5 Tips on How To Get Motivated to Work Out.

Sportswear on sale by TessM.se

For the English version, please go to the bottom of the post.

—-

Jag gjorde min Wheel of life action-plan inom hälsa och fitness i går och i dag ska jag ta första steget och gå till gymmet. Det har blivit lite yoga och långa promenader, men inte mer än så i Januari än så länge. Så det är dags att kicka igång kroppen ordentligt!

—-

Jag är så himla duktig på att gå när jag väl är inne i rutinen, men så fort jag slutar så har jag så himla svårt att börja gå igen. Som tur är vet jag om det, så om jag tvingar mig själv 3-4 ggr så blir det kul igen. Det finns inget bättre än känslan efter ett riktigt svettigt pass. Huden blir finare, kroppen känns starkare och energin går upp. Bara fördelar!

—-

5 Tips för att komma igång;

1. Istället för att möta en vän för drinkar, sätt en träningsdejt istället. På så sätt blir både träningen roligare och så måste du faktiskt gå dit för att inte svika din kompis.

2. Testa en ny träningsform som du aldrig har provat förr. Många studios och gym ger potentiella medlemmar en gratis provlektion, så varför inte boka in på några olika ställen?

3. Planera in din träning inför veckan och prioritera dessa tillfällen precis lika högt som du skulle ha gjort om det var ett jobbmöte. Din hälsa är viktigare eller i alla fall lika viktig som ditt jobb.

4. Sätt upp ett mål som inte är för svårt att nå. Kanske lyfta en viss vikt, springa en viss sträcka eller bli riktigt bra på en specifik yogapose?

5. Försök att inte se träningen som ett måste utan någoting kul! Bestäm dig för att se fram emot att få ta en hel timma för dig själv. Oc om du verkligen inte tycker att det är roligt, så har du kanske inte hittat rätt träningsform ännu? 

—-

Jag får alltid lite extra motivation när jag har fina kläder att träna i och just nu finns det hur mycket fint som helst på REA. Jag har samlat mina favoriter i collaget över – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 (adlinks)

I dag hade vi äntligen strålande sol här i London, så jag tog en lång promenad med Olive och bara sög åt mig all vitamin D. Visste ni förresten att det var ”Blue Monday” i går? Det är visst den mest deprimerande dagen på hela året, inte konstigt att jag kände mig lite nere! I dag efter lite sol och snart ett träningspass känner jag mig tillbaka till mitt vanliga glada jag igen.

—-

För mer REA-shopping kolla in dessa inlägg;

My Top Sales Picks Basics to Fun
10 Beauty Favourites on Sale Right Now

—-

For the English version, please click below. 

Sportswear on sale by TessM.se

—-

I did my Wheel of Life action plan for health and fitness yesterday and today I’m going to take the first step towards my goal by going to the gym. I have only done some yoga and taken long walks so far this years, so it’s about time to kick it up a notch. 

—-

I don’t know about you, but once I’m in the routine of working out properly, I’m really good. But as soon as I stop, I become a lazy praline-eating couch potato instead. I am however aware that if I make myself go maybe 3-4 times I will find it really fun again. There is no better feeling than after a really sweaty gym session. Skin is glowing, the body feels strong and energy is up. There are only benefits to working out!

—-

Here are my top 5 tips to get started again;

1. Instead of meeting a friend for drinks, why not set up a work-out date instead? It will be so much more fun and you will have to show up, not to let your friend down. Win-win.

2. Try a new work out you haven’t tried before. Most gyms and studios give you the first hour for free, so why not take advantage and see if you might find a new fun sport or exercise?

3. Plan your workouts in the beginning of each week put them in your diary and prioritise them just as high as any work meeting. Your health is important, more or at least just as important than your job.

4. Set yourself a goal that is not too hard to reach. Maybe to lift a certain weight, run a specific distance or conquer that difficult yoga pose? This will make you a lot more motivated to go back and keep working at it.

5. Try not to see working out as a ”must” or punishment. It’s fun to exercise and try to look forward to having a whole hour to yourself. If you don’t find it fun at all, you probably haven’t found the right sport or class yet and you could make it you mission to try some new stuff out. 

—-

I always feel a bit extra motivated when I’m wearing something nice and right now there are loads of lovely workout gear on sale. I have picked out a few of my favourite in the collage above. – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 (adlinks)

Today we finally had sun here in London. I took Olive for a long walk and just inhaled as much vitamin-D I possibly could. I didn’t realise it was actually ”Blue Monday” yesterday, ie the most depressing day of the year. No wonder I felt a bit down in the dumps. But now after my sunshine walk and soon a good workout, I feel completely back to my normal positive self.

—-

Check out these post for some of my other picks from the sales;

My Top Sales Picks Basics to Fun
10 Beauty Favourites on Sale Right Now

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej Tess!
    Hur ser planen ut framöver? Vad säger läkarna? Kommer ni påbörja ivf behandling och hur går tankarna? Önskar dig allt gott, det förtjänar du! 🙂

  2. Tack vare detta i lägget gick jag och köpte tightsen med ”tropiskt” mönster från Cubus idag och fick massa komplimanger på gymmet 😉 Använder i vanliga fall nästan bara lululemon men har spanat efter ett par tropiska byxor ett tag och kvaliteten på dessa överraskade positivt! Matchade med klassisk ananasfrisyr ?
    Tack för en härlig blogg!