Easter Break in Exeter

For the English version, please go to the bottom of the post.

Ni har vi bott två nätter nere i Exeter i södra England. Både för att komma iväg från London och storstaden en helg och för att hälsa på vänner som har en liten 1 månads bebis. Hur söt som helst.

De kan förståeligt nog inte hänga med oss hela tiden, så vi har bokat in oss på ett B&B på en hästgård och möter upp dem mellan andra aktiviteter. I går begav vi oss till en nationalpark och gick en härlig slinga i skogen på 4.5 km.

Det går lite långasammare än vanligt nu så här i 20e veckan, jag blir anfådd mycket snabbare, men med en paus då och då och lite choklad i väskan så var det inga problem. Jag hittade några bekväma stubbar på vägen…

Olive är förstås i himlen, men hon orkar inte så mycket mer än en lång prommis, så resten av dagen sov hon som en stock både på puben, i bilen och på rummet. För mycket frisk luft och motion för en gång för den här lilla soffpotatisen.

Vi bor på en liten gård som heter ”Strete Ralegh Farm” och är omgiven av hästar och skog.

De har katter i huset, men hittills har vi lyckats distrahera Olive tillräckligt mycket att hon helt har missat det. I går räckte det med att lägga handen över hennes ögon när katten satt utanför rummet. Hon är en lustig liten sak vår voffe.

Favoriträtten för tillfället är hästbajs, så det blir inga pussar på henne på ett tag.

En annan lustig sak var den här galet charmiga hästen som Olive promt skulle hänga med. När den slickade henne på huvudet, så boxade hon den med tassen på nosen. Båda två var lika nyfikna…

…och pållen var nyfiken på mig med. Jag känner inte riktigt att det är läge att rida nu med kalaskulan, men det kliade verkligen i hela kroppen att få ge mig ut på en liten tur.

Ännu en sak att lägga till på listan efter vår lilla skrutt har kommit till världen.

Hur var er påsk? Vad har ni haft för er?

For the English version, please click below. 

Hello, lovelies! Are you haveing a nice easter?

We are down in Exter visiting friends who just had their first little boy, he is super cute. But understandably they can’t hang with us all the time, so we see them as much as we can in between other activities.

We are staying in a lovely B&B in the countryside, surrounded by horses and woods. Yesterday we hiked a nice 4.5 km trail in the woods, to Olive’s delight. Sure, I’m in no way Speedy Gonzales at 20 weeks pregnant, but I feel pretty accomplished anyway.

..I found a few nice tree stumps to rest my legs and my handbag was filled with easter chocolate. So it was a very pregnancy friendly walk even though I get out of breath really easily.

Olive is normally a bit of a couch potato, so after all that exercise she spent the rest of the day in the pub, B&B and the car fast asleep. Too much fresh air for this little city doggie.

The B&B we are staying in is called ”Strete Ralegh farm”, they have lots of horses and a few cats. Luckily Olive is pretty easy to distract so she hasn’t noticed the cats yet. Yesterday I just had to hold my hand over her eyes when a kitty was perched outside our door and she didn’t notice a thing… funny dog!

She does notice the horses though and this funny character let her sniff him, licked her face and she even punched him on his nose with her paw. They had a proper little moment those two, I think Olive likes these big doggies.

…especially their poo. So no kisses for her for at least a week.

I would love to be able to go for a ride, but with my bump, in the way, I’m not sure it would be too comfortable. So it’s another thing to add to my list of things to do after our little bubba arrives in September. (or maybe a few months down the line…)

How was your Easter?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Skrutta, är det en tjej ni väntar måntro ;P

    1. Kanske, vi vet inte förrän vid födseln. Det är så mycket roligare att få en överraskning. Det var ett slarvfel tyvärr.

  2. Åh vad härligt ni ser ut att ha det! Själv har jag inte gjort så jättemycket. Tillbringat påskhelgen hos mamma och pappa, sovit mycket, sett klart Big Little Lies på HBO (rekommenderas!) och träffat vänner. Kram