My Top Sales Picks – Basics to Fun

Favourite Sales pics Basics to fun by TessM.se

For the English version, please go to the bottom of the post.

—-

Jag beger mig väldigt sällan ut i butiker och kollar under reatider. Mest för att det bara är fullt med folk, stökigt, plaggen hänger fult ihoplämda eller ligger på golvet och alla bara hetsköper allt de kan lägga vantarna på. Jag sitter så oändligt mycket hellre hemma och shoppar istället.

—-

Jag köper två kategorier av min garderob på REA; Basen & det ”roliga” som definierar min personliga stil. Oftast har jag redan tittat på plaggen i den senare kategorin och väntat på att de ska bli nedsatta.

Basen tillåter jag mig själv att impulsshoppa lite mer. Jag känner min garderob tillräckligt väl för att veta var hålen finns och basplagg är mer generella, så jag behöver inte ha kikat på just ett specifikt plagg utan går mer på kvalité, märke och snitt.

Det som jag aldrig köper på REA är trendledda plagg: Chansen är nämligen ganska så stor att de inte är så himla ”trendiga” längre om märket har valt att sätta ner dem.

Över ser ni mina favoriter på REA just nu, med basplagg i toppen och lite roligare plagg längst ner. Klänningen (no 12) har jag redan och har använt hur mycket som helst, så den är ett tips på en lite roligare klänning till kvällen.

Mina Favoriter – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18. (adlinks)

Kolla även in mina 10 skönhetsfavoriter som finns på rea nu.

For the English version, please click below.

Favourite Sales pics Basics to fun by TessM.se

—-

I’m one of those girls who hardly ever go to the shops when there are sales on. I just hate the crowds, the sad crumpled clothes and I find it completely uninspiring. I much rather sit at home in my comfy sofa with a nice cup of tea and order it online.

—-

I buy two parts of my wardrobe on sale, the basics and the fun stuff that defines my personal style.

The latter I have most of the time been stalking for a while and know exactly what to get as soon as the sale goes live. I find that with more basic clothes like jeans, cashmere jumpers and white shirts I don’t have to be as particular. As long as the quality is good and the fit is great, I can afford to buy these items a bit more on impulse.

The one thing I won’t buy in the sales is anything to trend-led. The chance is that if the shop has chosen to include it in the sale, it probably isn’t very trendy anymore….

In the collage above I have picked out 18 awesome pieces, all in the sales at the moment in the range from basics to fun.

My top sales picks – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18. (adlinks)

Why not check out my top skincare and beauty picks from the sales? 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Mathilda

    Hej Tess och tack för en fantastisk blogg! Den enda jag regelbundet tittar in på flera år efter att jag fastnat för den 🙂

    Jag undrar om du har något tips på någon bra advokat för conveyance etc när man köper lägenhet i London? Eller vad man ska tänka på när man väljer advokat? Jag och min partner har fått vårt bud accepterat och måste hitta en bra advokat som kan hjälpa till nu.

    Kram!