LFW Outfit Day 1 & #TiedTogether

day-1-outfit-lfw-by-tessm-setess-montgomery-london-feshion-week-day-1-outfitlfw-outfit-day-1-by-tessm-selondon-fashion-week-day-1-outfit-by-tessm-selondon-fashion-week-oufit-day-1-by-tessm-setessm-se-lfw-day-1-outfit

For the English version, please go to the bottom of the post.

Första dagen av London Fashion Week var jag en riktig liten färgklick.

Jag älskar det här gröna vida byxorna från Paper London, de är precis lagom långa och väldigt bekväma att springa runt i en hel dag. Ett annat bra val var platåklackarna från Parda, trots att jag vinner en hel del på höjden, så känns det knappt alls i fötterna. De är inte bara grymt snygga utan även galet bekväma med. Score!

Scarfen jag har runt armen är ett initiativ från Business of Fashion som heter #tiedtogether och står för solidaritet, inklusivitet och gemensamhet oavsett religion, hudfärg eller sexualitet. Med allt som händer i världen just nu så känns det väldigt rätt att stå bakom ett så positivt budskap. 

Målet är att få ihop minst 10 000 #tiedtogether på Instagram under fashion-week månaden och för varje hastag så ger ett företag $5 med ett mål att få ihop $50K till American Civil Liberties Union och The UN Refugee Agency.

Ni kan läsa mer om initiativet här.

Vi har tagit en superlugn Lördag med promenad i parken med Olive, te och tårta på Tart och nu fixar Garth med vår port medan jag sitter och bloggar i min morgonrock. Jag skulle kunna leva mitt liv i en mjuk fluffig vit morgonrock, det är nog mitt mest använda plagg faktiskt. Det bästa som finns är riktigt lyxiga hotellmorgonrockar…

Outfit LWF Day 1

Byxor och topp – Paper London
Kavaj – The Kings Mother
Platåklackar – Prada
Väska – Saint Laurent
Scarf – New Look (adlink)

Fotograf – Ida Zander

Här är ett par andra favoriter från Paper London (adlinks);

Fler outfitinlägg hittar du här;

The Trousers I want To Wear This Spring
To Match A Statement Coat With A Statement Bridge
My Favourite Birthday Outfit Of All Times

For the English version, please click below.

day-1-outfit-lfw-by-tessm-se

For the first day of London Fashion Week, I decided to be proper little colour pop!

I adore these wide green trousers from Paper London, not only are they super comfy and attention grabbing, they also show off a pair of statement heels really well.

As you probably have noticed by now, I have no problem with strong colours. On the contrary, I love clothes with character and as a genuinely positive person, I feel that colour reflects my personality really well. It’s also about daring to stand out, since strong colours can be a bit ”hey, look at me”, you just have to get past that initial fear of sticking out from the crowd.

Being different is not a negative, we are all unique human beings and should never be afraid to show it. As I have said in the past, there are no rules in fashion. If you like it – wear it with confidence and you will slay!

tess-montgomery-london-feshion-week-day-1-outfitlfw-outfit-day-1-by-tessm-se

I’m wearing a scarf around my arm because of an initiative from Business of Fashion called #TiedTogether that stands for solidarity, unity and inclusiveness. It’s the fashion industry’s way of stating that we are all worth just as much no matter what religion,

It’s the fashion industry’s way of stating that we are all worth just as much no matter what religion, skin colour or sexual preference we have. In today’s society, I think this statement is very current and needed. The more of us who stand up for equality, the better.

The goal is to collect 10K pictures with the hashtag #Tiedtogether on Instagram and for every # a benefactor will donate $5 with a goal of $50K to the American Civil Liberties Union and The UN Refugee Agency.

I think this is such a great positive initiative and I’m proud to be a part of making those 10K # happen.

london-fashion-week-day-1-outfit-by-tessm-selondon-fashion-week-oufit-day-1-by-tessm-se

Outfit LWF Day 1

Trousers and jumper – Paper London
Blazer – The Kings Mother
Platforms – Prada
Bag – Saint Laurent
Scarf – New Look (adlink)

Photographer- Ida Zander

Check out a few of my other faves from Paper London (adlinks);

And if you liked this post, why not have a peek at these?;

The Trousers I want To Wear This Spring
To Match A Statement Coat With A Statement Bridge
My Favourite Birthday Outfit Of All Times

tessm-se-lfw-day-1-outfit

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Så coolt!! Älskar att du kör din egen stil! Modigt och snyggt! #girlpower

  2. Underbar grön färg. Kram //Sofia

  3. Tänker på dig när jag läser detta (som jag givetvis håller med om) http://blogg.sydsvenskan.se/nordfrancke/2015/11/04/boken-som-far-mig-att-vilja-osakra-min-tantsvettspistol/
    Så skönt att du valde något annat än det urtråkiga sthlms-modevecka-typiska!!