New In – Military Style Jacket

Military style outfit by TessM.seMilitarystyle outfit by TessM.se copy copy

For the English version, please see the bottom of the post.

—-

Hej kompisar!

—-

Så här har jag sett ut i dag när jag har sprungit runt på PR kontor och pressdagar. Vår och sommarkollektioner börjar trilla in och det är så kul att se roligeter som kommer.  Det blev ett lunchstopp på Leon och en låda Maroccan meatballs senare var jag redo att köra igen.

Jag gillar att militärjackorna har kommit tillbaka igen, de är så galet snygga. Jag matchade min från Sanne Alexandra med en tjock polotröja från Nelly.com, bakerboy keps från Lindex, Chloé Drew väska, Rag & Bone jeans och så mina nya Burberry boots som jag i princip bor i för tillfället. Hur snygg är inte ärmdetaljen på jackan? Jag längtar till det blir lite varmare och jag kan bära den med en tunnare tröja och slipper se ut som en stoppad korv.

I morgon ska jag plåta med fina Ida igen, även om det funkar att ta en selfie i sovrumsspeglen såhär så föredrar jag verkligen att någon annan håller i kameran när det kommer till outfits.

Vad tycker ni om militärtrenden? Någonting ni kommer att haka på?

—-

For the English version, please click below.

Military style outfit by TessM.se

—-

Hello Girls and Boys! Happy Humpday!

—-

What have you been up to today? I have been running around to PR offices and press days in my new military style jacket from Sanne Alexandra. Isn’t it amazing? I love the detail on the sleeves. I can’t wait until it gets a bit warmer and I can wear it without a massive jumper stuffed underneath. I did feel a little bit like a stuffed sausage.

I’m so glad the military jackets are back again, it’s one of my favourite items ever. What do you think, is it a trend that excites you? It’s pretty wearable even though it’s a bit costumey and boy does a great jacket get attention.

I went all in and matched it with a baker boy hat from Lindex, my new Chloé Drew bag and a massive knitted jumper from Nelly.com. Just warm enough for London right now.

Tomorrow I’m finally off to shoot with Ida again. The weather has been terrible, so we haven’t done outfit shots in ages. I mean the mirror selfie in the bedroom kind of works-ish… but nothing beats a proper outfit shot where someone professional is on the other side of the camera.

Militarystyle outfit by TessM.se copy copy

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *