A Lot Can Happen In 7 Years

Nu har jag och Gart varit gifta i snart 2.5 år och tillsammans i 7 år. Herregud vad fort tiden går!

På 7 år kan mycket hända.

Man hinner åka på massor med resor, gå på fester, förlova sig, köpa första hemmet tillsammans, bli med Oliveskaffa gemensamma vänner, gifta sig i regnet i Zimbabwe och nu snart bli 3.

Det är en enorm resa att göra med en annan person. Otroligt häftigt ändå. Om någon skulle ha berättat för oss i början att vår tid tillsammans skulle innehålla allt det här så hade jag aldrig trott på dem. Jag ville ju inte ens gifta mig när jag var yngre!

Jag minns fortfarande första gången jag såg Garth.

Det var i dörren till yoga rummet i Virgin Active i Wandsworth där jag bodde på den tiden. Han hade tränat och stod i en tight ljusblå träningstopp med svettiga lockar i pannan och jag minns att jag tänkte att han var den vackraste mannen jag någonsin har sett. Min andra tanke var dock att han antagligen är en riktig player, så jag tittade bort och fortsatte min yoga.

Jag hade erfarenheter av modellkillar, som ofta var ganska ytliga, inte alltid så smarta och flörtade med alla. Så jag antog att alla snygga killar var likadana. Garth var även yngre än mig och en föredetta professionell rugbyspelare, snacka om varningssignaler deluxe.

Stackarn fick verkligen jobba för att jag skulle ändra den uppfattningen, det tog många månader innan jag väl gick med på att gå på en officiell date med honom. Tur det, för 7 år senare står vi här med en fantastisk resa i baggaget.

Det känns lite som att den där dagen på gymmet var en sliding door moment.

Jag är så glad att det blev just Garth som jag får dela alla de här fina stunderna i livet med och i September är det dags för ännu en. <3

For the English version, please click below.

Garth and I have been married for almost 2.5 years now and together for almost 7. It’s crazy how time goes without you even noticing. 

In 7 years a lot can happen…

…like going on lots of trips, fun parties, a surprise engagement, buying our first home together, getting a furry family member, make friendsgetting married in the rain in  Zimbabwe and soon become 3. 

It’s such an amazing journey to get to share with another person. If someone would have told us we were going to do all of this I’m pretty sure we would not have believed them. I didn’t even want to get married when I was younger.

I still remember the first time I saw Garth.

He was peeking trough the door to the yoga room at Virgin Active in Wandsworth where I used to live. He had just finished a session in the gym and was wearing a tight light blue lycra top with those blonde curls falling in is eyes. I remember thinking that he was probably the most beautiful man I have ever seen.

But I also assumed that he would be a shallow player so I turned my head away and focused on my yoga instead. Spending a lot of time with good looking male models who tend to be quite shallow, flirty and not always the sharpest tools in the box, I had a preconception that all good looking guys had horrible personalities.

Spending a lot of time with good looking male models who tend to be quite shallow, flirty and not always the sharpest tools in the box, I had a preconception that all good looking guys had horrible personalities. And if you add the fact that Garth was not only younger than me but also an ex-professional rugby player. I decided early on not to go down that route.

It took him months to convince me to go on an official date with him. It was the best decision of my life, looking at where we are 7 years later. I would never ever want to change anything about it.

I see that day at the gym as a bit of a sliding doors moment and I’m so grateful that I’m here doing exactly what I’m doing with the man I am meant to be with.

We have had such an amazing journey with lots of incredible milestones in these last 7 years and in September it’s time for another one <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Älskar den första svart-vita bilden, man kan riktigt KÄNNA kärleken! Hoppas bara att jag hittar någon som ser på mig så en dag.

  Grattis till er! <3

 2. Tess, you can’t do this to me! I’m having a quick coffee break at my desk at work reading your blog, and I’m nearly crying! I’ve followed your journey/ blog basically since you met Garth, so a blog post like this gets the hearts strings going! So excited for little froggy! XX

 3. Vilket härligt inlägg! Det vore jätte kul om Garth kanske ville skriva ett liknande inlägg från hans sida? Klart han kanske inte vill men d vore så kul o läsa.
  Älskar blandningen på din blogg just nu. Kram

 4. Åh! Så mysigt skrivet. Har läst i något tidigare inlägg att Garth började träna i dina yogaklasser hela tiden för att lära känna dig? Kanske minns fel, haha, men åh så fina ni är.

  Och era bröllopsfotografier alltså… Så vackra bilder. Även om allt inte gick som det var tänkt så är det ändå kärleken som syns mest och betyder mest i efterhand <3 🙂

  1. Haha, ja han gick 5 dagar i veckan i 3 månader för att träna med mig gulle. Han blev riktigt vig efter ett tag, men så fort vi började dejta så slutade han, men jag kan fortfarande lura med honom på hot yoga lite då och då.

 5. Ni är ett så fint par, underbara bilder. Syns hur kära ni är.

  1. <3 tack fina

 6. Dear Tess, this is a serious request about possibly doing a post on jealousy and trust issues in relationships – how to trust your partner in these modern times with social media. It is so clear that you and Garth and so in love and that it is real. I could not be more happy for you both and your baby on the way – this child will have such a wonderful life too. Back to the post… I wanted to ask if you have ever been cheated on and know what that feels like – to have the ground collapse from underneath you. I also think that cyber cheating is something so relevant in our day and age and if texts, messages etc were actual conversations then this would be considered cheating. The smallest thing will bother some girls – even something like Garth who follows Alexis Ren on instagram would bother some girls. Of course that is not cheating but with her ”belfie” (bare arse selfie) would definitely make some uncomfortable. What I am asking really is how do you cope with that – those small things even – any insecurities, fears from the past you may harbour. I am not suggesting Garth is one of these typical guys. In fact I am sure he is NOT. But for so many of us dealing with the average male – your advice on confidence and security would be so appreciated. This question was inspired from the post above when you saw Garth as the most beautiful man but you were aware that he might be the typical rugby player stereotype and that was why you were initially cautious. Hope to hear back.