Painted Leather & Good News

painted-on-trend-by-tessm-se

For the English version, please go to the bottom of the post.

Vi vaknade till positiva nyheter i morse, säljaren av lägenheten över har accepterat vårt bud och om allt går bra med survey och bank evaluation så kan vi skriva papper inom ett par veckor. Så himla kul och spännande! 

Jag fick även precis ett samtal från agenturen med ett option för en stor reklamfilm, så jag håller tummarna att jag får det jobbet. Reklamfilmer är oftast de bästa jobben, så ju fler jag får av dem desto gladare blir jag.

En tredje god nyhet är att jag mår så himla mycket bättre i dag, det är som att dimman har lättat och jag kan tänka klart igen. Det är otroligt svårt att blogga ordentligt när hjärnan känns som mos. Men nu har jag fått tillbaka min energi och mojo igen.

Det är förresten storm här i London och jag fick precis springa ut i pyjamas för att jaga våra soptunnor ned för gatan… och då pratar vi av den större varianten, så ni kan tänka er hur stark vinden är. Jag får se om jag vågar att ta ut Olive om ett tag eller om jag får en hundballong att hålla i…

Jag har som tur var inga castingar i dag och kan stanna inne om det behövs. Jag tänkte sätta mig med här hemma med en kopp te och börja kolla på vad vi behöver göra i lägenheten över. Vi moodboardade hela vår lägenhet rum för rum innan vi började renovera och kommer att göra samma sak med den nya. På så sätt vet vi att resultatet blir enhetligt och vilken stil och känsla slutresultatet kommer att få.


På bilderna ser ni två av mina favoritsaker som jag såg i LWF Designer Showrooms.

Jag är jättekär i den nya trenden att måla på läder och att ha någonting riktigt unikt. Jackorna från Laurie Lee Leather går på ungefär £600 styck och är gjorda av riktigt fint läder. Någonting lite roligare än den vanliga läderjackan. Väskan kommer jag inte ihåg just nu var den kommer ifrån, men jag ska göra lite detektivarbete (ie fråga Sinead) och återkomma om ni vill veta?

Vilken jacka skulle ni välja? Jag gillar ”Babest of Babes” bäst.

For the English version, please click below.

painted-on-trend-by-tessm-se

I LOVE the trend of painting on leather. We saw quite a few examples of this in the Designer Showrooms at London Fashion week. It’s just such a lovely way to customise an item and make it really special and personal to you.

The jackets from Laurie Lee Leather are to die for and I’m trying to come up with a great reason why I should get myself one as a gift… They are about £600 a pop, so not super cheap, but hey, it’s a leather jacket and it will last for years. Honestly, they only get better with time. Sooo… just have to convince the hubby I’m in desperate need of another black leather jacket.

I love the ”Babest of Babes” one. Which one would you choose?

I, unfortunately, cannot for my life remember the brand of the super cute bag. But if you want me to find out I will do a bit of detective work (ie ask Sinead) and get the brand for you.


On another note, our offer to the seller of the flat above was accepted! Yay! Now it’s just down to a survey and the bank evaluation and hopefully, we will own our second flat in a few weeks. This is sooo exciting!

I’m also really happy to be feeling a lot better today. It’s like a fog has lifted and my brain no longer feels like mashed banana. I don’t have any castings today, so I can give it another day of rest and just start planning what to do with the flat above. I don’t particularly fancy going out in the storm anyway.

My poor neighbours just had to witness me frantically running down the road in my frog-pyjamas chasing both of our massive bins. I’m definitely re-thinking my leisurewear choices right now, a beautiful cashmere set from the White company would have been a better option.

I would like to take Olive out for a walk, but I’m a bit worried she would end up a doggie balloon…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Wohoooo grattis!!

  2. Grattis!! Gillar att se bilder från bostäder, hoppas att du visar oss något från den nya lgh så fort ni får den ?