Statement Trousers For New Years?

Green metal party Custommade pants by TessM.seGreen custommade party trousers by TessM.seGreen christmas party pants by TessM.seDetails Custommade party pants by TessM.se

For the English version, lease go to the bottom of the post.

—-

Det här med att ha två jular är verkligen inte helt fel. Det kändes konstigt att vakna i morse och inte ha en tredje jul med presenter, champagne och massor med mat.

—-

Jag hoppas att ni hade en riktigt härlig jul med era nära och kära. Vi var bara två (eller tre om man räknar med Olsie Bop, som lätt var mest uppspelt över att öppna sina presenter) och jag var lite orolig att det skulle kännas lite ensamt, men för att vara helt ärlig så var det hur skönt som helst. Vi tog en promenad på julafton, tittade på film på juldagen, planerade inför framtiden över god julmat och skypade med vänner och familj. Det blev i slutändan en väldigt trevlig första jul här hemma, precis vad vi behövde.

På julafton åt vi svenskt julbord och i går lagade Garth guinea fowl som är en lustig liten fågel som smakar väldigt gott från Zimbabwe. Vi splittade en flaska Bollinger och en Malbec från 2007 över de två dagarna och avslutade med en stor ostbricka framför tvn i går kväll. Så gott!

Nu har vi två dagar av lugn och ro innan vi hoppar in en stor bil tillsammans med Bex, Luke, Olly och Niamh och styr kosan mot Scotland för nyår. Vi har lånat en liten stuga på the isle of Bute, mitt ute i de skottska tassemarkerna.

Jag funderar på att ha på mig de här underbara partybyxorna från Custommade på nyår, statement trousers när de är som bäst! (toppen är från Zara och klackar från Pierre Hardy).

Vad ska ni göra på nyår?

—–

Om du gillar den här outfiten, kolla även in dessa;

My Favourite Birthday Outfit of All Times
An Amazing Leopar Jacket in New York
How To Shop For The Perfectly Balanced Wardrobe

…och missa inte att följa bloggen på Bloglovin’!

—-

For the English version, please click below

Green metal party Custommade pants by TessM.seGreen custommade party trousers by TessM.seGreen christmas party pants by TessM.seDetails Custommade party pants by TessM.se

—-

I kind of dig the whole idea of double Christmases.

It almost felt a bit weird to wake up this morning and not do it all a third time! (Champagne for breakfast is probably not the healthiest habit, albeit very decadent.)

—-

I hope you had a gorgeous Christmas and enjoyed spending it with your near and dear. Garth and I celebrated on our own (+ Olise Bop too of course… she was definitely the most excited about her gifts!) I was a bit worried it would feel a bit lonely, but to be honest, it was such a calm and relaxing time, I would not have wanted it any other way.  We had a chance to sit down and make some fun plans for the future and we also skyped most of our friends and family. Exactly what we needed!

We took a long walk on Christmas eve, watched films on Christmas day, ate lots of great food from our home countries. ”Swedish Julbord” on Christmas eve and guinea fowl from Zimbabwe the day after. We split a bottle of Bollinger and a 2007 Malbec between the two days and finished off with an epic cheeseboard in front of the tv last night.

Now we have two days to chill out and do stuff around the house before we jump in a van with Bex, Luke, Olly and Niamh and head to Scotland. We have borrowed a cabin on the isle of Bute, in the middle of nowhere. I can’t wait!

I have a massive thing for statement trousers, so I’m thinking maybe I will wear these stunners from Custommade for New Years… I love the colours and the sheen in the fabric. Such a great addition to a party wardrobe! (the top is an oldie from Zara and my shoes are by Pierre Hardy).

What are you guys up to on New Year Eve?

—–

If you like this outfit, why not check out these?;

My Favourite Birthday Outfit of All Times
An Amazing Leopar Jacket in New York
How To Shop For The Perfectly Balanced Wardrobe

…and don’t forget to follow this blog on Bloglovin’!

—-

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Åh, det låter jättehärligt att bara slappna av, fira jul hemma och samtidigt bygga upp egna traditioner. Vi for mellan olika släktingar och hann inte riktigt med oss själva. Till nyår åker vi norrut med ett par kompisar. Hoppas på snö, god mat och mycket skratt! 🙂

  2. Det låter som en härlig julhelg! ? Här blir det lugnt på nyår med middagsbjudning här hemma med fint sällskap – alldeles lagom avancerat ☺