S-Quad Dinner no 2 at Blanchette East

S-quad dinner no2 at Blanchette

For the English version, please see the bottom of the post.

—-

Vi hade det så himla trevligt igår på vår andra middag för S-Quad, förra gången var vi 4 (av 8), den här gången 9 (av 12) och nästa gång blir det 16 glada tjejer som samlas. 

—-

Idén med S-Quad är att samla ihop alla coola, drivna svenska tjejer vi hittar här i London i ett enda stort nätverk. Jag, Josefina, Nanna och Ebba är de som organiserar, men det är helt ideellt och alla i nätverket kan vara med och påverka.

Vi tror helt enkelt att vi alla kommer att få otroligt mycket ut att vara en del av ett härligt peppande gäng fullt med alla möjliga typer av kunskap och kompetens. Det är viktigt att kvinnor stöttar varandra både i arbetslivet och privat och vi vill skapa en atmosfär där det känns ok att både be om hjälp och att hjälpa. Redan mellan oss 12 personer så täcker vi flera olika yrkesgrupper och efter första mötet så jobbade två av tjejerna med varandra direkt. Precis vad vi har hoppats på!

Det kluriga kommer  att bli planeringen när vi blir många fler. Men vi tar det när den dagen kommer.

Gårdagens middag höll vi på Blanchette East på Brick lane, maten var helt fantastiskt god. Vi hade ”En bra start på året” som tema och alla fick påbörja sin egen Wheel of Life för att få överblick över balansen i livet och skapa en action plan för de områdena som vi är mindre nöjda.

Ni får ursäkta mobilbilden, jag sprang ifrån min lilla kamera tyvärr.

For the English version, please click below.

S-quad dinner no2 at Blanchette

—-

Last night Josefina, Nanna, Ebba and I held our second S-Quad dinner, this time at Blanchette. The first time we were 4 (of 8), this time 9 (of 12) and next time 16 girls will meet up. We have finally started for real and are growing really quickly. It’s all very exciting!

—-

Our network is not about making money, but harnessing the power of the group. There are so many cool and driven Scandi girls in the UK, so why not bring them together?

The idea is to create a community where you feel comfortable asking questions and also helping a fellow sister out. Where you can feel confident and know that the rest of the ladies got your back if needed. Only between the 12 of us we cover a whole bunch of different areas in business and to be able to throw out a question and get a reliable answer from someone in the group is a great asset.

We had a gorgeous dinner at Blanchette East on Brick Lane. The theme this time was ”Starting your year in a good way”, so after dinner, we all did our own ”Wheel of Life” to get an idea of how balanced the different parts of our lives are, where we need to put in more effort and an action plan to make it happen.

Already after the first meeting, two of the girls got together for a project. This is exactly why we started S-Quad, to bring people together and it’s already happening.

The tricky bit will be when we grow even more since we are going to need to host quite large numbers. But for now it’s totally manageable and we are all looking forward to the next meeting in a couple of months.

You will have to excuse the crappy shot from my iPhone, someone forgot her camera in her other bag…woopsie!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Vad kul och inspirerande det låter! Blir det förresten en till säsong av podden med dig och Ebba? Jag hoppas det 🙂

  1. Hej!

   Just nu ligger podden på is. Vi hittade ingen bra sponsor och det tar både mycket tid och en del pengar att få ihop podden, men vi fortsätter kika och om vi hittar en så kanske podden kan komma igång igen.
   kram
   Tess

 2. Hanna Hultberg

  Hej!

  Är super intresserad av S-quad. Älskar verkligen idé och undrade lite om man kan önska om att bli medlem? 🙂

  1. Hej Hanna!

   Vad roligt! Om du går in på hemsidan så finns det en email adress du kan skicka en ansökan till.
   Kram
   Tess

 3. Tjejen längst bak till vänster är väldigt lik Alicia Vikander

  1. Hej I!
   Det är Ebba, jag ska hälsa henne det så blir hon nog glad!
   Kram
   Tess