A Yummy London Tip – Peggy Porschen Cupcakes

Peggy Porschen best cupcake place in London by TessM.sePeggy porschen cupcakes in london by TessM.sePeggy Porschen cupcakes London tip by TessM.sePeggy Porschen best cupcakes in London by TessM.sePeggy Porschen cupcakes by TessM.sePeggy porschen cupcakes London TessM.se

For the English version, please go to the bottom of the post.

—-

Jag har faktiskt varit på Peggy Porschen två gånger den här veckan… men vem kan hålla sig från underbart goda cupcakes när man är i krokarna?

—-

Det är antagligen Londons mest instagrammade café för tillfället och om du inte hittar bloggare på möten, så springer du garanterat in i någons plåtning. Jag och Ida gick in för en kopp té och en cupcake var i Torsdags när vi var ute och tog lite bilder och kunde inte låta bli att snappa en bild eller två i det här lilla fotogeniska cafét.

Sedan gick jag förbi i dag igen efter lunch på Thomas Curbitt pub med Garth, Josefina och Matthew för varsin take-away cupcake som dessert. Så farligt gott!

De är nästan mest kända för sina fina dekorationer på utsidan av cafét och i dag såg vi att alla hjärtans dag-hjärtat var på väg upp över dörren. Kolla in min snapchat om ni vill se hur det ser ut (Tess.Montgomery).

Så ett mumsigt litet tips från mig till er är att svänga förbi Peggy Porschen cupcakes om ni är runt Victoria och är lite sötsugna.

116 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ

I övrigt har vi haft en lugn helg med middag på Sticks and Sushi i Covent garden med Olly och Niamh i Fredags, prommis i solen med Olive i Lördags och myslunch med Josefina och Matthew i dag. I kväll blir det filmkväll i soffan!

Min fina röda spestblus med krage kommer från Tara Jarmon.

Foton – Ida Zander.

—-

För fler London-tips, kolla in de här inläggen;

East London Hotel Tip – Cool Ace Hotel in Shoreditch
4 of My Favourite Cafés in London
24 h at Lucknam Park Hotel & Spa

—-

For the English version, please click below. 

Peggy Porschen best cupcake place in London by TessM.sePeggy porschen cupcakes in london by TessM.sePeggy Porschen best cupcakes in London by TessM.sePeggy Porschen cupcakes London tip by TessM.sePeggy Porschen cupcakes by TessM.sePeggy porschen cupcakes London TessM.se

—-

Peggy Porschen cupcakes twice in one week? Why not!

—-

This lovely little café in Victoria serves the most scrumptious cupcakes in a gorgeous pink shop kitted out with a very Instagram-friendly shop front that changes with the seasons. It’s no wonder why it’s a massive blogger favourite! A more photogenic place is hard to find and it’s the perfect spot to refuel in-between street style shots and blog meetings.

I ended up going twice this week, first once with my photographer Ida on Thursday and then again today with Garth, Josefina and Matthew after a lovely long lunch at the Thomas Cubitt pub just across the road. It’s impossible not to stop by when you are in the area, the gorgeous shop front just sucks you in. Today they were getting ready to hang the big flower heart over the door for Valentines (check out my Snapchat Tess.Montgomery if you want to see what it looked like).

So this is a super yummy tip from me to you. If you are ever in the Victoria area and fancy something sweet, head to Peggy Porschen and don’t forget your camera!

116 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ

My lovely red lace blouse with a collar to die for is by Tara Jarmon.

Photos – Ida Zander

—-

For more London tips, check out these posts;

East London Hotel Tip – Cool Ace Hotel in Shoreditch
4 of My Favourite Cafés in London
24 h at Lucknam Park Hotel & Spa

—-

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *