Froggy’s First Outfit & POP Cares

Detta inlägg presenteras i samarbete med Polarn O Pyret.

For the English version, please go to the bottom of the post.

Bebiskläder alltså, finns det någonting sötare? Om det är något jag har sett fram emot under graviditeten så är det att få börja klämma på sockersöta outfits.

När vi precis hade plussat så fick jag verkligen hålla mig från att springa till butiken och köpa en hel liten garderob till Froggy direkt, det kliade i hela kroppen efter att få hålla i pyttesmå strumpor och söta små mini pyjamasar.

Men för att inte jinxa hela processen för mycket, så lovade vi oss själva att när 12 veckors ultraljudet var klart så skulle vi köpa någonting litet och sedan långsamt samla på oss vad vi behöver för de första månaderna med en liten skrutt i familjen.

Hur passande är det inte då med ett samarbete med samma butik som vi faktiskt valde att köpa Froggys första lilla outfit från när vi var hemma lite tidigare i våras – Polarn O Pyret!

Då blev det en klassiskt randig liten sparkdräkt i det typiska POP stuket som vi alla känner igen. Vi tänkte att det skulle vara en fin outfit att åka hem från sjukhuset i.

Det är som att jag har blivit extra nostalgisk för Sverige, svenska märken och saker sedan jag blev gravid. Jag vill hitta supersöta Astrid Lindgren böcker till barnrummet och jag har till och med googlat svenska vaggvisor. ”När trollmor har lagt de 11 små trollen” är min favorit, jag minns den så väl från när jag var liten.

Inte för att jag kan sjunga för fem öre, men jag hoppas att Froggy kan ha överseende med det…

Den här otroligt söta lilla toppen (broderi-trenden ✔️) är faktiskt inte ute i butik ännu, för det här är en sneak peek på en helt ny kollektion som Polarn O Pyret släpper den 19e April som heter ”POP Cares”.

Jag älskar de neutrala färgerna, precis vår stil! Men ännu bättre är det att hela kollektionen är gjorde i 100% ekologisk bomull som är bra både för miljön och bebisarnas känsliga hud. Jag kan visa lite mer från kollektionen när den är släppt, för just nu är allting väldigt hemligt.

Alltså det här barnet kommer att ha en bättre garderob än vad jag har! Men hur kan man hålla sig från alla dessa söta små plagg?

Läs mer om POP Cares här.

For the English version, please click below. 

This post is presented in collaboration with Polarn & Pyret

Baby clothes, OMG aren’t they scrummy?! If there is one thing I have really been looking forward to during this pregnancy it’s to allow myself to go into baby shops and start looking at tiny little outfits.

When we found out we were pregnant all I wanted to do was to run straight to the shop and get Froggy a whole wardrobe straight away. I was aching to get to hold tiny little socks and fold itty bitty PJs.

But to not jinx the process, Garth and I promised ourselves to wait with any baby shopping until after the 12-week ultrasound, just in case. And then we said we would slowly start collecting all the bits and bobs needed in the first months with a tiny tot in the family.

How suitable isn’t it that I now have a collaboration with the same shop as we ended up buying Froggy’s first outfit from, it’s  probably the most iconic Swedish shop for kids – Polarn o Pyret!

The first item we got was a classic striped babygro in the typical POP colours that all Swedes recognise straight away. We decided it is going to be our little ones going home outfit.

I have to admit I’m a bit extra nostalgic and prefer to get the same Swedish things as I had when I was a kid. I want all the best Astrid Lindgren books to read to the baby at night, Swedish brands and I have even googled Swedish lullabies. Not that I can sing to save my life, but I’m hoping that Froggy won’t take offence…

This incredibly cute top (embroidery trend✔️) is actually not available in shops yet, since it’s from Polarn o Pyret’s new collection ”POP Cares”. The colours are very neutral and the best bit about it is that the whole collection is made of 100% organic cotton. Great both for baby’s sensitive skin and the environment.

The collection will be out in stores the 19th ofAprill and at the moment, I can’t show you more than this, because it’s still all very secretive.

Knowing myself Froggy will end up having a bigger wardrobe than anyone else in the family, but how can I not indulge? Baby clothes are just soo much cuter than grown up stuff!

Click here for Polarn O Pyret’s UK site.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Om du tycker om dova och neutrala färger är Newbie helt perfekt. Jag kan inte håll fingrarna borta och köper alldeles för mycket till vår Plutt.
  https://www.kappahl.com/sv-SE/newbie/newbie-stl44-86/

  1. åå det ska jag kika på!

 2. Åh vad fin du är med din bebismage :-). Ja visst är det svårt att inte köpa massa söta bebiskläder. Jag blev också lite extra svensk under min graviditet och köpte massa POP kläder till vår plutt innan han föddes. Han är 3v nu och i present fick vi jättefina kläder från Lindex som också har en concious/100%cotton baby collection. Verkar inte finnas i UK eller online dock men kanske något värt att kolla upp när du åker till Sthlm igen? Fortsätt njuta så mycket du kan av graviditeten och magen, det är en fantastisk tid innan de små liven kommer till världen 🙂 x

  1. Jag älskar den här POP kollektionen, den är så härligt skandinavisk neutral. Det ska bli ännu roligare att se lilla skrutten i sina första outfits <3 Jag påminner hela tiden mig själv att det här är en kort tid i livet ch att jag måste njuta av dem istället för att längta till "slutmålet" hela tiden.

 3. Mycket fina kläder! Mina barn (7 och 10 år) tycker sällan det jag gillar är fint… de vill klä sig själva såklart. Mycket trist!

  1. Haha, du får skaffa en till så får du några år till att välja 😉 <3