20 Christmas Gift Ideas For Him

Xmas Gifts for him

For English version, please see the bottom of this post.

—-

Ni var ett par stycken som bad om julklappstips till männen i era liv, så jag har satt ihop 20 stycken olika uppdelat i kategorierna ”Preppy”, ”Classic”, ”Colourful” & ”Sporty”

—-

Killar är verkligen inte lätta att köpa till, speciellt om de är som Garth och bara slingrar sig när man frågar vad de vill ha. Pappas svar har alltid varit ”snälla barn”, men det hade han ju redan, så vi fick alltid gissa oss till vad han skulle kunna bli glad för.

Numera tvingar jag Garth att skriva en liten önskelista till mig… trots det har jag inte fått en ännu för i år och ska sätta mig ikväll och se om jag hittar något fint online. Det är trots all ”Cyber Monday” och många av koderna från ”Black Friday”-inlägget funkar faktiskt i dag med.

Ni kan hitta mina 9 inte allt för dyra julklappar till hemmet här.

—-

Preppy1, 2, 3, 4, 5.

Colourful1, 2, 3, 4, 5.

Classic1, 2, 3, 4, 5.

Sporty1, 2, 3, 4,  5.

—-

Det är inlägget innehåller adlinks

For English version, please click below

Xmas Gifts for him

—-

A couple of you lovely readers asked me if I could put together a collage with a few Christmas gifts for the men in our lives. I love to make these posts and I’m always up for a challenge. Here are 20 gift ideas for the boyzz divided into chategories of ”Preppy”, ”Classic”, ”Colourful” & ”Sporty” depending on what type of style your man prefer.

—-

Guys are notoriously hard to buy gifts for, especially if they are anything like Garth. He is slippery like an eel when I ask what he would like for Christmas. My dad is no better, his standing answer to my question is ”well-behaved children”. Well dad, that is just not going to happen, so I end up just guessing what he might want to find under the Christmas tree.

These days I make Garth write me a list, but so far I haven’t received one this year… so I’m going to finish this post and then go online and see what I can get. It is Cyber Monday today after all and a lot of the discount codes from Friday’s ”Black Friday”-post still work.

You can also find 9 affordable giftideas for the home, here! (click!) 

—-

Preppy1, 2, 3, 4, 5.

Colourful1, 2, 3, 4, 5.

Classic1, 2, 3, 4, 5.

Sporty1, 2, 3, 4,  5.

—-

This post contains adlinks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *