My 2017 Vision Board

my-vision-board-2017

For the English version, please go to the bottom of the post.

Sååå, vi är ett par dagar in i Februari, hur går er 2017?

Hittills har jag haft ett toppen år med rekord i besök här på bloggen (tack finaste ni, ni anar inte hur glad det gör mig!). Jag är även i finalen att vinna ett UK Blog award och har massor med roliga samarbeten och annat skoj på G.

Så en otroligt bra start!

Men det finns givetvis alltid mer att sträva efter, så för att hålla koll på vad mina drömmar och mål är så har jag satt ihop en liten vision board för 2017.

Vissa av målen så som att faktiskt vinna bloggpriset, boka en resa någonstans varmt, mer me-time och ett bloggkontor kan nog alla bli gjorda på ett år. Min drömbil, en liten bebis och att bygga vårt eget hus från scratch kan nog ta lite längre tid, men vem vet?

Vi älskar vår fina lägenhet i Clapham, men den dagen vi har två barn kommer den att vara för liten för oss, så då står det antingen mellan att köpa ett hus här i området eller en bit land lite längre bort och bygga vårt drömhus. Vi byggde och renoverade massor här hemma, men att bygga ett hus från grunden är verkligen en dröm för oss.

Min drömbil ligger nog ännu lite längre bort i tiden, men jag tänker i alla fall börja med att ta körkort. Den dagen vi har barn kommer det verkligen att vara nödvändigt att jag kan köra bil och då kommer vi att behöva köpa en familjevänlig variant. London är inte en stad som man har bil i om man inte absolut behöver det, så det är därför vi inte har köpt en ännu.

Jag är väldigt visuell, så att se bilderna framför mig hjälper verkligen till med motivationen. Jag funderar på om jag ska sätta den här bilden som bakgrund på min laptop, så att jag hela tiden blir påmind om vart i livet jag är på väg.

Blev ni sugna på att göra era egna vision boards nu?

För fler liknande inlägg, kolla in dessa;

The Wheel of Life – How to zone in on your goals 2017
Please Remember To Be Nice To Yourself
The Art of Believing in Yourself

For the English version, please click below.

my-vision-board-2017

A few days into February and it’s time to check on how our 2017 is going so far. I know 2016 was a bit of a bummer year for a lot of people, but I get the feeling that this year is a lot better already.

For me, this is definitely the case.

I’m so far super stoked with both a record amount of readers here on the blog (you have no idea how happy this makes me, you are truly amazing!) and the fact that I’m one of the 8 finalists in the Fashion and Beauty category in the UK Blog Awards. The blog could not have had a better start of this year and I’m thrilled.

But of course life is made up of a lot more than a career, so I have as usual put together a little vision board for 2017.

My board is a bit mixed with both long-term goals and things I probably can get done this year. I think it’s important to add different sizes of goals and dreams because it gives us a better picture of where we want to end up.


The things I’m pretty certain I can get done in 2017 are;

✨ To go on a lovely trip somewhere warm with the hubby. We are right now looking at either Dubai in the end of March or to wait until May-June and do Greece instead. All I want is basically a nice hotel on a great beach with a pool, lots of books, SPF 50, yummy food and just veg out for a week or 10 days. No adventures at all this time, just chill.

✨ Some lovely relaxing me-time preferably in a swanky spa. I’m not very good at treating myself to relaxing breaks, so in 2017 I will get better at this and to go off to a spa either with Garth or a friend is high up on my list of things to do.

✨The UK Blog Awards is running at the moment and we are all being judged this month. I’m trying really hard not to think about it because I want the blog to be exactly like it always is. I know some people will probably schedule lots of extra content this month, but I feel like that would be quite unfair since it doesn’t give a real picture of what the blog normally is like.

The big gala is taking place here in London in April and I’m of course keeping all my fingers and toes crossed to be one of the winners. I am however also just very humbled to be a part of the final, so whoever wins, I will be very happy for them.

✨ I have been going on about a blog office for a year now and I will be converting a corner of our guest bedroom into a designated blog space. I’m so tired of sitting at the kitchen table or in the sofa, it does nothing for my posture and I’m way too easily distracted to sit in a coffee shop. Not to mention how many cakes would end up in my belly….

The goals I’m not as sure will happen this year, but I will start working towards are;

✨ Little baby Chamberlain. It has, as you probably know by now, taken us quite a while to fall pregnant. I honestly thought it was going to happen within 6 months or so of us starting trying, but I was very wrong. Of course, there is still time for a little baby to join our family before the end of 2017. And I could not express enough how happy that would make me, but I can’t count on it.

✨  My dream car is an Aston Martin DB11. I”m pretty sure I will not be buying myself one this year, for many reasons. But one of them is that I don’t even have a drivers licence. It could be pretty good to have one first I think…. So this year I will finally start taking some lessons here in the UK. I took a few in Sweden years ago, but honestly, I have probably forgotten what pedal to use for what.

The second reason I will not get an Aston Martin straight away is (apart from them being bloody expensive). It kind of clashes with the baby goal and we will probably end up with a family car the day we get one. But it’s a great goal to have for the future and I can start taking steps towards it this year.

✨ We love our home here in Clapham. But the day we have 2 kids who are going to need their own bedrooms, it will be too small for us. So then we have the option of getting a house here in the area or maybe a bit of land slightly further out and build ourselves a dream home. This has been on the cards for as long as Garth and I have been together, we always agreed we wanted to build a house from scratch. We did a lot of renovations and extensions to our flat, so the prospect doesn’t feel too daunting.

But just like the car goal, it will probably have to wait a couple of years.


I think it’s really important for our motivation to be fairly clear of what we want from life. It’s too easy to just plod along and loose a lot of valuable time following the stream of events. This kind of exercises will help us to take control and start steering our lives in the direction we purposefully have chosen. That’s the difference between a ”doer” and a ”don’ter”.

Soooo, have I inspired you to make your on vison board for 2017? Go on, do it and put it as your screensaver on your laptop to remind you of what goals and dreams you are working towards.

For more Motivational posts, check these out;

The Wheel of Life – How to zone in on your goals 2017
Please Remember To Be Nice To Yourself
The Art of Believing in Yourself

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Jag gillar din blogg, ärligheten, dina fina bilder och stilen. Tack!
  Men såna här visionboards ger mig ångest.. får inte alls lust att stapla allt upp och ner och paketera det inför framtiden. Alla har olika sätt att utvecklas men livet är så unikt varje dag, så det där liknar en stark vilja av kontroll för mig. En egenskap som många av oss ”duktiga” kvinnor lider av!
  Jag är läkare, talar 5 språk, har bott i flera länder och anser mig vara en fin vän och fru – genom åren har mina kunskaper intagits genom listor och mål.. Men jag har insett att mitt behov för att paketera saker inte är helt sunt och att spontanitet och att låta livet leda en som det vill, ofta gör mig lyckligare.

  1. Jag måste erkänna att jag fick exakt samma känsla som du – ångest och krav!! Inte för mig själv, men att jag tänker att det är ett ganska prestationsinriktat sätt (inom alla livets områden) att leva livet.

   1. Hej Johanna! Kan det inte vara för att det är just mina mål och inte dina egna? Man kan ju göra en vision board om i princip vad som helst, till och med kanske en om att just släppa på prestationskraven. Det är bara ett verktyg, du bestämmer själv hur du vill använda det.
    kram
    Tess

 2. Ja! Så härlig inspo 🙂

 3. Fin vision board! Ja, absolut att jag blir sugen – gillar också att sätta upp mål, men det brukar inte bli bilder utan ”bara” skrift. Det kan kanske finnas ett visst mått av kontrollbehov i detta, som AG skriver, men det känns inte som någon big deal i så fall. För egen del lever jag i alla fall inte 24/7 efter de rader med mål och drömmar som jag har spaltat upp. Det finns utrymme att vara spontan också. 🙂 Det knixiga – vision board eller inte – är väl att vara nöjd med det man har, samtidigt som man strävar framåt. Det är jag för det mesta och det får jag känslan av att du också är.
  Ha en fin start på våren i London!
  P.S. Det vore hur kul som helst att följa ert eventuella husbygge en vacker dag. D.S.

 4. Ja jag blev faktiskt sugen på att göra en vision board. Har aldrig testat det förut men tror att det skulle vara jättebra för mig.