February Wanties – I’m Planning My Spring Wardrobe

my-february-wishlist

For the English version, please go to the bottom of the post.

Jag sitter här mitt i natten och bloggar, för vi har precis kommit hem från bion.

Vi såg La La Land och jag kan verkligen förstå varför vissa älskar och andra hatar den filmen. Själv är jag en av dem som ÄLSKAR den, jag tror att man inte bara måste gilla musikaler utan även nostalgi och gammal film för att tycka om upplägget. Mest fascinerad var jag av de långa scenerna helt utan klippning, så himla häftigt.

Lite coolt tema runt ”Kan både få sin dröm karriär och fortfarande varandra?” En väldigt nutida och aktuell fråga, även om filmen i sig är nostalgisk. Tro det eller ej, men Garth gillade den med. Score!

Jag kom på att jag inte har satt ihop någon önskelista på ett tag och här över ser ni precis vad som snurrar i mitt huvud till våren; Färgen rött, loafers, kitten heels, sammetsblazer, statement örhängen, årets solglajjor och snygga skjortor med spetsbodys under.

Vårmode är så roligt och positivt på något vis och äntligen har det börjat bli lite varmare igen. Nu är jag sugen på att pussla ihop en riktigt snygg vårkänsla i garderoben. Jag kommer att satsa mycket på möster och färg i år, förra våren var det mest pasteller och fokus på rosa, men nu känner jag för lite mer vågade nyanser och snitt.

Skärp, skjorta, örhängen, solglasögon, korthållare, klackar, spetsbody, sammets blazer, loafers och väska (adlinks)

For the English version, please click below. 

my-february-wishlist

So it’s midnight and I’m up blogging while Garth and Olive are fast asleep on the sofa.

We got home kind of late after watching La La Land at the movies and I have to say that I totally understand why the film has gotten such mixed reviews from friends. You don’t just have to love musicals to like this movie, you also have to have a thing for nostalgia and old classic movies. Luckily I’m completely into all of the above and I LOVED it.

Some of the scenes were without one single cut and they were really long and complicated that’s so impressive. And even though La La Land has an old Hollywood feel about it, the subject of two people aspiring for their dream careers and still staying together is a very current one. Can we have it all or does something always have to give?

I was actually really surprised that Garth loved the movie too! It’s not at all like the boy’s films he tends to go for, but I think he too could see the beauty in the production.

On another note (pun intended), I realised I haven’t put up a February wishlist yet. Shame on me! So here you go, this is what is on my mind at the moment; The colour red, velvet blazers, statement earrings, this year’s ”it” glasses, kitten heels and sultry lace bodies under gorgeous shirts.

I love spring fashion, it has such a positive feel to it and this spring I’m stepping away from the pastels and towards a bit more oomph in my shades and patterns. I feel brave, don’t you?

Belt, earrings, sunglasses, the perfect shirt, cardholder, kitten heels, lace body, velvet blazer, loafers and the red bag. (adlinks)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *