L’ORÉAL Infallible Total Cover Concealer Palette

—-

I samarbete med L’Oréal har jag fått testa deras nya ”Infallible Total Cover Concealer Palette” som har hela 5 olika nyanser.

—-

Jag är en person som föredrar lätt basmakeup, eftersom att jag vill att min hud så lysa igenom och helst inte vill se sminkad ut. Därför är min concealer en extra viktig produkt i min sminkväska.

Ofta nöjer vi oss med en enda nyans som matchar vår hudton när vi köper concealer, men vår hud ändrar färg under året och då blir tonen för ljus på sommaren eller för mörk till vintern. Så i den nya paletten hittar ni hela tre olika hudfärgade nyanser att välja mellan. De kan användas under ögonen eller till att dölja finnar och jämna ut hudtonen, det vill säga allting du vanligtvis använder din concealer till.

Ibland får jag tyvärr inte alltid så mycket sömn som jag skulle önska och då uppenbarar sig plötsligt de där tråkiga grå livlösa ringarna under ögonen. Då är den här paletten extra bra, för den lila nyansen är till för att motverka just de där grå och tråkiga partierna i ansiktet och ge lite mer färg till huden där det behövs. I vloggen har jag använt den på kindbenen och i pannan, men den går att använda var du än känner att huden är lite dassig.

Den gröna nyansen i paletten är lika smart den, för motverkar rodnad. Så om du har en jobbigt röd finne, eller kanske är lite irriterad i huden, lägg på ett tunt lager av den gröna concealern så ska du se att det röda försvinner i ett nafs. Och om du vill kan du alltid avsluta med en av de beiga nyanserna för att jämna ut resultatet.

Jag tror att vi ofta underskattar exakt hur mycket en riktigt bra concealer gör för vår bas och i den här paletten har vi alla färger vi behöver för att täcka vad än vårt ansikte har för sig.

Du kan hitta mer information om hur du använder Infallible Total Cover Concealer Palette och var den finns att köpa här.

Det här inlägget är i samarbete med L’Oréal.

—-

For the English version, please click below. 

—-

In collaboration with L’Oréal I have the great pleasure of trying out their new ”Infallible Total Cover Concealer Palette”. And it’s not any ordinary concealer. Including two colour correcting shades, it has all of 5 different shades to choose from. Pretty epic!

—-

I’m a person who really prefers more of a natural base. I like my skin to shine through my makeup and not to look too overly ”done”. So a great concealer is really an essential product in my makeup bag.

When we go makeup shopping we tend to settle for just one shade of concealer to match our skin tone at the moment. However with the seasons the colour of our skin changes and our needs are different. So a lot of times we end up with a concealer to dark for our skin in winter or to light for summer. That’s why it’s great that this new palette got 3 different skin coloured shades for us to choose from depending on how tanned we are at the moment. We can use them under our eyes, to cover up spots, even out our skin tones or wherever we would normally put concealer.

Unfortunately I don’t always get as much sleep as I would like and then all of a sudden those horrible grey circles under my eyes appear. This is a perfect example when the purple shade in the palette is really useful, because it counteracts and livens up anywhere you feel your skin is looking a bit lifeless and dull. In this vlog I have used it on my cheeks and forehead, but you really can use it anywhere your skin lacks that bit of colour.

The green shade in the palette is just as clever as it helps neutralising redness. So if you have a big annoying spot, or maybe just a bit of redness around your nose, just add a small amount of the green concealer to the area and watch the redness disappear. You can always finish off with a bit of beige concealer on top to really even out and get a perfect finish.

I think we tend to underestimate how much a great concealer do for our base makeup and in this palette we find all the shades to cover up any naughtyness our faces might get up to.

This post is sponsored by L’Oréal.

Advertisement

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Varför skriver du inte ”i samarbete med” överst så att det blir tydligt?

  1. Hej Anna!

   Nu måste du skoja! Det står ju det i första raden på inlägget, på vloggbilden, jag säger det först i vloggen, i vlogg beskrivningen + rubriken och sist i inlägget!
   Tess

 2. Hej Tess!
  Vilken rolig och inspirerande video, du är så naturligt charmig framför kameran. 🙂
  Skulle du kunna posta en före och efterbild på detta bredvid varandra?
  Så vi får lättare att se skillnaden.
  Lite svårt att jämföra vad produkten tillför med tanke på att du redan såg så fräsch och snygg ut innan!

  Kram

 3. Jättefint fotografi och jättefin ny header! Wohooo 🙂

  /J

  1. Hej Jasmin!

   Tack gulle! Det är Ida Zander som har fotat headern den här gången <3
   kram
   Tess

 4. Jag tycker det är väldigt trist att ”hudfärgad” i smink-sammanhang alltid betyder vit. Svarta tjejer vill väl också få vara med på tåget liksom.

  1. Hej Nama!
   Det håller jag helt och hållet med om, det ska finnas bättre spridning. Det är någonting som hela ”Daisy Beauty” gänget alltid pushar för och ifrågasätter när vi möter olika sminkmärken. Speciellt Kakan har varit en riktig kämpe på den fronten!
   kram
   Tess