My Schedule and Mantra of The Week

My blog corner at home by TessM.se

—-

Glad Måndag fina ni! Första veckan tillbaka på riktigt efter jul och nyår, hur känns det?

—-

Själv har jag en hyfsat lugn vecka planerad med ett par castingar i dag, en pressfrukost för ett nytt skönhetsmärke i morgon, bloggmöte med Cecilia på Torsdag och sedan på Fredag har vi vår andra middag för S-Quad.

Förra gången var vi 8, den här gången är vi 12 stycken glada svenska tjejer. Det är så roligt att vi äntligen har kommit igång och S-Quad växer så att det knakar, vi har över 40 personer som är intresserade av att gå med. Idén är att vi väljer in 4 nya medlemmar till varje träff (quad), så att vi växer stadigt men kontrollerat. Det hade nämligen varit ganska svårt att rodda middagar för 50 tjejer redan från början. Nu får vi utvecklas allt eftersom och alla får chansen att lära känna de nya som tillkommer.

Någonting annat som verkligen har varit en hit är Facebooksidorna ”Framtida Föräldrar” och ”The Art of Conception” som jag startade förra veckan. Vi är redan över 30 stycken i den svenska gruppen och den engelska ligger inte långt efter med runt 20. Det känns så otroligt bra att kunna ventilera med andra par som går igenom samma sak som vi gör. Diskussionen är i full gång och vi både delar våra historier och får ”aha”-tillfällen.

Om du vill bli tillagd, kika in här.

Nu ska jag sätta mig i min blogghörna som ni ser på bilden, fylla i min bullet journal för veckan och jobba lite på ett roligt samarbete som kommer upp här på bloggen under nästa vecka, innan det är det dags för castingar.

”Lungt och stadigt” är mitt mantra den här veckan.

Ska ni göra någonting roligt i veckan?

—-

For the English version, please click below.

My blog corner at home by TessM.se

—-

Happy Monday guys! The first proper week back to work, how do you feel? Well rested and ready to go, or like you just need a feeeeew more days to relax?

—-

I got quite a calm week ahead with a couple of castings today, a PR breakfast for a new skincare brand tomorrow, blog meeting with Cecilia och Thursday and on Friday we have our 2nd official S-Quad Dinner. It’s so exciting to finally have the ball rolling and we are growing like crazy. The first dinner had 8 guests, this one 12 and we have about 40 girls who has shown interest to join and for every meeting we grow by 4 (the quad part…). This is to keep it small in the beginning and grow at a pace that doesn’t overwhelm. It would be hard to try to organise a dinner for 50 girls the first time. So this will be perfect.

It’s so exciting to finally have the ball rolling with our Scandinavian Network for Professional Women and we are growing like crazy. The first dinner had 8 guests, this one 12 and we have about 40 girls who has shown interest to join. For every meeting, we grow by 4 (the quad part…). This is to keep it small in the beginning and grow at a pace that doesn’t overwhelm us. It would be hard to try to organise a dinner for 50 girls the first time. So this will be perfect.

Another group that is doing really well is the facebook group I started last week for us who are trying for a baby. There are about 20 people in the English group ”The Art of Conception” and 31 in the Swedish version. It is such a relief to get to talk to couples who are in the same situation as us and to get to vent all the frustration at how hard it is to actually get pregnant (and to keep it!).

If you want to join any of the groups please just follow the instructions in this post.

Now I’m about to spend a couple of hours in my little blog corner by the window. I’m going to update my bullet journal and then do some work on a very exciting collaboration coming up next week before I head to my castings.

”Slow and steady” is my mantra for this week.

Do you have anything fun planned?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Har 1 barn och kan få barn, första gick lätt. Men nu har andra sortes sjukliga hinder framför mig för kunna skaffa barn och längtan om fler är stor, får man lov att gå med ändå?

  1. Hej Hulda!

   Absolut! Jag lägger till dig!
   kram
   Tess

 2. Hej fina,
  Försökte använda länken du mailade till gruppen men lyckades inte. Skrev ett meddelande på Fb också.. hoppas få komma med i gemenskapen snart! 🙂