Vlog – My Natural And Dewy Makeup Base

For English version, see the bottom of this post

—-

Hej fina ni!

—-

Som ni märkte blev det ingen vlogg förra veckan på grund av Daisy Beauty weekend, så jag svängde ihop en i dag istället. Ni har frågat om jag kunde visa ur jag gör min makeup bas, så det är precis det den här vloggen handlar om. Hoppas ni gillar den!

Jag tar väldigt gärna emot feedback och förslag på vad ni vill se på min YouTube kanal i fortsättningen.

Ni kan hitta alla produkterna jag använde antingen i länklistan under eller i collaget (adlinks).

Make Up Store Powder
Make Up Store Wonder Powder
Make Up Store concealer
Lumene Illuminizer
Lumene Watercolour Blush

—-
For English version, please click below

Hi Lovelies!

Since I was at the Daisy Beauty conference last weekend, I decided to make a vlog today instead. You asked if I could show how I do my base, so that’s exactly what this vlog is about.

I’m still pretty new at this, so all feedback is welcome. And if there is something particular you would like me to show, let me know!

You can find most of the products I’m using in the collage below and the rest in the list (adlinks);

Make Up Store Powder
Make Up Store Wonder Powder
Make Up Store concealer
Lumene Illuminizer
Lumene Watercolour Blush

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Hej Tess! Fin vlog! Men här får du lite feedback 😀

  Det är jättesvårt att se när du håller produkterna upp mot kameran, eller när du lägger smink och sitter nära kameran. Allt blir typ vitt! Man kan nästan inte alls se.. Jag tror du kan prova att ställa in något i kameran (jag vet inte, iso kanske?) eller sätta lampan längre bort/ha någon slags lampskärm. Det är lite synd för det verkar vara en så himla fin bas och bra produkter, men man kan inte riktigt se 🙁

  Annars en kul video! 🙂

  1. Hej Ulrika!

   Tack så mycket för din feedback. Jag såg att det blev väldigt ljust och att kameran hade svårt att fokusera på grund av det. Men jag kände att jag ändå lägger upp vloggen ändåoch hoppas att man ser tillräckligt. Absolut någonting jag har lärt mig till nästa gång! Det är klurigt det här, men det kommer att bli bra tillslut.

   Kram!

   Tess

   1. hej tess, jag tänkte pp samma sak som Ulrika och tycker det främst är ljuset som gör det, spana in Ingrid Nilsen som jag tycker gör jättebra vlogs mm på youtube https://youtu.be/14zECT1NXss och även visar close ups av produkterna medan hon pratar om dem så att man slipper få det där jobbiga ”vänta på att kameran ska ställa in-ögonblicket”. Du kommer förstå vad jag menar nör du ser hennes videos. Framförallt dem om skönhet – hon filmar liksom appliceringen separat och kan då verkligen zooma in och visa hur hon lägger på det – ett vinnande koncept tror jag!

 2. Jade Ashleigh

  Thanks for the great base tips Tess so excited about all your new vlogs 😀 would love to hear about which make up brushes you use, recommend and love … it’s a bit of a make up brush mine field out there!! Xx

 3. Alexandra

  Väldigt fint resultat och inspirerande vlog!

 4. Vilken mascara använder du i vlogen?

  1. Hej Camilla!

   Det är LCCs 18 hours, min absoluta favoritmaskara, den är så himla bra!
   kram
   Tess