamla, men ni kan hitta liknande här under;For the English version, please click below.

Today I’m a doggie nurse!

Olive is back home from her knee surgery and I have taken today and the whole weekend off to look after her. At the moment, she is quite drugged up and mainly sleeping. But now and then she wakes up, cries the saddest little cries, shivers in her whole body and shows me her little leg. My heart hurts!

But we have done this before and I know that in a day or two she will be feeling a lot better, for now, all she needs is lots of love and pain medication.

So I’m spending my day munching on mango and blueberries and watching episode after episode on Netflix. Not too shabby after all, it’s nice to be sofa-bound without being ill. I have a few books to read and I have stocked the fridge with all kinds of yumminess.

So a weekend in it is.

I’m still trying to be somewhat productive. So I spent the morning giving a phone interview to be published in a magazine here in the UK.

I’m giving companies all my best tips on how to work with bloggers and influencers. It’s really hard for companies to know to whom and how to reach out. But with a bit of insight, a blogger-brand relationship can be great for the bloggers, companies and also the readers.

I always focus on quality over quantity and rather work closely with a few brands I really love, than to just go with whoever will pay me. I think this is where influencer marketing is heading towards and it so much nicer for all parties involved.

If I was going outside today I would probably wear something similar to this outfit I wore the other day shooting with Ida on Kings Road. I Love pastels and spring is such a lovely time to bring all out all the brightest and happiest colours. I mean, the light at the moment is just magical.

It really makes a blogger’s job easy.

Outfit 

Top & Trousers – Zara
Backpack – Asos
Scarf – Gucci
Mules – H&M

Photo – Ida Zander

Find similar here;

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Jennifer

    Fin outfit! Jag tänkte bara säga att jag tycker du verkar så härlig och mysig, och stort plus är att du svarar på kommentarer! Som en kommentator (kommenterare?) så känns det alltid extra kul att få respons att bloggaren man kommenterar svarar! ❤️ /vill inte fiska svar från dig nu hehe menar på förra inlägget där du svarade alla kommentarer plus att du tog med min fråga om bebisar på sociala medier som ett eget inlägg. Lycka till med allt och särskilt föräldraskapet! Kram /Jennifer

    1. Tack fina du! Tyvärr hinner jag sällan svara på kommentarer direkt. Men jag försöker att svara på fredagar då jag oftast har lite mer tid. Ibland får jag lite dåligt samvete att jag inte svarar snabbt nog bara.

  2. Vackra bilder! Tänker precis som du på det här med kvalitet framför kvantitet när det gäller samarbeten. Har medvetet skyndat långsamt med att ha det på Bossbloggen just för att jag är så himla mån om att det ska bli bra för både läsarna och samarbetspartnern. Hellre få men bra än många som inte alls är givande.

    1. Jag tycker att du är inne på helt rätt spår! <3