Vote For TessM.se at UK Blog Awards!

votenow-1-trans

For The English Version, please see the bottom of this post.

—-

Nu är jag så himla glad, för jag har nämligen blivit nominerad i UK Blog awards!

—-

So coolt att efter mindre än ett år med internationell satsning så har bloggen kommit så här långt. Det stödjer ännu mer min tro på att inte lyssna på nej-sägare och bara köra sitt eget race oavsett. Allting går om man vill och är beredd att jobba hårt!

Det var lite läskigt att släppa sargen och jag visste att jag skulle förlora både timmar av min dag och en och annan läsare som inte tyckte om förändringen. Men nu ligger jag redan på 30% internationella läsare och den siffran växer för varje vecka. Ibland måste man våga för att vinna och jag tar verkligen den här nomineringen som ett tecken på att jag trots allt gjorde rätt som lyssnade på magkänslan och har slitit så hårt för att nå ut även här i UK.

En blogg är lite som ett isberg, ni märker egentligen bara toppen. Det ligger så väldigt mycket mer jobb där under ytan och jag har networkat, pushat och jobbat så in i bomben för att kunna räkna bloggen som internationell. I samma veva har jag även tackat nej till allting som inte har känts 100% rätt, även om det har varit med en klump i magen ibland.

Men jag tror på att göra vad som känns bra och att i slutändan så löser sig allting. Nu känns det faktiskt lite som att uppåtbacken är över och att världens bästa julklapp vore att få gå vidare till nästa steg i processen – juryn.

Ni kan ju tänka er hur oändligt många bloggar som finns här i UK, att försöka höras i bruset har varit väldigt tufft och jag och Cecilia har stött på ett antal stängda dörrar av många olika anledningar. Här räknas jag ändå som en nykomling, trots att jag har bloggat i 10 år.

Men jag har ett stort plus, nämligen världens bästa läsare! Ni inspirerar mig så otroligt mycket. Det är så roligt att skriva ett inlägg som blir väl bemött. Era kommentarer förgyller mina dagar och det känns alltid som att jag har ert stöd.

Om ni vill hjälpa mig att vinna mitt allra första pris för den här bloggen så skulle jag bli fantastiskt glad om ni ville rösta på mig.

Det enda som behövs är en email adress och rösta gör ni här. (klick!)

…nu vinner vi det här hörrni!

—-

For the English version, please click below

votenow-1-trans

—-

I’m so super happy right now! TessM.se is nominated in the UK Blog awards, Yay!

It’s amazing to see that less than a year into my journey to take this blog to an international level, I’m a part of something like this. It really underlines my belief in my gut feeling and to not listen to the negative voices saying I can’t do something. I believe in just setting goals, and working really hard towards it no matter what other people think.

It was quite scary to open this blog up to a larger audience and I lost a few of my Swedish readers since there were a couple changes to make the blog more marketable in the rest of the world. Not to mention how much more time I have to spend on each post now when I write it in two different languages. But it’s all worth it in the end!

A blog is a bit like an iceberg. What’s on the page is only the tip. You can only imagine how many blogs there are in the UK, so to be able to make my voice heard I had to work really hard. So I have been networking, pushing, contacting, emailing and sometimes declining great offers, to make sure to stand out from the crowd and keep the blog authentic. Even though I have been blogging for 10 years, I’m still considered a bit of a ”newbie” here in the UK.

But I have this one great advantage – You guys! I have said it in the past, but I can’t repeat it enough. A blog is only good because of the readers. Without you, I would just be some girl who wrote a diary in cyberspace. I love getting your input and I don’t think you even understand how much you influence the content of this blog. I always try my best to listen to all of your feedback and comments.

Now it’s starting to feel like all mine and Cecilia’s hard work is worth it and I could not imagine a better Christmas gifts than getting to the final rounds in the UK blog awards – the jury.

If you would like to help me in my journey to take this blog to the next level, please give me a vote. All you need is an email address and you can vote for me here. (click!) It would make me very happy!

Maybe this is finally the year when I will win my first blog award!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Done! Stort lycka till och heja dig!

 2. Har röstat nu. Lycka till!

 3. Ah vad kul!! Klart jag rostar pa dig! 😀
  Stor kram xx

 4. jag röstade 🙂 Kul! Man ska gå sin egna väg, viktigt göra det som är roligt!

 5. Nu har jag röstat två gånger (jag har två email-adresser) 🙂 Din blogg är verkligen en av mina favoriter; välskriven, personlig och inspirerande. Tack för allt arbete du lägger ner. Nu håller jag alla tummar och tår för dig! Kram Ida

 6. Röstat! Lycka till! =)

 7. Whooop, fantastiskt Tess! Du är så inspirerande och delar så mycket positivitet, ljus och high vibes genom din fina blogg!
  Föresten har du läst ”Light Is The New Black” av Rebecca Campbell? Om inte, så tror jag verkligen att du kommer resonate med den. Kram!

 8. Jade ashleigh

  So excited to get to vote for you!! 😀 After loving your blog daily for the last ten years it’d be a fantastic Christmas present if you win!! Here’s so more awards in the future 🙂 xxx

 9. Rostat! Maste ju heja pa fellow londonswedes! 🙂

 10. Grattis till nomineringen! Jag har röstat på dig. Good luck:)

 11. Jag har röstat nu ?
  Kan man rösta flera gånger.

  Kram Maria