New Prada Platforms & Not Giving A F*ck What Other People Think

Flatlay by TessM.se

For the English version, please see the bottom of the post.

—-

Nu har jag spenderat större delen av dagen med Ida och vi har både plåta outfits och hunnit med att äta cupcakes. Nytta med nöje är alltid en vinnande kombination.

—-

Vad tycker ni förresten om mina underbara Prada klackar som Olive gav mig i julklapp? Jag tycker att jag har en väldigt stilsäker liten hund som vet precis vad matte gillar. Jag har så himla många skor redan, så nu måste de verkligen stå ut för att få följa med hem till mig och det gör verkligen de här finingarna. Det är lite för kalla för att bära för tillfället, men till våren så kommer de att bli flitigt använda.

Jag som inte är så lång blir så glad när platå är i modet, inte bara ger det mig ett par extra cm, de gör även att jag står stadigt på jorden trots hög klack. Även metalltrenden hänger på i vår och just nu är jag kär i att blanda metaller. Det är en sån töntig gammal ”regel” att man inte ska blanda guld och silvernyanser. Minns ni när man inte fick blanda rosa och rött? Eller blått och svart! Screw regler, blanda precis vad du vill om du tycker att det är fint så är det toppen!

Det är så tråkigt att många är så ängsliga när det kommer till mode och kläder och det verkar tyvärr vara just de som har mest åsikter om vad andra ”ska” ha på sig. Så himla töntigt! Det är så oskönt med personer som får andra att må dåligt över sin personliga stil. Det är ju som en dödsdom för fantasin. Tänk vad kul om alla bar precis vad de ville och kände sig fina i. Det är en värld som jag skulle vilja bo i. Till dess kan vi väl bara strunta i alla bajsnödiga modetyckare och ha på oss vad tusan vi vill!

Nu ska jag börja laga lite middag här hemma, det blir hel regnbågsforell med sötpotatis, en storfavorit hos oss. 

—-

Fler inlägg om mode och kläder hittar ni här;

New In – Chloé Drew bag
The Perfect Burberry Trenchcoat & Why You Should Invest in Great Basics
How To Shop For The Perfectly Balanced Wardrobe

och missa inte att följa bloggen på Bloglovin’!

—-

For the English version, please click below.

Flatlay by TessM.se

—-

Today I spent most of the day shooting looks with the ever so talented photographer Ida. I can’t wait to see the piccies, we had some great light (finally!). The rest of the time we ate gorgeously yummy cupcakes. Mixing business with pleasure is always a great idea, especially if there are cupcakes involved!

—-

What do you guys think of my new Prada shoes? I got given them as a Christmas gift from my little Olive. I think that she is a very generous and fabulous little dog who knows exactly what her mum likes. I have so many pairs of shoes, that these days something really has to catch my eye to be interesting and these beauties surely fit the bill.

I’m always a bit extra excited when platforms are in fashion, mainly because I’m slightly vertically challenged and will do almost anything to gain an inch or two. And the platforms will make me stand firmly on the ground when the heel height really should have me staggering around like Bambi on ice. They are such a great cheat, platforms for the win!

I also love the metallics and I’m so happy that this trend will continue throughout spring. My favourite is to mix gold and silver metals, it really makes them pop! Do you remember when people used to say never to mix metals? Such a silly old ”rule”. It can go in the bin together with not mixing red and pink or black and blue.

There are too many people who are anxious about fashion and clothes. And those guys also seem the be the ones with the strongest opinions on what everyone else should and shouldn’t be wearing. In my book, there are no rules at all! If you love it, wear it. If someone else doesn’t love it, they don’t have to wear it. Simples! But to quash other people’s personal style and put boundaries on imagination is just pure ugly.

I would love to live in a world where everyone wore exactly what they felt good in didn’t care a rats ass about what other people thought. Until then, let’s just agree to stop giving a f*ck about what other people think about what we wear!

Why not check out these fashion and style posts?;

New In – Chloé Drew bag
The Perfect Burberry Trenchcoat & Why You Should Invest in Great Basics
How To Shop For The Perfectly Balanced Wardrobe

….and don’t forget to add TessM.se on Bloglovin’!

—-

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Får Abba-vibbar från 70-talet 😀

  2. Hej Tess! Forst och framst, supersnygga skor!! Vill bara saga tack for inlaggen du skriver om att vaga ha en personlig stil och faktiskt ha KUL med mode. Jag ar en av dom som kanner sig valdigt osaker nar det kommer till att ‘sticka ut’ och blir nojjig over att andra tycker mina klader ar fula eller att jag inte matchat ratt. Och du har ratt; det kommer fran alla manniskor som tycker dom har nagon slags ratt att domma andra, och klassar sig som nan slags stilexpert dar deras stil ar det anda ratta. Sa TACK for att du uppmuntrar oss lasare att ga var egen vag!

  3. Ju äldre jag blir desto mer hittar jag min stil (jobbar inom mode så den har varierat en del) och har insett att jag gärna klär mig i basfärger men lätt kan gå bananas med färgglada väskor, mönstrade ytterplagg och roliga skor. Nu var det egentligen inte det jag skulle skriva, utan att med åldern har jag också blivit mycket mindre dömande till vad andra människor har på sig. Kanske inte bara åldern som spelar in, men ju mindre ängslig man blir själv desto mindre dömer man andra känns det som. Jag kanske inte alltid känner att jag vill kopiera vissa bloggares stil men kan uppskatta att de vågar och beundra att de står på sig och kör sitt race.