We Have A Surprise!!!

pregnancy-announcement-by-tessm-sebaby-suprise-by-tessm-seour-pregnancy-surprise-by-tessm-se

?? Baby Chamberlain är beräknad till mitten av September  ??

Jag och Garth är så enormt glad att äntligen kunna berätta att vi väntar barn! Det tog sin lilla tid, men exakt ett år efter att vi började försöka klickade allting helt på naturlig väg.

Det var nästan exakt en vecka efter att jag skrev det här inlägget som magin till slut hände och vi plussade den 3e Januari. Vi tror att det var all spänningen som släppte efter att vi hade delat vår historia kombinerat med en otroligt lugn, skön och fridful jul och nyår full med frisk luft och goda vänner i Skottland som gjorde att ägget bestämde sig för att fastna.

Så vi har bloggen och allt ert stöd, kommentarer, emails*  och fina ord att tacka! Jag har verkligen insett nu hur stor skillnad det gjorde. Tack!!


Det är så mycket jag vill skriva men det får bli lite åt gången.

Så hur mår jag? Jag har haft en enorm tur och har nästan helt sluppit illamående, däremot har jag varit väldigt trött och som ni har märkt har det varit lite färre uppdateringar på bloggen på grund av det. Men vi går in i vecka 12 på torsdag (11+4 i dag), så andra trimestern och mer energi är på god väg. Jag hade lite ont i ena äggledaren ett tag, så vi fick ett tidigt ultraljud i vecka 7 och såg ett friskt och glatt hjärta som pumpade på där inne. Det gick åt många näsdukar då vill jag lova.

Ni kommer givetvis från och med nu att få följa med på vår resa genom graviditeten. Vi var på vårt första möte med barnmorskan, ett så kallat booking appointement i fredags och tog alla nödvändiga blodprov och vårt nästa ultraljud då vi får veta lite mer exakt födelsedatum (så exakt som det nu kan bli) och förhoppningsvis en liten bild på krabaten den 6e Mars.

Vi byter vecka varje Torsdag, så jag tänkte att det är en passande dag att blogga lite extra just om graviditeten och allting runtomkring. Vad tror ni om det?

Det har varit sååå svårt att inte skrika vår hemlighet från taktopparna och eftersom jag redan har en liten kula så har det varit nästan ännu svårare att hålla det hemligt på bild. Modeveckan när man är sjuk, gravid och försöker gömma magen samtidigt var ett pussel vill jag lova. Men det löste sig, som allting annat.

Vi berättade nyheten för min familj när vi var hemma i Sverige, Garths familj helgen innan och 25 goda vänner i går på Garths födelsedags middag. Alla de underbara tjejerna i Facebook gruppen har hållt min hemlighet ett litet tag och vi har haft ett riktigt plusregn där inne på senaste.

Det är är så otroligt spännande och vi är så glada att få utöka vår lilla familj. Vi väntar barn iik!!

*Jag svarar fortfarande på emailsen jag fick från er, det var väldigt många och jag tar mig tiden att sätta mig och svara på dem ordentligt en och en. Så om du har emailat och inte har fått svar ännu så är det på väg. 

For the English version, please click below.

pregnancy-announcement-by-tessm-se

?? We are incredibly excited to announce that we are expecting a little baby Chamberlain in the middle of September ??

It has been so very hard to keep this a secret for the past few weeks. I just wanted to shout it from the rooftops and as you can see, I’m already showing! So it has been a bit of a mission to keep the bump hidden in photos, especially for Fashion week.

But now the cat is out of the bag and Garth and I are so very happy, blessed and excited.

baby-suprise-by-tessm-se

We fell pregnant exactly one year after we started trying and it was about a week after I shared our journey and struggles to get pregnant in this blog post the magic happened.

I think it was a combination of getting the struggles off my chest, receiving so much support and encouragement from you guys and a very relaxed and lovely Christmas and New years. That Scottish fresh air and a very calm and de-stressing couple of weeks helped that little egg to find it’s way and decide to stay.

We got that elusive second line on the stick the 3rd January, the day after we came back from Scotland. And since then we have been busy telling friends and family in person before we could tell the rest of the world. We flew to Sweden to meet my family, told Garths family here at ours and a group of 25 close friends found out yesterday at Garth’s birthday dinner.

our-pregnancy-surprise-by-tessm-se

So far I’m feeling great, really tired, but that is to be expected, but luckily I have had barely any morning sickness at all. I came off some food and have had a bunch of cravings, but that’s it. At the moment we are 11w+4 days and the glorious second trimester is within reach.

We had an early scan at 7 weeks after a bit of pain in my left ovary, and we saw a strong and happy little heart beating. There was a lot of tears… of course, you guys will get to come with me on this pregnancy journey and since we are switching weeks on Thursdays I thought I will give you an update and we can talk a bit more about pregnancy and babies on that day. What do you think?

This is by far the most exciting thing that has ever happened to both me and Garth and we cannot wait to share it with you.

Iiik, we are having a baby!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

126 kommentarer

 1. Sååå glad jag blev över det här! Gjorde min måndag. Stort grattis! <3

 2. Åhh tyckte mig ana en liten bula i de gröna byxorna. Stort grattis från en gammal läsare!

 3. Tror aldrig jag blivit så genuint glad för någon jag inte känner som när jag såg detta!! SÅ HIMLA MYCKET GRATTIS!! Önskar all lycka på vägen!!!

 4. Men åh! Vad roligt!!! Grattis till er 🙂

 5. Åhhhh! Gud vilken bra start på morgonen att läsa detta! Grattis. Jag glädjer mig till att läsa din mammablogg. Stort grattis till er! <3

 6. Stort grattis! Du kommer såå få en flicka, det känner jag på mig! 😉

 7. hejdeman

  Grattis Tess!!!

 8. Många gratulationer till er?
  Fantastiskt roligt att ni välsignats med en liten ?… Snart kommer ni inse vad kärlek i dess renaste form innebär…❤️

 9. Grattis Grattis Grattis Tess och Garth! Vad glad man blir for er!!

 10. Åhhh! Vilken härlig hemlighet ni delar med er av! Superroligt!

 11. Vilken lycka! <3 Så glad för er skull, stort grattis! Kram

 12. Marjukka

  Grattis! Jag är så glad för er skull! Härligt! <3

 13. Så roligt!! Stort grattis, blev så glad när jag läste nyheten!