My Favourite Birthday Outfit Of All Times !

Mads Nordgaard Birthday outfit by TessM.seBirthday outfit Mads Norgaard by TessM.seTessM.se birthday Mads Nargaard outfitDetails Mads Nargaard bday outfit by TessM.seMads Norgaard bday ootd by TessM.seMads Norgaard by TessM.seTessM.se Birthday Outfit Mads Norgaard

For the English version, please go to the bottom of the post.

—-

På min födelsedagsmiddag på Tao hade jag på mig det här enormt fina setet från Mads Norgaard. Det ser ut som en jumpsuit, men det är faktiskt en body med byxor till.

Jag älskade att vara en vandrande prick och jag slutade räkna hur många tjejer som kom fram och undrade var min outfit kom ifrån. Det bästa är att det kändes som att ha på sig en skön pyjamas, även om man får passa framsidan en liten smula (bodyn hjälper till). Men cameltoe-schmameltoe, who cares!

—-

Om du gillar det här inlägget, kolla in fler av mina outfits här;

An Amazing Leopard Jacket in New York
Green Fur & Gold Pants – Christmas Party Outfit Sorted!
How To Shop For The Perfectly Balanced Wardrobe

…och nu närmar det sig sista chansen att rösta i UK Blog awards. Jag skulle bli superglad om du ville rösta på mig här.

—-

For the English version, please click below.

Mads Nordgaard Birthday outfit by TessM.seBirthday outfit Mads Norgaard by TessM.seTessM.se birthday Mads Nargaard outfitDetails Mads Nargaard bday outfit by TessM.seMads Norgaard bday ootd by TessM.seMads Norgaard by TessM.seTessM.se Birthday Outfit Mads Norgaard

—-

I wore this epic outfit to my birthday dinner at Tao in New York. It looks like a jumpsuit, but it’s actually a body and trousers from the Danish designer Mads Norgaard.

I loved feeling like a walking pointillism painting and I actually lost count of how many girls who came up during the night and asked who the designer was. The best thing about it is that it literally felt like I was wearing pyjamas Sure you have to be a bit careful with the hrm.. front (the body helps a bit) but cameltoe-schameltoe, who cares?

—-

If you like this post, why not check out some of my other outfits?

An Amazing Leopard Jacket in New York
Green Fur & Gold Pants – Christmas Party Outfit Sorted!
How To Shop For The Perfectly Balanced Wardrobe

…and we are closing in on the end date to vote in the UK Blog awards, I would be so very happy if you please would vote for me here.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Caroline

  Älskar att du är så ”modig” med kläder! Eller modig känns som fel ord.. men du förstår nog.
  Jag älskar plagg som sticker ut, och hade gärna annorlunda byxor främst. Men det försvann av någon anledning.. börjar dock hitta tillbaka, hoppas jag!

  1. Tack fina du! Det känns som att jag har kommit till ”fuck it” punkten och bara vill ha kul! Jag hoppas att du hittar dina partybyxor igen!

   Kram
   Tess

 2. Benedetta

  I LOVE THESE PHOTOS!!!
  Be Happy with Fashion

  1. Thank you lovely! <3

 3. Och bara för att jag skrev att jag inte gillar din stil i en annan kommentar så bara ÄLSKAR jag den här outfiten ;). Så det kan gå!