10 Beauty Favourites on sale

10 Beauty and Make up favourites on sale by TessM.se

For the English version, please go to the bottom of the post.

—-

Reorna är i full gång och förutom att köpa baskläder i bra kvalité och plagg som du ville ha redan till ordinarie pris så är det en bra idé att fylla på lagret av skönhetsprodukter och makeup.

—-

Här över har jag hittat 10 av mina favoriter genom tiderna och alla är på rea just nu.

Jag ser alltid till att köpa på mig mina favoriter så fort de är nedsatta. Just nu finns alla dessa produkter och verktyg i mitt badrumsskåp och med tanke på hur många olika saker vi bloggare får chansen att testa så är det ändå ganska svårt för en produkt att bli en favorit som jag skulle välja att köpa igen.

Ni känner nog igen mina älskade Redken produkter, beauty blendern, clean parfymen och kanske sminkpenslarna. Men jag har faktiskt bloggat om alla dessa vid något tillfälle (utom Essienagellacket, det har inte hunnits med än) dock är flera för länge sedan.

Ni hittar mina favoriter här (adlinks) – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Jag bloggar lite sent i dag för att jag har suttit hos frisören i drygt 5 timmar… det är skönt på ett sätt att bara sitta och få läsa tidningar i lugn och ro, men 5 timmar är lång tid att sitta still. Jag passade på att meditera en stund och höll nästan på att somna i stolen. Det är mina slingor som tar så lång tid när jag gör hela huvudet och min frisör är så himla noggrann och duktig, så jag klagar absolut inte. För er som undrar så går jag till FOUR London och är alltid supernöjd.

—-

For the English version, please click below.

10 Beauty and Make up favourites on sale by TessM.se

—-

I don’t just stock up on cashmere jumpers, nice jeans and other basic quality items for my wardrobe during the sales. I also make sure to stock up on my beauty favourites.

—-

It really makes sense to bulk buy products you know you really like when the price is right. So why not have a look for some new and old favourites in all the sales that’s going on at the moment?

Above I found 10 of my all-time favourites that I wouldn’t mind re-stocking. You might recognise the Clean perfumes, Real techniques brushes and my Redken favourites. But I have actually blogged about all these products at some point (Except the Essie polish, that’s a new one). Imagine how many products us bloggers end up trying, it’s pretty rare for one to become a favourite. Fine, I do have quite a lot of favourites, but still, I keep buying these products over again.

You can find all my favs here (adlinks) – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Sorry for the late blog post today, I have spent 5 hours at the hairdresser. I love getting to sit down and read magazines, but 5 hours is a long time to be still. When I get a full head of highlights done it takes a bit longer and my hairdresser is so thorough and a total perfectionist, so I’m not complaining. She is pretty epic! For you guys who have asked, I go to FOUR London on Conduit-street. They are amazing at getting colour spot on.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Du är så sjukt fin!! TACK för att du läste vår blogg!!