Birthday Spoils!

Birthday gifts by TessM.se

For the English version, please go to the bottom of the post.

—-

Snacka om att jag blev bortskämd på min födelsedag! Tack så hemskt mycket för alla fina grattismeddelanden både här, på Instagram och Snapchat. Ni är för underbara!

Vi hade en superhärlig dag i NYC med frukost på rummet, shopping, lunch på Buvette, massage och presenter.

Jag hade beklagat mig över att min nessesär var så gammal och sliten och hade hoppats på att få en i present. Och det fick jag, inte bara en utan 4 stycken hade token gått och köpt. 3 st från Furla och den stora från Smythson hade han till och med fixat monogram på. Inte nog med det så fick jag även en otroligt fin sak som ligger i påsen. Ni som har läst bloggen ett tag vet nog vad det är. Jag har tjatat om det i flera år och äntligen är en min. Kan ni gissa?

Nu är vi faktiskt redan hemma i London igen! Det går så fort att åka över till New York och resan gick hyfsat smidigt. Vi flög med Virgin Atlantic, ett av mina absoluta favoritbolag och för första gången hade vi problem med våra sittplatser. Vi stod sist kvar i gaten och kom nästan inte med planet, våra väskor hade lastats ut och in ett par gånger och hela grejen var bara kaos.

Men som tur var så räddade flygvärdinnorna läget när vi väl kom på med glada tillrop, grattis till mig och champagne i lass. Så Virgin är nog trots allt fortfarande en av mina favoriter. I övrigt har vi haft det sååååå kul i New York, det kommer en mer utförlig guide om vad vi såg och gjorde senare i veckan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bär det av till veterinären. Stackars lilla Olive hade lekt lite vilt i parken medan vi var borta och har ont i en baktass. Så det är lika bra att åka in och få det kollat direkt. Typiskt att något händer när vi inte är hemma, men hon har haft sjuksköterskan Nanna som har passat upp och burit runt på henne.

Vi hörs lite senare kompisar, undrar var min jet lag nivå kommer att ligga i kväll…?

Det här inlägget innehålled adlinks.

For the English version, please click below.

Birthday gifts by TessM.se

—-

OMG, I got sooo spoilt on my birthday! Thank you soo much for all your lovely messages both here on the blog, on Instagram and Snapchat. You guys are amazing!

—-

We had such a great last day/bday in New York yesterday with breakfast in bed, shopping, lunch at Buvette, massages and lots of birthday gifts.

I had been dropping hints that my washbag was a bit old and knackered and was hoping to maybe get a new one. I got 4 from my silly hubby! He figured I have a lot of products and stuff and he is actually right. I filled them all up straight away. He even had the big one from Smythson embossed with my name (the otherones are from Furla). Lots of husband points!

And it didn’t end there because inside the big Burberry bag is an item I have been coveting literally for years. If you have been reading this blog for a while, you can probably guess what it is? So as you can see, I could not be more spoilt!

The day almost ended in a disaster, though. We flew back with Virgin Atlantic (oh yes, forgot to mention, I’m back in London again!). Virgin is one of my favourite airlines, but this time they had really made a mess of our booking and we were the last people standing at the gate whilst our bags were beeing taken on and off the plane. It was pure luck we actually made the flight and ended up in the same country as our bags. What saved it all was the lovely crew who greeted us with lots of happy birthdays and champagne when we finally were allowed to board. So Virgin will still be one of my favourites in the future too…

Now I’m off to an emergency appointment at the vet. poor Olive played a bit too rough in the park whilst we were away and hurt her little back leg somehow. So I’m taking her in to make sure it’s nothing serious.

This post contains adlinks.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Ahhh vad fin necessär! Hur stor är den och hur gjorde han för att ordna monogram? När man klickar på länken kommer nämligen en annan necessär upp…

  1. Hej Petra!
   Jag skyller på jetlag, den är ju inte ens från Aspinal utan från Smythson! Länken är ändrad nu! Jag tror att de erbjuden en monogram service.
   kram
   Tess

 2. Caroline

  En trench coat saklart! 🙂 Grattis!

  1. Hej Caroline!

   <3 <3 <3
   (Du känner mig!!)
   kram
   Tess