New Blog Design & New York Tips Please!

Tess M.se logo new size

For the English version, please go to the bottom of the post.

—-

Såå, vad tycker ni om nya bloggdesignen? Metro har jobbat hårt med att få upp den innan jul och jag gillar verkligen slutresultatet med en bredare header och mer clean känsla.

—-

Nu kan ni även klicka på orden ”Fashion”, ”Home”, Beauty” etc under rubriken och hamna direkt i den kategorin, vilket är bra för er som är mer intresserade av vissa ämnen än andra.

Jag fick slänga ihop en header lite fort och eftersom att det är December i morgon så kände jag för att göra den extra julig. Säg gärna till om ni hittar buggar eller det är någonting som ni inte gillar, så kan jag se om det går att fixa. Uppdatering – Reklamen mitt i inläggen är givetvis en bugg och kommer att ändras snart…

Jag tänkte även fråga er om ni har några riktigt bra New York tips? Jag och Garth åker dit över min födelsedag nästa vecka och jag har inte varit på många år, så de flesta ställena jag brukade gå till är nog inte där längre.

Det är klart att vi kan kolla in guider och Tripadvisor, men jag föredrar verkligen att få tips från er, för då vet jag att det blir någonting som vi verkligen kommer att gilla.

Restauranger, shopping, brunchställen, barer, klubbar och saker vi bara måste så, ös på!

Tack <3

Photo – Next flash

—-

For English version, please click below

Tess M.se logo new size

—-

Yay, we have finally got the new blog design! What do you think? I really like the clean look and bigger header. Metro worked hard to get this up before Christmas and I love it!

—-

I had to throw together a quick header and I’m still learning how to use the full design properly, so please feel free to give me any feedback you can, especially if you find any bugs or something you think I should change. I thought since it’s almost December the blog should have a really wintery header suitable for Christmas.

Update – The advert in the middle of the post is not meant to be there. It’s getting sorted asap!

Another new addition is the categories like ”Fashion”, ”Home”, ”Beauty” etc under the heading for each post. If you click on them you will end up only seeing the post on that subject. It’s a great feature if you are more interested in certain subjects than others.

Actually whilst we are talking about December and Christmas, I need your help! Garth and I are off to New York for my birthday next week and I haven’t been in ages. I’m in desperate need of some good New York tips. Lovely restaurants, cool bars, cosy brunch spots, trendy clubs, things to see and do, I need it all! I know I could read guides and TripAdvisor, but I also know that if I ask you it will be a sure thing.

Shoot! I appreciate all the tips I can get <3

Photo –  Next flash

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Caroline

  Helicopter tur over Manhattan, Katz salted beef sandwhich for lunch, The Whiskey Ward for pre- (eller post) dinner drinks, Russ & Daughters for middag (alla hittas pa lower Manhattan). Farja till Statue of Liberty (om du inte redan varit dar), later cliché, men fin utsikt over Manhattan om ni gar upp i statyn. Empire State building sent pa kvallen med forkopta biljetter (inte sa mycket folk).

  Brooklyn brewery.

  Skippa Brooklyn Botanical Gardens. Alskar botanical gardens, men den har var sa underwhelming trots att det var sent i April (2016).

  Ak taxi eller subway till Brooklyn och ga over bron tillbaka in till Manhattan. Helst pa kvallen.

  Have fun!

 2. Missa inte 9/11 Memorial museum. Boka en guidad tur.

 3. Johanna Bevreus

  Sarabeth’s (gå till den vid södra sidan av central park) är frukost/brunch ställe utöver det vanliga. Fantastiskt gott – rekommenderar alla som besöker NYC att gå dit! Värt varenda krona men bokning är nästan ett krav.

  Tao Downtown – lite hög ljudnivå vid matbordet men pampigt/häftigt och god mat.

  Zuma – en dröm och kan inte bli bättre

  Hakkasan – prisvärt i NYC och lika gott som vanligt

  Polo Bar – sweet för lunch eller en drink

  The Capital Grill (TimeLife Building) – lyxigt steakhouse med fantastisk mat (lobster Mac&Cheese tex)

  Julianas Pizza i Brooklyn – var beredd att köa för den bästa pizzan men det är det värt

  Chelsea market är mysigt – bl.a. färsk kokt hummer och lobsterrolls

 4. Headern är skitsnygg men tyvärr känns det jäkligt märkligt när jag måste skrolla förbi en skärmlängd (läser på mobilen) med reklam innan jag kommer till inläggen. Även i inlägget mellan rubrik och text är dett reklam. Jag vet att det är reklam som betalar sidan men så som reklamen är placerad nu tar det bort känslan av att det är en blogg och det gör mig faktiskt mindre sugen på att läsa, även om jag verkligen gillar din blogg.

  1. Hej Emelie!

   Ja, det är något skumt med reklamen just nu. Det ska ligga en banner och min önskelista, men filmen där mitt i inlägget är en bugg som kommer att ändras. Tack för att du påpekade!
   kram
   Tess

 5. Hej! Jag har skrivit en massa inlagg fran NYC har: http://bynoelle.co.uk/category/travel/new-york/
  Men mina basta tips ar utsikten fran Rockefeller centre (kop morgon OCH kvalls pass), middag pa La Esquina och brunch pa Jack’s Wifes Freda 🙂

 6. Highline, promenera över Brooklyn bridge, shoppa på Century 21, jul på Macys, lunch på Eataly, middag på Buddakhan eller spice market, burgare på 5 burgers och brunch på Two hands

 7. Håller med om Highline och 9/11 Memorial. Kan verkligen rekommendera Hu’s Kitchen för frukost/brunch (men de har öppet hela dagen), paleo-fokus och supergoda smoothies och bägare med röror och topping men även varm mat. Hippt och industriellt. Var flera gånger på den vid Union Square men det ska finnas flera.

  Hoppas ni får det bra!

 8. Lunsj på Waldorf Astoria! Dette hotellet har så mye historie i veggene (Jackie O sin forlovelsesfest, presidentenes faste overnattingssted i NY frem til kineserne kjøpte det osv), og resepsjonsområdet er helt fantastisk, så gå inn dit og bestill lunsj på restauranten som ligger der -anbefaler den originale Waldorf-salaten eller trøffelfries 🙂