A Spring Outfit, Cupcakes & My Travels

tea-and-cupcakes-in-the-sunshine-by-tessm-seburberry-trenchcoat-and-cupcakes-in-the-sun-by-tessm-setea-and-cupcakes-at-peggy-porschen-by-tessm-setea-and-cupcakes-outfit-by-tessm-setea-in-the-sunshine-by-tessm-setea-and-cupcakes-outfit-by-tessm-e

For the English version, please go to the bottom of the post.

Det blev en snabb visit hemma i Stockholm, men vi hann med en hel del. Vi träffade nästan hela familjen, ett par vänner och hann äta god svensk mat på både Brillo, Sturehof och Broms (vid Karlaplan, rekommenderas!). Semlor, ostbågar och köttbullar kryssades av och Hotell Drottning Kristina har en riktigt bra frukostbuffé som jag saknade redan i morse.

Nu är vi tillbaka i London igen för att packa om innan vi åker till Paris över en natt i morgon. Det är Garths alla hjärtans dags överraskning till mig, så det ska bli super mysigt att bara hänga i 24 timmar. Jag tänker inte ens ta med mig datorn, det ska bli superskönt.Våra vänner Debbie och John bor hos oss i ett par dagar innan de åker tillbaka hem till Sydafrika, så de får hålla Olive sällis.

Vi bestämde tidigt att vi skulle ha en open-door-policy här hemma. Gästrummet finns där av en anledning och det är så mysigt att få spendera ordentlig tid med våra vänner när vi får chansen. Vår lägenhet och trädgård är designad för att vara social och välkomnande, precis som vi är som par.

När vi kommer tillbaka från Paris är det dags för London Fashion Week. Jag tänkte gå på ett par visningar och några events under veckan, så missa inte att följa mig på Instastories (@TessMontgomery)! Problemet är alltid att hinna med så mycket som möjligt på bara ett par dagar och ändå faktiskt ha kul samtidigt. Det gäller att prioritera helt enkelt, mitt nya mantra.

Planen i dag är att ta det jättelugnt här hemma och sedan äta en mysig middag med John och Debbie. Vi tänkte beställa in sushi, dricka vin och bara snacka strunt.

Hoppas ni har haft en underbar helg fina ni!

Klänning – Vanessa Bruno, trenchcoat – Burberry, overknee boots – Zara. Det är duktiga Ida Zander som står bakom kameran och cupcaksen är från härliga Peggy Porschen. 

For the English version, please click below. 

tea-and-cupcakes-in-the-sunshine-by-tessm-seburberry-trenchcoat-and-cupcakes-in-the-sun-by-tessm-setea-and-cupcakes-at-peggy-porschen-by-tessm-setea-and-cupcakes-outfit-by-tessm-setea-in-the-sunshine-by-tessm-setea-and-cupcakes-outfit-by-tessm-e

Outfit – Dress by Vanessa Bruno, Zara over-knee boots and my new Burberry trench coat. The talented Ida Zander was behind the camera and the gorgeous cupcakes are by Peggy Porschen. 

Hi Guys! How was your weekend?

After a quick, but lovely visit to Stockholm we are now back in London again. We stayed at Hotel Drottning Kristina, it’s lovely and central with a bit of an old school vibe and a gorgeous breakfast buffé. I would definitely recommend it if you are planning to go to Stockholm soon.

We had dinners at Sturehof, Taverna Brillo and Restaurant Broms, all fairly close to the hotel (Broms is like a 5 minute Uber ride away) and with excellent food. We managed to catch up with almost my entire family, this is actually quite an accomplishment since I have 4 younger sisters and double sets of parents.

I checked all my favourite foods of my to-do list and had everything from cheese doodles, cinnamon buns and ”semla” to Swedish meatballs. All delicious! I really miss Swedish food here in London…

Would you guys be interested if I put together a Stockholm guide with all my favourite places? Please let me know in the comments!

We are literally just home in London to re-pack our bags and tomorrow we are heading straight to Paris with the Eurostar. It’s Garth’s Valentine’s day treat for me and I can’t wait to spend 24h just the two of us in the city of romance. I’m not even going to bring my laptop!

..and as soon as we get back, it’s time for London Fashion Week. I will be attending a few shows and events and it’s one of my favourite times of the year, so make sure to follow me on Instastories (@Tessmontgomery). I love the buzz of Fashion week, there are so many fun things going on and of course sooo much fashion inspiration to soak up. This year I’m making sure to not run around like a headless chicken, I will choose to prioritise all the best bits and really enjoy myself.

Have a lovely Sunday evening now!

Shop the look;

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Haha alltså så himla fånigt det ser ut när du bär fatet med muffinsen på, vart ska du med det? Mycket märkliga bilder.

    1. Hej Anna! (Vilket jag är ganska säker på att du inte heter när du lämnar hej@hotmail.com som email…)

      Till uteserveringen kanske? Vilket troll du är!
      Tess

      1. Camille

        Jag tror den här ”Anna” behöver sig ett ligg. Och ett liv.

      2. Lovar att man kan skriva såna kommentarer utan att ”behöva ett ligg” eller ”ett liv” ? Tycker bara det var fåniga bilder, ofta ni andra tycker alla bilder i typ ett modemagasin är ”vettiga”. Några åsikter måste man ju få ha utan att kallas troll ? Och jo, jag heter Anna.

      3. Hej Anna, oavsett vad du heter!

        Fast det var ju en väldigt fjantig kommentar och jo, den var trollig. Att säga att det ”bara är en åsikt” är precis vad troll vanligtvis gör när de ska försvara sig själva. Så du får helt enkelt stå för det.
        Tess