Modelling Wedding Dresses For Alexia Designs

bridal-shoot-for-alexia-designs-by-tessm-sewedding-shoot-for-alexia-designs-by-tessm-sebridal-shoot-alexia-designs-by-tessm-sewedding-shoot-alexia-designs-by-tessm-sealexia-bridals-shoot-by-tessm-se

For the English version, please go to the bottom of the post.

Jag är ganska dålig på att visa upp plåtningar som jag har gjort, oftast kommer bilderna så många månader senare att jag helt enkelt glömmer bort att det kan vara kul för er att se slutprodukten. 

Ni kanske minns att jag var och plåtade bröllopsklänningar i fantastiska Duncombe Park innan jul? Det var för Alexia Designs och det var så himla roligt att få prova bröllopsklänningar igen. Det är det tråkigaste med att redan vara gift är att man bara får ha på sig en bröllopsklänning en enda dag i livet och sedan är det liksom över…

Jag funderar på allvar att fixa en stor tjejmiddag på något fin manor någonstans och be alla att bära sina bröllopsklänningar! Det vore så himla kul att ha en anledning att ta på mig min igen, den ligger ju bara i en låda i gästrummet och dammar annars.

Jag älskade verkligen min bröllopsklänning! Ni kan hitta fler inlägg från vårt bröllop här. 

I dag ska jag vara jättetråkig och bara städa, tvätta och packa. Vi åker till Sverige i morgon och finaste Nanna kommer och bor hos oss och tar hand om Olive när vi är borta. Jag har inte varit ”hemma” på många månader, jag minns faktiskt inte ens när jag var där senast. Så det ska bli kul att träffa familjen, promenera runt på Stockholms gator och äta en semla eller tre. 

For the English version, please click below.

bridal-shoot-for-alexia-designs-by-tessm-sewedding-shoot-for-alexia-designs-by-tessm-sebridal-shoot-alexia-designs-by-tessm-sewedding-shoot-alexia-designs-by-tessm-sealexia-bridals-shoot-by-tessm-se

I always forget to show you guys the end products of my shoots. It’s usually because it takes quite a few months to actually get the pictures from the client and by then I have already forgotten about it.

Maybe you remember my shoot in the stunning Duncombe Park before Christmas? It was for Alexia Designs and I got to hang out in these gorgeous wedding gowns in a stunning manor house and it was all kind of dreamy. I wish all modelling gigs were as glamorous as this one.

It’s such a shame we only get one wedding each (or I guess some get two or even three) but no matter what our beautiful dresses only get to shine for one day only. It’s kind of sad for something so pretty to be put away not to be worn again.

I’m seriously considering getting a group of my married girlfriends together and organising a big fancy girls dinner in a lovely manor on the countryside and tell everyone to show up in their wedding dress. Just so we get a reason to wear it again. Mine is at the moment collecting dust in a box in our guest bedroom, I would absolutely love to get to wear it again.

If you are married, would you like to have a reason to wear your wedding dress again?

You can find a picture of my dress here. Unfortunately, I didn’t write my posts in both languages then. But you can see what it looked like in the pictures. And you can find my modelling portfolio here. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Wow så fina bilder!!

  2. Vackra bilder!