Love The Trend – All The Pretty Pastels

For the English version, please go to the bottom of the post.

Till våren är jag nästan alltid en pastelltjej, oavsett trender. Men just den här våren är de lite mjukare och ljusare glassfärgerna extra populära och det finns hur mycket fina saker som helst i butikerna. 

Det känns så skönt att slänga av sig allt det tjocka och mörka när solen väl tittar fram och jag dras till att matcha magnolian och körsbärsblommorna som översvämmar London just nu. Jag har alltid sagt att sommaren är min favoritårstid, men här i London är det tusan våren, det är så enormt vackert här under April och Maj!

Om du vet med dig att du lätt dras mot svart, varför inte testa någonting en smula ljusare?

Kanske ett par ljust blå mom jeans med en snygg skjorta till? Blått brukar passa de flesta och är den enklaste av pastellfrägerna att börja med om man är lite ovan.  Rosa är även det superfint och trendigt som tusan, speciellt på jackor och väskor. Stora innefärgen i sommar är faktiskt gult, speciellt mot solbränd hud så är det en underbart vacker färg. Så varför inte inspireras av solen när du väljer årets bikini?Här över hittar ni ett litet plock med 3 av de finaste pastellfärgerna.

PuderrosaVäska, skor, klänning 1, klänning 2, blazer.
Solgult Klänning, jumper, jumpsuit, bikini och väska.
LjusblåttKlänning, blus, väska, jeans och gravidklänning
(adlinks)Fler vårtrender hittar du här;

Love The Trend – 10 Perfect Kitten Heels
Love The Trend – 9 Enviable Earrings
February Wanties – I’m Planning My Spring Wardrobe

For the English version, please click below. 

Every spring I go from a girl who wears dark colours like black, navy and burgundy to a massive pastel lover!

It’s just something in the air. The sun is out, the magnolia and cherry bloom is blossoming and my step feels lighter. I want to shed my dark and heavy outer layer and indulge in light, breezy and softly coloured clothes.

This spring I’m in luck! Pastels are really on trend and there are so many lovely items in the shops at the moment. I know it feels a bit weird and uncomfortable to go from neutral to colour all of a sudden. But why not start easy with some light blue jeans and a nice blouse?

Blue is a great gateway colour into pastel heaven. If you want to be really trendy then go straight for anything pink, dusty pinks are very flattering and if you style it right I promise you will not feel like a little girl in a princess dress. Go for edgy pieces and minimal cuts if you are worried about looking to cutsie. If you are really daring, then jump on the big trend for summer before everyone else – yellow. It looks amazing paired with tanned skin, so why not match this year’s bikini with the sun?In the collage above are some pastel favs of mine at the moment.

Powder pink  Bag, shoes, dress 1, dress 2 & blazer.
Sun yellow Dress, jumper, jumpsuit, bikini & bag.
Light blue Dress, blouse, bag, jeans & maternity dress.
(adlinks)Check out some other trends for spring here;

Love The Trend – 10 Perfect Kitten Heels
Love The Trend – 9 Enviable Earrings
February Wanties – I’m Planning My Spring Wardrobe

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *