In My Bag

in-my-bag-by-tessm-sedetails-in-my-bag-by-tessm-sein-my-bag-detials-by-tessm-se

For the English version, please go to the bottom of the post.

Hej kompisar, hur mår ni i dag? Hur är vädret i Sverige?

Jag vaknade tidigt i morse och mådde inte bra, efter ett försök till att duscha och göra mig iordning för en casting gav jag upp och hamnade på soffan istället. Så här har jag legat och tittat på Beverly Hills Housewifes, Ladies of London och Botched fram till nu.

Olive blir alltid helt till sig när jag är sjuk, hennes favoritsysselsättning i hela världen är när jag ligger på soffan och hon är inkurad under filten som en liten hundkringla och snarkar högt. (Jag fick precis höja volymen på tvn!). Så det är ändå lite mysig att vara sjuk när jag har en liten pälsig bästis att gosa med.

Men jag kan ju inte lämna er helt ensamma här inne och när man inte direkt känner sig så fotogenisk så passar det lite bättre att visa vad som finns i min väska just nu. En gammal blogg-goding helt enkelt. Minns ni förr när vi alltid visade vad som fanns i våra väskor, vad vi åt till lunch, svarade på listor och hade frågestunder varje vecka? Jag saknar listorna! Man fick alltid veta nya roliga/ovanliga saker om bloggaren.

Det här inlägget innehåller adlinks.


Så i min väska just nu hittar ni;

Mobil – Ganska så given. Mitt fina skal kommer från Richmond & Finch, men det har börjat bli lite skavt så jag måste nog skaffa ett nytt snart.

Nycklar – Vi börjar med alla de tråkiga essentiella grejerna. Jag brukar alltid skoja att min Prada nyckelring är det dyraste halva paret skor jag någonsin har köpt. Fast den har ju faktiskt hållit i typ 10 år, så PPW är ju trots allt bättre än alla mina andra skor tillsammans typ.

Skrivbok – Det här är min lilla idébok där jag plitar ner allting som jag kommer på när jag sitter på tunnelbanan. Visst kan jag använda mobilen, men det är någoting speciellt med att skriva ner någonting permanent på papper. Boken kommer från Kikki.K.

Solglasögon (och paraply) – Londons väder ändras lika fort som T. Swift byter pojkvänner, så det finns ingen mening att gissa vad det är man behöver på morgonen. Ta med båda helt enkelt! Mina solglasögon kommer från Chimi och paraplyt bor i min portfoliopåse som sitter på ryggen.

Parfym – Jag har alltid med mig en parfym i väskan, speciellt om jag vet att det kommer att bli en lång dag. Just nu använder jag mest fräscha dofter som bara luktar rent. Den här heter ”Cotton T-shirt” från Clean.

Handcreme – Jag är en torris och hatar att få sprucken hud på händerna. Clarins handcremer både känns lyxiga och den här som är en speceial edition luktar jättegott av apelsin.

Läppbalsam – Är någon mer än jag beroende av att ha mjuka läppar? Garth samlade ihop alla mina läppbalsam för ett tag sedan, det var över 20 stycken! ..och han hittade säkert inte alla för jag gömmer dem i mina jackfickor. Dessa från REN är lukt, smakfria och återfuktar utan att kladda.

Läppstift – Många har med sig puder i väskan, men jag gillar glans i huden så min go-to make up produkt är ett rött läppstift. I fall att jag måste fortsätta min dag inpå kvällen och inte vill behöva gå hem emellan. (Nu måste någon uppfinna ihopfällbara klackar!) Just nu har jag en röd färg åt det kalla hållet som heter ”J.Lo” från L’Oréal.

Min klocka – Den ligger oftast inte i min väska, men åker ner där när jag gymmar eller går på castingar (den är lite väl iögonfallande och blir en snackis istället för min bok). Jag har haft min Jaeger Le Coultre i 8-9 år nu och den ser helt ny ut. Jag gillar att den är stor och inte så tjejig, speciellt eftersom att jag har smala handleder och att många klockor ser lite väl ”gulliga” ut på mig.

Hårspänne – Förutom en extra hårsnodd har jag alltid med mig ett roligt hårspänne i fall att jag skulle behöva jazza upp frisyren lite under dagen. Jag har även använt den att hålla ihop ett axelband som gick sönder en gång, väldigt praktiskt. Detta spännet kommer från H&M.

Jag har givetvis pengar i väskan med, men oftast i form av lösa kort som jag aldrig orkar lägga i en plånbok. Så de fick av säkerhetsskäl inte vara med.

Nu ska jag dricka en stor kopp té med honung och fortsätta titta på skräptv. Jag hoppas på att må lite bättre till i morgon!


För liknande inlägg, kolla in dessa;

The Perfect Burberry Trenchcoat & Why You Shoudl Invest in Good Basics.
The Statement Mules I’m Obsessed With.
The Pieces That Defines Your Personal Style.

For the English version, please click below.

in-my-bag-by-tessm-se

Hello my lovelies, how are you today?

I woke up early this morning and didn’t feel good at all, after a pretty sad attempt to get ready to go to a casting, I had to give up and just plonk myself on the sofa with Olive, tea and honey and lots of crap tv. So far I have watched Beverly Hills Housewives, Botched and Ladies of London.

Well, at least floof is happy, she loves to curl up under the blanket and snore loudly next to me. I even had to turn the volume of the tv up!

So what do you do when you are feeling a bit less photogenic than usual and don’t have the energy to do much at all? You bring out your blog bag of tricks and go for the good old trusted ”In My Bag” -post.

This post contains adlinks.

details-in-my-bag-by-tessm-se

So in my bag right now I have;

My Phone – Let’s deal with the predictable boring stuff first, who does not have a phone in their bag at all times? My lovely phone cover is by Richmond & Finch and it’s beginning to get a bit worn, so I might have to get a new one soon.

Keys – Yet another boring, but a terribly useful thing to have in a bag. Getting locked out is no fun, believe me, we once had to break into our own house by knocking out a window frame (we changed them after..). I always joke that my Prada shoe keyring is the most expensive half a pair of shoes I have ever bought. But considering I have had it for a good 10 years, the PPW is pretty epic.

Notebook – Of course, I could just write things down on my phone. But there is something special about putting pen to paper and writing down something permanent. So I make a point of writing down all my ideas and thoughts in this notebook. It’s from Kikki.K and the gold writing on the front says ”There is no someday”. Pretty inspirational!

Sunglasses (& an umbrella) – London weather changes as often as T.Swift changes boyfriends, so there is no use guessing wich one of the two to bring in the morning. My sunnies are from Chimi and my umbrella tends to ride in my portfolio bag on my back.

Perfume – I’m one of those people who always carry perfume around. I never know if I have a long day ahead, castings and meetings can come in really last minute. So to be able to spritz on a nice scent and feel ready to go again is a must. Right now I’m favouring clean fresh scents that basically just smells like soap. This one is called ”cotton t-shirt” by Clean.

in-my-bag-detials-by-tessm-se

Handcreme – I’m a dry person, so hand cream is absolutely essential if I don’t want to end up with cracked hands in the winter. Clarins hand creams are a big favourite since they both feel a bit more luxurious and moisturise really well. This one is a limited edition with a scent of oranges.

Lip balm – I don’t know about you, but I’m addicted to having soft lips. I have sooo many lip balms spread over the house. Garth once collected as many as he could find and I think it was 20 something (then he probably didn’t even find the ones in my jackets). These ones from REN are scent free and moisturises without getting all sticky.

Lipstick – Most girls probably carry around a powder in their bag, but since I like a bit of shine I opt for a red lipstick instead. For those days when daytime runs into nighttime and I want to keep going without having to go home in between. At the moment I’m using a cool red shade called ”J.Lo” by L’Oréal.

My watch – Normally I do carry it on my arm, but for the gym and castings, it lives in my bag. Mainly because it’s quite large and I have noticed that it has been a conversational piece in the past. I much rather have the clients attention in my portfolio instead of on what’s on my arm. I do however love that my Jaeger Le Coultre is quite chunky, especially since I got dainty arms and watches tend to look a bit ”cutsie” on me.

Hair clip – This and a hairband are great things for us with long hair to carry around. I use it when I feel like I need to jazz up my do and it even saved the day when my shoulder strap broke once. Better safe than sorry!

I, of course, carry money too. But a lot of the time I’m too lazy to move around my wallet between my bags, so I just chuck a card or two in instead.

Now I’m going back to doggle snuggling, tea drinking and crap tv-watching for the rest of the day and I’m hoping to feel a lot better for Fashion Friday tomorrow!

If you like this post, why not check these out?;

The Perfect Burberry Trenchcoat & Why You Shoudl Invest in Good Basics.
The Statement Mules I’m Obsessed With.
The Pieces That Defines Your Personal Style.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Jade ashleigh

    Aww sorry you’re not feeling great today Tess ?Hope you feel better soon!! Good for you for listening to what your body (I’m trying to get better at this) was telling you and not forcing yourself to do too much!! It’s such a girly thing to always want to see what products etc other ladies love and carry around!! Btw the pictures are back yay!!!! Xxx

  2. Tråkigt att höra att du inte mår bra idag. Krya på dig Tess!

  3. Sanna Ek

    Älskar dessa inlägg som nu förtiden inte är så vanliga i blogg svängen:-) Krya på dig! Kram Sanna

  4. hoppfällbara klackar finns…..ex detta företag. https://www.youtube.com/watch?v=J7VqPF422NI