Sport Luxe Preggo-style & 20% Discount at NA-KD

Det här inlägget presenteras i samarbete med NA-KD.

Jag fortsätter köra på i min stilresa med en bulle i ugnen.

Även om magen växer dag för dag så har jag hittat ett helt gäng vanliga typer av plagg som funkar hur bra som helst trots att de inte är typiska gravidplagg.

Det känns tyvärr som att det är lätt att ge upp kläder och stil när kroppen konstant ändrar form och även om det finns snygga gravidmärken, så är det kul att kunna använda lite mer vanliga och trendiga plagg för att få känna sig lite extra fin.

På bilderna ser ni min take på sportluxe i månad 5.

Ett par riktigt sköna och snygga byxor med rejält resår som hamnar under magen. En härligt oversizad v-ringad stickad tröja i en skön färg och så piffar jag till det hela med ett röda par sammetsklackar som inte är för höga, en fin liten väska och smycken.

Om man tar bort själva piffet så skulle det här lika gärna vara en ”hänga i soffan med knut på huvudet-outfit”. Ett par snygga skor, lite smink och smycken gör otroligt mycket både för looken och att få känna sig fin.

Jag tycker att det är så himla viktigt att känna att jag fortfarande kan ha kul med mode och kläder och att jag har chansen att få känna mig snygg/elegant/trendig och så vidare. Man känner sig inte alltid så himla sexy med kalaskula och juverbröst, så då blir det faktiskt extra viktigt att lägga lite mer tid och energi på sitt utseende, så att självförtroendet inte rasar i botten.

Vad är era tips för att känna er snygg under en graviditet?Outfit (adlinks)

Jumper – Josefin Ekström for NA-KD
Byxor – Farina for NA-KD
Klackar – NA-KD
Örhängen – NA-KD
Väska – Furla
Halsband – Mawi
Solglasögon – Quay Australia

Foto – Ida Zander…och vet ni vad? Bara för att ni är så grymma så får ni hela 20% rabatt på NA-KD om ni använder koden ”tessm20”. 
Ni kan även använda koden för att köpa min snygga jeanskostym, den vita spetsblusen och orkesterjackan. 

Skynda fynda!

For the English version, please click below. 

This post is sponsored by NA-KD.

I’m continuing my style journey through my pregnancy. And even though my bump grows by the minute, I feel like I have still managed to find a few styles of clothes that work really well, even though they are not specifically maternity wear.

It’s too easy to just give up on fashion and style when you are pregnant. The body is constantly changing and even though there are some nice pregnancy brands out there, we still need to find a bunch of regular and trendy pieces to get to feel like ourselves. My quest is to try out all kinds of style and tell you about anything that works well for me.

Here is my take on sportluxe in month 5.

A pair of really comfy sporty trousers with a proper elastic under the bump matched with a lovely oversized v-neck knitted jumper in a great colour. To spice it all up a bit I matched it with a pair of not too high red velvet pumps, a cute bag and jewellery.

If you remove all the ”extras” this could just as well be an ”in-the-sofa-with-a-cuppa” kind of outfit. A pair of nice shoes, a few bits of jewellery and some makeup makes a world of difference both for this look and how we feel about ourselves.

I think it’s incredibly important to get to still have fun with fashion and clothes even when we are preggo. I want to still have the option of feeling pretty/stylish/elegant trendy or whatever look I’m fancying wearing. You don’t always feel to sexy with a massive bump and matching udders and that’s why it’s extra important to invest some time and energy into researching what actually still work for our new body shapes. Otherwise, there is a risk that the confidence will plummet and we might end up feeling a bit crap about ourselves.

What are your best tips on how to feel pretty and like yourself in pregnancy?

Outfit (adlinks)

Jumper – Josefin Ekström for NA-KD
Trousers – Farina for NA-KD
Heels- NA-KD
Earrings – NA-KD
Bag – Furla
Necklace – Mawi
Sunnies – Quay Australia

Photo – Ida Zander…and just because I love you so much I have organised a discount code for a full 20% off at NA-KD. Just use the code ”tessm20” at checkout.

Sneaky tip – Use the code to get my amazing jeans suit,  this lovely white lace blouse and my orchestra jacket.

Happy Shopping!Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Mitt tips för gravidkläder är att framhäva magen! Ha m a o åtsittande kläder runt magen. Stora tält får dig att se onödigt stor ut och dessutom finns det inget vackrare än att framhäva fin bebismage <3 Men se till att allt sitter bekvämt på – man vill inte ha nåt som spänner / stramar åt. Och bekväma skor hehe.

  2. Jag tycker det är svårt! Känner mig inte helt bekväm med att kroppen ser helt annorlunda ut på fredagen än den gjorde på måndagen samma vecka, om jag ska vara helt ärlig. Men jag försöker nog också satsa på lite mer figurnära kläder som tydligt visar att det är en gravidmage och inte för många kanelbullar 🙂 men annars satsar jag lite mer på sminket. Idag körde jag en mönstrad blus som funnit i min garderob länge, en pennkjol för gravida till knallröda läppar och eyeliner med vinge. Då kände jag mig snygg…

    1. Jag förstår precis vad du menar, det är knepigt! Men lite smink och fixa håret lite så får man oftast till det ändå. Din outfit låter toppen snygg! ❤️

  3. Altsa Tess, du ser vackrare och mer avslappnad nu än tidigare. Njut av graviditeten. Hälsningar från Schweiz //Sofia (kolla gärna in min blogg för wellness och inredning)

    1. Tack finaste du, vad snällt av dig att säga <3